Serhan Gürbüzol 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Abi eline sağlık, kapağı da folyo ile kaplayabilir sin. Aklımda evet, arabaya bir monte edeyim deneyecem onu da Mustafa teşekkürler Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Abi eline sağlık, Teknik eleman olmak bir başka güzel yaa Eline sağlık abi. Harika olmuşlar.. Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Abi nokta atışı değişimler yapmışsın ellerine sağlık. Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Abi nokta atışı değişimler yapmışsın ellerine sağlık. Güle güle kullan... Eyvallah kardeşim, birde aynalara sinyali halledebilirsem inşallah Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 Pazar pazar can sıkıntısından ne yapalım derken bizim kapıcının motorsikletinin koltuk derisi yırtılmıştı onu kaplayayım dedim ve hallettim ama resim çekmeyi unuttum [emoji1] Ardından mondinin vites topuzu derisi malum sebeplerden dolayı soyulmuştu Ertan kardeşim satıyordu alıp değiştirmiştim evde boş duruyordu, bir malzeme buldum ve hadi onuda kaplayayım dedim ve işte sonuç [emoji106] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Eline sağlık abi. Yenisini almasan da olurmuş, bayağı güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 Eline sağlık abi. Yenisini almasan da olurmuş, bayağı güzel olmuş. Teşekkürler Eren, aynen dediğin gibi valla Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Güzel olmuş vites topuzu, güle güle kulllanın. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 Maşallah abi elinde yatkinmis cidden .Güle güle kullan abi Sağol abim, bir şeyler yapıyoruz işte Tamamdır Serhan abicim, haber bekliyorum, kolay gelsin... Haber geldi İsa ayrıca konuda açtım bilgin olsun kardeşim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/264527-yeni-mondeom-dcy-23-huzurlar%C4%B1n%C4%B1zda/page-30#entry2935917 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Ellerine sağlık Serhan abi, her daim takipteyim linke gerek yok... biraz el işçiliği yapmamız gerekicek sanırım, ben de yakında paylaşırım bişeyler... Aslında yapım aşamasını gösteren video olaydı daha ii olurdu 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Ellerine sağlık Serhan abi, her daim takipteyim linke gerek yok...[emoji3] biraz el işçiliği yapmamız gerekicek sanırım, ben de yakında paylaşırım bişeyler... Aslında yapım aşamasını gösteren video olaydı daha ii olurdu Yapıştırıcının kuruması biraz zaman aldığından video uzun süreceği için çekim yapmadım, ama kolaylıkla halledebilirsin [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Yapıştırıcının kuruması biraz zaman aldığından video uzun süreceği için çekim yapmadım, ama kolaylıkla halledebilirsin [emoji106] İlk fırsatta işin başına geçeceğim Serhan abi, saygılar... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Ellerine sağlık abi,yine döktürmüşsün 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Ellerine sağlık abi,yine döktürmüşsün Eyvallah kardeşim teşekkürler[emoji106] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) İlk fırsatta işin başına geçeceğim Serhan abi, saygılar... Hadi hayırlısı kardeşim, kolaylıklar diliyorum Güzel işler, eline sağlık kardeşim. Teşekkür ederim abi, Marea'nın koltuklarını orjinal gibi yapan birisi olarak sen beğendiysen sorun yok demek ki Yakın olacaktık biz var ya [emoji41] Hiç sorma düşüncesi bile fazlasıyla heyecenlandırıyor kardeşim 1 Nisan 2016 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bugünde kamera montajını hallettim Güle güle kullanalım [emoji1] Genelde herkesin yaptığı gibi tavandan yan direkten ve sigorta tablasının altından kabloyu geçirip arka çakmaklıktan enerji aldığım icin resimlemedim anladınız siz onu [emoji106] sayın hocam koltuk ısıtma yapmak istiyorum arka koltuklar için bu orta konsoldan kablo gecırsem sıgortaya bunun içinden kablo gönderebılır mıyız acaba ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 sayın hocam koltuk ısıtma yapmak istiyorum arka koltuklar için bu orta konsoldan kablo gecırsem sıgortaya bunun içinden kablo gönderebılır mıyız acaba ? Ayberk bey tabi ki arka çakmaklıktan alabilirsiniz.çakmaklığın kapağının arkasında bayağı boş yer var... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Nisan 2016 Yazar Paylaş 10 Nisan 2016 Can sıkıntısı işte ne yaparsın [emoji1] [emoji1] Sarı çizmeli Mehmet ağayla arabamı yıkadım 6 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Abi masallah asiri temiz gozukuyor [emoji4] [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts