Mert Yeldan 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Geçen sefer gelen giden çok oldu, planlı plansız ondan oldu 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Ocak 2015 Yazar Paylaş 3 Ocak 2015 Torpido söküldü ve iç kısmına şerit led takılıp tekrar montajı yapıldı. Bu arada değişik bir eklentinin alt yapısı da yapıldı o da sürpriz olsun [emoji1] 8 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 ellerine sağlık, güle güle kullan Serhan, yeni eklentiyi bekliyoruz. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Ocak 2015 Yazar Paylaş 3 Ocak 2015 ellerine sağlık, güle güle kullan Serhan, yeni eklentiyi bekliyoruz. Maşallah.En kısa zamanda abi, hava güzel olursa belki yarın [emoji4] [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 Evet şükür hava güzeldi bugün ve giriştim arabaya ve işte eklenti dediğimiz sürpriz [emoji1] Önce arabanin içinden dışarıya anahtar kablosu ve hoparlörü çıkardım Ardından sigorta kutusundan elektrik aldım ve delme işlemine geçtim Daha sonra montajı bitirdim Şimdi sırada güzel bir anahtar ve servisten boya alıp boyayacam. Evet yorumları alalım şimdi [emoji4] [emoji4] 9 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Çok güzel olmuş abi. Güzel bi anahtarla tamamlanacak inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Elinize sağlık üstadım orijinal gibi gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 Ellerine sağlık. Harika olmuş abi. Teşekkür ederim Ayhan.... Çok güzel olmuş abi. Güzel bi anahtarla tamamlanacak inşallah İnşallah, en kısa sürede.... İhtiyar sen bu işi biliyorsun. Eyvallah abi, bir şeyler yapmanın derdindeyiz işte beğeniliyorsa ne ala Elinize sağlık üstadım orijinal gibi gözüküyor. Teşekkür ederim hocam, ölçüler selective den alındı orjinal olsun diye 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Serhan Abi ellerine sağlık.Orjinal gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Evet şükür hava güzeldi bugün ve giriştim arabaya ve işte eklenti dediğimiz sürpriz [emoji1] Önce arabanin içinden dışarıya anahtar kablosu ve hoparlörü çıkardım Ardından sigorta kutusundan elektrik aldım ve delme işlemine geçtim Daha sonra montajı bitirdim Şimdi sırada güzel bir anahtar ve servisten boya alıp boyayacam. Evet yorumları alalım şimdi [emoji4] [emoji4] Ellerine sağlık abim.. Güzel olmuş. Direkt tamponun boyalı yerleri için, yeni tip orjinal gibi olan aynalı sensörler çıkmış. Bir dahaki aracında aklında olsun.. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/park-sensoru-orjinal-gorunumlu-lens-beyaz-sesli-134896797 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Ellerine sağlık abim.. Güzel olmuş. Direkt tamponun boyalı yerleri için, yeni tip orjinal gibi olan aynalı sensörler çıkmış. Bir dahaki aracında aklında olsun.. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/park-sensoru-orjinal-gorunumlu-lens-beyaz-sesli-134896797 Arabanın üzerinden çıkardığım arızalıyı zorlada olsa tamir edince boşta kalmasın dedim o yüzden yoksa bundan alacaktım Kerem, tavsiye için teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Çok güzel olmuş Serhan, ellerine sağlık. Anahtarlı yap sen bunu . Ayrıca ızgaranın çevresindeki şerit şeklinde nikalaj niye öyle durur? Bir köşesini kim kırmış. Nazar boncuğu mu o? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Çok güzel olmuş Serhan, ellerine sağlık. Anahtarlı yap sen bunu . Ayrıca ızgaranın çevresindeki şerit şeklinde nikalaj niye öyle durur? Bir köşesini kim kırmış. Nazar boncuğu mu o? Teşekkür ederim abi, nikelaj aldığımda kırıktı dediğin gibi nazarlık olsun diye ellemedim henüz Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 MK4 mondeo'da olmassa olmaz özellik . Ön park sensörü çok işe yarıyor . Hayırlı olsun abi . 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Benim projeye benziyor,ne zaman anlattım ben sana ağam Şaka bir yana ellerine sağlık ağam,güzel günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ocak 2015 Yazar Paylaş 6 Ocak 2015 Benim projeye benziyor,ne zaman anlattım ben sana ağam [emoji3] Şaka bir yana ellerine sağlık ağam,güzel günlerde kullan. Evet bunu da sahiplendin ya Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Evet bunu da sahiplendin ya neyse diğer projenin taslağını da gönder de yapalım olur mu Bir karışıklık olmuş sanırım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ocak 2015 Yazar Paylaş 6 Ocak 2015 Bir karışıklık olmuş sanırım Bence de sence Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Ben de istiyoom. Yaz tatilinde elimden kurtulamazsın. Ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Yazar Paylaş 7 Ocak 2015 Ben de istiyoom. Yaz tatilinde elimden kurtulamazsın. Ellerine sağlık. Senin varlığın yeter abi, ne zaman dersen başım üstüne 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts