Fatih Öztürk2 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Selamlar, Yaklaşık 10 yıldır kuş bakiyorum. Video birkaç yıl öncesine ait. Burası benim eski kümesim Gouldian finch - Fatih OZTURK: Selamlar, Yaklaşık 10 yıldır kuş bakiyorum. Video birkaç yıl öncesine ait. Burası benim eski kümesim Gouldian finch - Fatih OZTURK: Gouldian finch - Fatih OZTURK: Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Vidyo görünmüyor , kendi mesajınızın alıntısını yapmışsınız . Bir yerde bir hata var . Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Vidyo görünmüyor , kendi mesajınızın alıntısını yapmışsınız . Bir yerde bir hata var . Arkadaş bu videodan bahsediyor sanırım Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 22 Kasım 2014 Yazar Paylaş 22 Kasım 2014 Selamlar, kusura bakmayın. Telefondan eklemeye çalıştım. Sanırım beceremedim. Ekleyen arkadaşa teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emre Demir 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 2 kafesim var saka, kanarya,muhabbet beslemişliğim de vardır. Son6 aydır beslemiyorum olanları dağıttık. Saf bir ırk bulursam tekrar beslerim sanırm. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 2 muhabbet kuşu besliyorum eş tutmalarını bekliyorum. Daha sonra hint bülbülüde almayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Bende de 10 aydır bir muhabbet kuşu var. Adı civan. Beslediğim ilk muhabbet kuşu. İyice ısındı bize ama henüz konuşturamadık. Anteni çekmeyen radyo gibi bişeyler homurdanıyor ama 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Önceleri muhabbet,kanarya, saka beslemiştim, Ama bu aralar biraz daha büyük kuşlara merak saldım. Keklik,bıldırcın,süs tavukları. Çatıyı elden geçirip nasip olursa tekrar her türden 1 er çift almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 bende çocukken güvercin ve muhabbet kuşu beslemiştim,muhabbet kuşunu uzun seneler besledik ailecek ama emaneten eşimin annesine vermiştik onlarda kaçırdılar güzelim hayvanı çok üzülmüştük. Yorum bağlantısı
Erol Güven 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Yaklaşık 20 sene olmuştur saka besliyorum halende devam etmekteyim şu an 8 yıldan beri aynı sakayı besliyorum artık yaşlandı ama ne de olsa evin bir parcası . Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Bende de 10 aydır bir muhabbet kuşu var. Adı civan. Beslediğim ilk muhabbet kuşu. İyice ısındı bize ama henüz konuşturamadık. Anteni çekmeyen radyo gibi bişeyler homurdanıyor ama Maşallah çok güzel bir kuş, çok sağlıklı görünüyor. "cici kuş"'u deneyin; Tecrübe ile sabit. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Maşallah çok güzel bir kuş, çok sağlıklı görünüyor. "cici kuş"'u deneyin; Tecrübe ile sabit. Sürekli cicikuş'a çalışıyoruz zaten de bi sonuç alamadık Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Yaklaşık 20 sene güvercin besledikten sonra çanakkale ye tayinim çıktı son dört yıldır ara verdim(yer sıkıntısından dolayı).İlerde sırf güvercin yüzünden teraslı bir ev almayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tpuz7phTs5E Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Iki çift Tepeli muhabbet besliyorum Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Buda benim Çapkın'ım 7 aydır besliyorum konuşmaya başlayalı baya oldu. Çok hareketli hep oyun istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 (düzenlendi) Şunu deneyin[emoji6] http://youtu.be/yaboIBvhGMo 23 Kasım 2014 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Buda benim Çapkın'ım 7 aydır besliyorum konuşmaya başlayalı baya oldu. Çok hareketli hep oyun istiyor. Nasıl konuşturabildiniz Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 23 Kasım 2014 Yazar Paylaş 23 Kasım 2014 Ben de uzun süre güvercin besledim. Sonra muhabbet kuşu falan derken egzotik türler e geçtim. Birçok türü ürettim gökkuşağı ispinozu nda karar kılıp diğer türleri azaltarak bıraktım. Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Nasıl konuşturabildinizKonuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın ta1+Q /^8$5/'+ Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın ta1+Q /^8$5/'+ Pardon üstteki mesajı yanlışlıkla yolladım düzenle tuşunu da bulamadım heralde bu forumda yok mesajı şöyle tekrar yazayım Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın tutarak ona saçma bir hikaye anlatıyorum ama hikayenin içinde kuşa öğretceğimiz kelimeyi sürekli tekrar ettim yani hikayenin anlamı yok saçmalıyorum kelimeyi sürekli duyduğu için kısa zamanda öğreniyor yani. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 (düzenlendi) bu da bizim dostumuz angle. Henüz 3 aylık cinsi Jumbo muhabbet safkan ingiliz. Babası alfa erkeği imiş kuş hastasından özel seçim olarak aldık ordan biliyoruz. Köpekte Pitbull neyse muhabbette de Jumbo odur bu hayvan çok kuvvetli denemek için sultan papaganinin yanına bıraktık hayvanı kovalamaya başladı zor aldık elinden (yani gagasindan) [emoji3] hemen hemen alıştı futbol öğreniyor şimdi ping pong topu sürüyor [emoji3] 23 Kasım 2014 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 bu da bizim dostumuz angle. Henüz 3 aylık cinsi Jumbo muhabbet safkan ingiliz. Babası alfa erkeği imiş kuş hastasından özel seçim olarak aldık ordan biliyoruz. Köpekte Pitbull neyse muhabbette de Jumbo odur bu hayvan çok kuvvetli denemek için sultan papaganinin yanına bıraktık hayvanı kovalamaya başladı zor aldık elinden (yani gagasindan) [emoji3] hemen hemen alıştı futbol öğreniyor şimdi ping pong topu sürüyor [emoji3] Biz çok bilinçsiz almışız demekki kuşu. Bizdeki ufacık. Yarım ekmek gibi. Pardon üstteki mesajı yanlışlıkla yolladım düzenle tuşunu da bulamadım heralde bu forumda yok mesajı şöyle tekrar yazayım Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın tutarak ona saçma bir hikaye anlatıyorum ama hikayenin içinde kuşa öğretceğimiz kelimeyi sürekli tekrar ettim yani hikayenin anlamı yok saçmalıyorum kelimeyi sürekli duyduğu için kısa zamanda öğreniyor yani. O zaman bizimkinin konuşması için biraz daha zamanı var. Şu an 10-11 aylık. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 13-17yaşları arasında güvercin besledim.çok severdim evcil güvercinleri,yer meselesi... 10 yılı aşkın süredir aralıksız muhabbet besliyorum.şimdiki 3. muhabbet kuşum.yavruyken almıştım,1 yıl ya dolmuştu ya dolmamıştı ismini söylemeye (bidik) başlamıştı.şimdi anlaşılır bir şekilde kızımın ismini (duru) söylüyor,bana ıslık çalıyor.tam olarak ne dediğini anlayamıyorum ama bazen bir başlıyor konuşmaya,insan gibi sanki cümleler kuruyor.saldığım zaman hemen kafama konuyor namıssız 2 Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 24 Kasım 2014 Paylaş 24 Kasım 2014 Biz çok bilinçsiz almışız demekki kuşu. Bizdeki ufacık. Yarım ekmek gibi. O zaman bizimkinin konuşması için biraz daha zamanı var. Şu an 10-11 aylık. Cok ozur diliyorum yasinda yazmisim dalgınlığıma gelmiş aylık olucakti o Yorum bağlantısı
Recommended Posts