Misafir 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Hay Maşallah Ağam,harika işler yapıyorsun Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Hay Maşallah Ağam,harika işler yapıyorsun Bir de led patlatalım mı ? ne dersin Ama biraz bekleyelim azcık zamana ihtiyacım var kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Bir de led patlatalım mı ? ne dersin Ama biraz bekleyelim azcık zamana ihtiyacım var kardeşim Led konusunda idolumüzsün ağam,patlat gitsin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Led konusunda idolumüzsün ağam,patlat gitsin Estağfurullah canım ne haddimize bizimki ancak şerit led'le otobüs tasarımı Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Estağfurullah canım ne haddimize bizimki ancak şerit led'le otobüs tasarımı O zamanlar onlar modaydı ama Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 O zamanlar onlar modaydı ama Şimdi Bi Led modası o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 (düzenlendi) O zamanlar onlar modaydı ama Şimdi Bi Led modası o zaman Eskiden led mi vardı yahu...seneeee 1971 tabi o zamanlar delikanlıyım Murat 124 ler çıktı, gittim aldım bi tane farlar projeksiyon mübarek... 14 Haziran 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Şimdi Bi Led modası o zaman Hiç şerit ledim olmadı ağam [emoji17] [emoji23] Eskiden led mi vardı yahu...seneeee 1971 tabi o zamanlar delikanlıyım Murat 124 ler çıktı, gittim aldım bi tane farlar projeksiyon mübarek... Sonra saate bir baktın,işe geç kalmışsın [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Hiç şerit ledim olmadı ağam [emoji17] [emoji23] Sonra saate bir baktın,işe geç kalmışsın [emoji23] Bi taraflarımda açık kaldıysa demekki Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Bi taraflarımda açık kaldıysa demekki Varmı tutulma [emoji23] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 (düzenlendi) Hiç şerit ledim olmadı ağam [emoji17] [emoji23] Akşam bir paket ayarlayayım sana en kırmızısından şerit led kardeşim, sıkma datlı canını oruç oruç Bi taraflarımda açık kaldıysa demekki Varmı tutulma [emoji23] Demek ki kalmamış, sorduğuna göre kardeş kalsaydı tutulma olurdu herhal 14 Haziran 2016 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 (düzenlendi) Varmı tutulma [emoji23] Böyle malum kısımlarda hafiften hafiften var abi 14 Haziran 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2016 Memleket 23, plaka DCY 23, kilometre 136023 daha ne olsun ki [emoji1] 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Mondeo'mu aldığımdan beri gerek siz değerli dostlarımızın yapmış olduğu gerekse kendi tasarımımız olan bir çok eklenti ve modifiyeyi şükür sıkıntısız bir şekilde aracıma uyguladım ve gayet de memnun bir şekilde kullanıyorum, bu nedenden ötürü herkese hem paylaşım hem de beğenilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Önceki araçlarımdan olan Focus'da kullandığım bixenon aydınlatmanın eksikliğini bu aracımda da fazlası ile hissetmeme rağmen ( demek bu güne nasipmiş ki ) bu güzel modifiyeyi de yaparak artık aracımda bir eksik kalmadığını düşünüyorum.Gelelim olayın kısaca geçmişine öncelikle farların forumdaki ilanını görüp beni bilgilendiren Murat SAĞDAŞ kardeşim'e, ardından farların sahibi Yasin ŞAHİN kardeşim'e, Mersin'e gelirken otobüsle beraber getiren ve beni kargo masrafından kurtaran Tolgahan kardeşim'e ve işin en can alıcı noktası olan bixenon montajı ve harika bir işçilik çıkararak farlardaki diğer eklentileri yapan Ahmet ÇIPLAK kardeşim'e sonsuz teşekkür ediyor ve böyle bir ailenin ferdi olmaktan gerçekten onur duyduğumu belirtmek istiyorum.Far'lar elimize ulaştıktan sonra Ahmet kardeşimle daha önceden yapmış olduğumuz fikir alışverişi hızlandı ve Celalettin SÜĞÜRTİN abim'le soluğu Adana'da Ahmet'in yanında aldık, aklımızdan geçen işlemleri yapmış olduğu bir Focus 2.5 farını bize gösterdi ve evet dedik işte bu,ardından siparişler verildi bu süre içerisinde Ahmet farları açıp temizlik ve eklenetileri halletti derken malzemelerimiz geldi ve direk montaj yapıldı. Video'da ve resimlerde gördüğünüz farın altında olan gündüz farı, sinyal ve sinyal lambasını yanındaki sarı renkli uzantılı kısıma yatay iki sarı çizgi pleksi'den imal edildi, sinyal lambasının yerine birer adet power led yapıldı ve şükürler olsun ki sorunsuz bir şekilde aracımıza monte ettik ve kullanıyorum. Gerçekten bi xenon seti Çin malı olmasına rağmen fiyat performans olarak harika ve tavsiye ederim, görüntüler pek net olmayabilir kusura bakmayın ama çıplak gözle gerçekten harika uzunlarda da led ampül olunca sellektörün değme keyfine Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, sıra görüntülere gelsin artık Videoyu seyretmek için link ; https://www.facebook...06678872864221/ 9 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 [emoji100][emoji100][emoji100][emoji379] Maşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Nefis olmuş abi gözün aydın [emoji1319][emoji1] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 hayırlı olsun. maşallah. ford keşke fiestayı makyajladığında gündüz farını böyle kesintisiz şekilde yapsaydı (babamdaki octaviada böyle, çok hoşuma gidiyor) 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 hayırlı olsun. maşallah. ford keşke fiestayı makyajladığında gündüz farını böyle kesintisiz şekilde yapsaydı (babamdaki octaviada böyle, çok hoşuma gidiyor) Eyvallah kardeşim, kesintisiz olunca güzel oluyor evet 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Serhan abim farlarımı geri istiyorum dava açıcam sana çok kötü olmuş sana yakışmaz o arabada olmaz güzelim arabayı bozma [emoji15] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Serhan abim farlarımı geri istiyorum dava açıcam sana çok kötü olmuş sana yakışmaz o arabada olmaz güzelim arabayı bozma [emoji15][emoji1] [emoji1] [emoji1] senin itin olur kardeşim, yeni adresini alayım [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 [emoji1] [emoji1] [emoji1] senin itin olur kardeşim, yeni adresini alayım [emoji106]Abim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşşşşaaaalllaaahhh diyimde nazar değmesin kendi arabamdan soğudum valla muhteşem olmuş Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Masallah msallah abi ellerinize saglik cok guzel olmus vallahi [emoji4] [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2016 Masallah msallah abi ellerinize saglik cok guzel olmus vallahi [emoji4] [emoji4]Eksik olma kardeşim, teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts