Osman Gülten 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Geçen gün arabaya bindiğimde aracın içinde nem kokusu olduğunu farkettim.Bunuda bagajda bulunan ıslak odunlara bağlamıştım.Bizimkiler bugün aracı temizlemek isterken şoför tarafının paspasın altının su içinde olduğunu görmüşler.Geçenlerde polen filtresini değiştirmiştim.Gerçi oradan su alsa ön yolcu tarafı su alırdı diye düşünüyorum.Çünkü yolcu tarafında ıslaklık yokmuş. Aracımızın direksiyonun körüğü yok.Direksiyon mili açıkta.Motor kısmından buraya girmiş olabilir mi? Gerçi araç 3 yıldır bizde,araç defalarca suya girdi.Oradan girse daha öncede girerdi sanırım.Acaba sol taraftaki su tahliye yeri tıkanmış olabilir mi? Yorum bağlantısı
Osman Gülten 21 Kasım 2014 Yazar Paylaş 21 Kasım 2014 (düzenlendi) Hayır yok... 21 Kasım 2014 tarihinde Osman Gülten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Aynı dertten bizde muzdaribiz. Kafamizdan geçen on camın sol tarafından içeriye girip kapı esigini takip edip şoför kısmında birikmesi.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Ön camın sağ ve sol tarafında bulunan yağmur su giderleri var. Ön camdan gelen sular, buralardan çamurluktan akıyor. Ama buralar tıkalı ise su Burak ın dediği gibi ön göğüsten girerek araç içine akabilir. Yine klima tahliyesi, kalorifer kazan taşkanı da olabilir.. Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Ön camın sağ ve sol tarafında bulunan yağmur su giderleri var. Ön camdan gelen sular, buralardan çamurluktan akıyor. Ama buralar tıkalı ise su Burak ın dediği gibi ön göğüsten girerek araç içine akabilir. Yine klima tahliyesi, kalorifer kazan taşkanı da olabilir..Klima veya kalorifer giderlerinde sıkıntı olsa klima ve kalorifer calismaya devam eder mi? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Klima veya kalorifer giderlerinde sıkıntı olsa klima ve kalorifer calismaya devam eder mi? Evet, ediyor. Giderler, terleme ile oluşan suyu aracın altından dışarı atıyor. Çalışmasına herhangi bir engel teşkil etmez. Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Takip edilen suree icinde kalorifer ve klima çalışmadi ama yağmurda yagmadi şu nem islaklik da olmadı. Dün çok yağmur yağdı sol tarafta kayda değer bi islaklik var. Islanan yer pedallarin olduğu yer değil daha alt kısım Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Takip edilen suree icinde kalorifer ve klima çalışmadi ama yağmurda yagmadi şu nem islaklik da olmadı. Dün çok yağmur yağdı sol tarafta kayda değer bi islaklik var. Islanan yer pedallarin olduğu yer değil daha alt kısım diger tarafta varmi nemlilil belki bi aradan akip yol bulmus olabilir Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 diger tarafta varmi nemlilil belki bi aradan akip yol bulmus olabilir diğer tarafta yok. uygun bir zamanda iç kısımdaki plastikleri söküp, taban halısını kaldırıp bakıcaz. işimizi kolaylaştırmak adına şurdan da olabilir denen yer varsa bakabilriz Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Takip edilen suree icinde kalorifer ve klima çalışmadi ama yağmurda yagmadi şu nem islaklik da olmadı. Dün çok yağmur yağdı sol tarafta kayda değer bi islaklik var. Islanan yer pedallarin olduğu yer değil daha alt kısım Su nereden yol bulursa oradan akıyor ve alakasız yerlerde birikme yapabiliyor. Alt karoserin delikli yapısı, yalıtım malzemelerinin komple değilde, saçma şekilde parça parça olması ve kablo vb ler sebebi ile suyun nerelere biriktğini bir görseniz.. Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Su nereden yol bulursa oradan akıyor ve alakasız yerlerde birikme yapabiliyor. Alt karoserin delikli yapısı, yalıtım malzemelerinin komple değilde, saçma şekilde parça parça olması ve kablo vb ler sebebi ile suyun nerelere biriktğini bir görseniz.. Anladım Kerem abicim Bismillah deyip kolları sıvayacağız artık Detayları buradan paylaşırım. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Anladım Kerem abicim Bismillah deyip kolları sıvayacağız artık Detayları buradan paylaşırım. Teşekkür ederim Büyük geçmiş olsn bende uğraşacağımda havanın düzelmesini bekliyorum benim focusda da var aynı sıkıntı ama en kolay yolu söyliyeiym şimdi aklma geldi polen filtresinn sok bak nemlilik varmı Yorum bağlantısı
Burak ilgin 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Büyük geçmiş olsn bende uğraşacağımda havanın düzelmesini bekliyorum benim focusda da var aynı sıkıntı ama en kolay yolu söyliyeiym şimdi aklma geldi polen filtresinn sok bak nemlilik varmıDiyelim ki polende var ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Diyelim ki polende var ? su oradan almış demek bana göre Yorum bağlantısı
Osman Gülten 14 Aralık 2014 Yazar Paylaş 14 Aralık 2014 Sorunun nedeni fotoğrafta işaretli olan lpg kablosu.Lpg montajcısı kabloları bu yerden geçirmiş.Bunun arka tarafı kapaklı.Kabloyu kapağın arasından geçirmiş.Bu nedenle açıklıktan dolayı su alıyormuş. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Sorunun nedeni fotoğrafta işaretli olan lpg kablosu.Lpg montajcısı kabloları bu yerden geçirmiş.Bunun arka tarafı kapaklı.Kabloyu kapağın arasından geçirmiş.Bu nedenle açıklıktan dolayı su alıyormuş. Geçmiş olsun montajı yapan yeri ve ustayı ifşa etmeniz mümkün mü? Allah muhafaza yolumuz işimiz düşer... Yorum bağlantısı
Recommended Posts