Serhan Gürbüzol 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Powershift'lenme zamanın gelmedi mi abi senin Bu arada hayırlısı olsun İnşallah ama bunun keyfini bir alayım bir uzun yol yapayım hatta bir kaç sene bineyim olur o zaman inşallah Maalesef daha tadına doyamadım Ali, gerek konfor olarak gerek yakıt olarak çok memnunum ah bir de otomatik olaydı 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 İnşallah ama bunun keyfini bir alayım bir uzun yol yapayım hatta bir kaç sene bineyim olur o zaman inşallah Maalesef daha tadına doyamadım Ali, gerek konfor olarak gerek yakıt olarak çok memnunum ah bir de otomatik olaydı İnşallah abim, Allah yeni kasanın otomatiğini nasip etsin 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 İnşallah abim, Allah yeni kasanın otomatiğini nasip etsin Allah razı olsun kardeşim, cümlemize inşallah. ... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Güle güle inşallah hayırlı olsun.kazasiz belasız. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Nisan 2015 Yazar Paylaş 3 Nisan 2015 Güle güle inşallah hayırlı olsun.kazasiz belasız.Teşekkürler, cümlemize inşallah. ... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Yıkayınca da bir farklı görünüyor Maşallah 6 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Abi şuan baktım da tekrar rengi cidden farklı ve ilgi çekici Bi an önce bixenon şart Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Abi şuan baktım da tekrar rengi cidden farklı ve ilgi çekici Bi an önce bixenon şart Teşekkürler kardeşim daha iyileri sana olur inşallah. Bixenon evet [emoji106] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Maşallah Serhan, fotoğraf makinanı değiştir 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Maşallah mis mis Teşekkürler Okan sağol Maşallah Serhan, fotoğraf makinanı değiştir Sağol abi evet S4 ü değiştirme zamanı yaklaşıyor, baksana lastikleri bile tozlu göstermiş "Denizde gemi karada mondeo" derler ya işte ondan [emoji4] maşaAllah Çok sağol Hamza kardeşim aynen dediğin gibi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Kazasız belasız. maşallah. Ön park sensörünü beğenmedi ben. Daha orjin bişey lazım Serhan abi. Dolmuş stayla olmuş biraz. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Kazasız belasız. maşallah. Ön park sensörünü beğenmedi ben. Daha orjin bişey lazım Serhan abi. Dolmuş stayla olmuş biraz. Eyvallah hocam, ama Selective ile aynı noktalara yerleştirdim. İş görüyor ya önemli olan o değil mi ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Eyvallah hocam, ama Selective ile aynı noktalara yerleştirdim. İş görüyor ya önemli olan o değil mi ? Farklı bir düğme araştıralım. Yeri uygun ama düğme fazla üniversal. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Farklı bir düğme araştıralım. Yeri uygun ama düğme fazla üniversal. Özür hocam, ben ters anlamışım düğme konusunu. Kesinlikle haklısın bulamadığımdan dolayı idareten takıldı o üniversal düğme, orjinal bir düğme siparişi verildi beklemedeyim gelir gelmez değişecek 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Özür hocam, ben ters anlamışım düğme konusunu. Kesinlikle haklısın bulamadığımdan dolayı idareten takıldı o üniversal düğme, orjinal bir düğme siparişi verildi beklemedeyim gelir gelmez değişecek Suç bende. Direk sensöre laf atmışım, düğme dememişim ki. bunadık. İhtiyar heyeti sen mi yoksa biz mi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Suç bende. Direk sensöre laf atmışım, düğme dememişim ki. bunadık. İhtiyar heyeti sen mi yoksa biz mi. Estağfurullah bir şekilde orta noktayı bulduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Ağam sen yıkamasanda olur zaten.Maşallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Ağam sen yıkamasanda olur zaten.Maşallah. Olmaaaaaz, bir şey yapamıyoruz bari yıkayalım mis gibi olsun değil mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Olmaaaaaz, bir şey yapamıyoruz bari yıkayalım mis gibi olsun değil mi ? Nerede o eski led zamanları Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Nerede o eski led zamanları Özledim be Hakan aynalardan başlasammı diyorum hazır yaz geliyorken.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Sat bunu sana OV verelim abi Satamaz pert arabayı 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Satamaz pert arabayı Gelsin jilet gibi aracı vereyim içinde kalmasın hem de fırtına gri Yorum bağlantısı
Recommended Posts