İçeriğe Yönlendir

Kuş Besleyen Var Mı?

Fatih Öztürk2

Recommended Posts

Fatih Öztürk2

Selamlar,

Yaklaşık 10 yıldır kuş bakiyorum. Video birkaç yıl öncesine ait. Burası benim eski kümesim

Gouldian finch - Fatih OZTURK:

Selamlar,

Yaklaşık 10 yıldır kuş bakiyorum. Video birkaç yıl öncesine ait. Burası benim eski kümesim

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Vidyo görünmüyor , kendi mesajınızın alıntısını yapmışsınız . Bir yerde bir hata var .

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Vidyo görünmüyor , kendi mesajınızın alıntısını yapmışsınız . Bir yerde bir hata var .

Arkadaş bu videodan bahsediyor sanırım :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2

Selamlar, kusura bakmayın. Telefondan eklemeye çalıştım. Sanırım beceremedim. Ekleyen arkadaşa teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Emre Demir

2 kafesim var saka, kanarya,muhabbet beslemişliğim de vardır.

Son6 aydır beslemiyorum olanları dağıttık.

Saf bir ırk bulursam tekrar beslerim sanırm.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

2 muhabbet kuşu besliyorum eş tutmalarını bekliyorum. Daha sonra hint bülbülüde almayı düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Bende de 10 aydır bir muhabbet kuşu var. Adı civan. Beslediğim ilk muhabbet kuşu. İyice ısındı bize ama henüz konuşturamadık. Anteni çekmeyen radyo gibi bişeyler homurdanıyor ama :)

00000043.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin

Önceleri muhabbet,kanarya, saka beslemiştim,

Ama bu aralar biraz daha büyük kuşlara merak saldım.

Keklik,bıldırcın,süs tavukları.

Çatıyı elden geçirip nasip olursa tekrar her türden 1 er çift almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

bende çocukken güvercin ve muhabbet kuşu beslemiştim,muhabbet kuşunu uzun seneler besledik ailecek ama emaneten eşimin annesine vermiştik onlarda kaçırdılar güzelim hayvanı çok üzülmüştük.

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Yaklaşık 20 sene olmuştur  saka besliyorum  halende devam etmekteyim şu an 8 yıldan beri aynı sakayı besliyorum artık yaşlandı ama ne de olsa evin bir parcası .

Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan

Bende de 10 aydır bir muhabbet kuşu var. Adı civan. Beslediğim ilk muhabbet kuşu. İyice ısındı bize ama henüz konuşturamadık. Anteni çekmeyen radyo gibi bişeyler homurdanıyor ama :)

Maşallah çok güzel bir kuş, çok sağlıklı görünüyor. 

"cici kuş"'u deneyin; Tecrübe ile sabit. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Maşallah çok güzel bir kuş, çok sağlıklı görünüyor. 

"cici kuş"'u deneyin; Tecrübe ile sabit. :biggrin:

Sürekli cicikuş'a çalışıyoruz zaten de bi sonuç alamadık :)

Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak

Yaklaşık 20 sene güvercin besledikten sonra çanakkale ye tayinim çıktı son dört yıldır ara verdim(yer sıkıntısından dolayı).İlerde sırf güvercin yüzünden teraslı bir ev almayı düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

9f8e7a963f468fae3a6f26b9f4a6e377.jpg

Buda benim Çapkın'ım 7 aydır besliyorum konuşmaya başlayalı baya oldu. Çok hareketli hep oyun istiyor. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

9f8e7a963f468fae3a6f26b9f4a6e377.jpg

Buda benim Çapkın'ım 7 aydır besliyorum konuşmaya başlayalı baya oldu. Çok hareketli hep oyun istiyor. :)

Nasıl konuşturabildiniz

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2

Ben de uzun süre güvercin besledim. Sonra muhabbet kuşu falan derken egzotik türler e geçtim. Birçok türü ürettim gökkuşağı ispinozu nda karar kılıp diğer türleri azaltarak bıraktım.

Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Nasıl konuşturabildiniz

Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın ta1+Q /^8$5/'+
Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın ta1+Q /^8$5/'+

Pardon üstteki mesajı yanlışlıkla yolladım düzenle tuşunu da bulamadım heralde bu forumda yok mesajı şöyle tekrar yazayım

Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın tutarak ona saçma bir hikaye anlatıyorum ama hikayenin içinde kuşa öğretceğimiz kelimeyi sürekli tekrar ettim yani hikayenin anlamı yok saçmalıyorum kelimeyi sürekli duyduğu için kısa zamanda öğreniyor yani.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

77bb88003aa2477b7a959d1750ed6ae1.jpg

bu da bizim dostumuz angle. Henüz 3 aylık cinsi Jumbo muhabbet safkan ingiliz. Babası alfa erkeği imiş kuş hastasından özel seçim olarak aldık ordan biliyoruz. Köpekte Pitbull neyse muhabbette de Jumbo odur bu hayvan çok kuvvetli denemek için sultan papaganinin yanına bıraktık hayvanı kovalamaya başladı zor aldık elinden (yani gagasindan) [emoji3] hemen hemen alıştı futbol öğreniyor şimdi ping pong topu sürüyor [emoji3]

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

77bb88003aa2477b7a959d1750ed6ae1.jpg

bu da bizim dostumuz angle. Henüz 3 aylık cinsi Jumbo muhabbet safkan ingiliz. Babası alfa erkeği imiş kuş hastasından özel seçim olarak aldık ordan biliyoruz. Köpekte Pitbull neyse muhabbette de Jumbo odur bu hayvan çok kuvvetli denemek için sultan papaganinin yanına bıraktık hayvanı kovalamaya başladı zor aldık elinden (yani gagasindan) [emoji3] hemen hemen alıştı futbol öğreniyor şimdi ping pong topu sürüyor [emoji3]

Biz çok bilinçsiz almışız demekki kuşu. Bizdeki ufacık. Yarım ekmek gibi. :)

Pardon üstteki mesajı yanlışlıkla yolladım düzenle tuşunu da bulamadım heralde bu forumda yok mesajı şöyle tekrar yazayım

Konuşturabilmeniz için kuşun en az 1-2 yaşında olması lazım ve konuşmasını istediğiniz kelimeyi sürekli söyleyin ben mesela kuşu ağzıma yakın tutarak ona saçma bir hikaye anlatıyorum ama hikayenin içinde kuşa öğretceğimiz kelimeyi sürekli tekrar ettim yani hikayenin anlamı yok saçmalıyorum kelimeyi sürekli duyduğu için kısa zamanda öğreniyor yani.

O zaman bizimkinin konuşması için biraz daha zamanı var. Şu an 10-11 aylık.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

13-17yaşları arasında güvercin besledim.çok severdim evcil güvercinleri,yer meselesi...

10 yılı aşkın süredir aralıksız muhabbet besliyorum.şimdiki 3. muhabbet kuşum.yavruyken almıştım,1 yıl ya dolmuştu ya dolmamıştı ismini söylemeye (bidik) başlamıştı.şimdi anlaşılır bir şekilde kızımın ismini (duru) söylüyor,bana ıslık çalıyor.tam olarak ne dediğini anlayamıyorum ama bazen bir başlıyor konuşmaya,insan gibi sanki cümleler kuruyor.saldığım zaman hemen kafama konuyor namıssız :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Biz çok bilinçsiz almışız demekki kuşu. Bizdeki ufacık. Yarım ekmek gibi. :)

O zaman bizimkinin konuşması için biraz daha zamanı var. Şu an 10-11 aylık.

Cok ozur diliyorum yasinda yazmisim dalgınlığıma gelmiş aylık olucakti o :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...