Serhan Gürbüzol 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Derisi soyulmuş olan eski vites topuzunu soyarak yeniden kaplamaya niyetlendim, deri bulunca yapım aşamasınıda paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Derisi soyulmuş olan eski vites topuzunu soyarak yeniden kaplamaya niyetlendim, deri bulunca yapım aşamasınıda paylaşırım. Ölmüş abi o. Göm sen onu.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Ölmüş abi o. Göm sen onu.. Dirisini görünce korkmayasın, hortlamış la bu diye Şuan vitesi nasıl tutuyorsun abi ? Yeni aldığım vites topuzu ile 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 önceki c-max inkini ayakabıcıya yaptırtmıştım, orjinal gibi olduydu. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 önceki c-max inkini ayakabıcıya yaptırtmıştım, orjinal gibi olduydu.Bakacam abi yapabilirsem ben olmazsa arkadaş var doğru yanına [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Serhan abi vites topuzu olayını nasıl çözdün. benim topuzun derisi de körüğün derisi de kötü Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Serhan abi vites topuzu olayını nasıl çözdün. benim topuzun derisi de körüğün derisi de kötü Abicim forumdan Ertan'da fazla varmış bir tane onu aldım, eskiyide söktüm deri alıp kaplamayı düşünüyorum bakalım olursa sana haber veririm olur mu 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Tamamdır Serhan abicim, haber bekliyorum, kolay gelsin... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mart 2016 Yazar Paylaş 12 Mart 2016 Bugünde yine mondeom la uğraşmak zevk verdi, öncelikle ön park sensörlerinin idareten takmış olduğum düğmesini yenisini uzun arayışlar sonucu bulduğum ledli ve nikelajlı düğme ile değiştirdim gerçi kenarındaki parça hoşuma gitmedi ama ona da bir çare bulacam inşallah. Ardından kabaran ve soyulmaya başlayacak olan ESP, dörtlü flaşör ve cam rezistans düğmelerini Mustafa SERHAT kardeşimden almış olduğum destekle reklamcıda yaptırarak kendisininde yaptığı gibi siyah folyo ile kaplayıp değişik bir versiyon yaptım buradan tekrar Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum. Göğüs ve teybin siyah renkeri ile güzel bir kombin oldu umarım beğenirsiniz, şimdilik gece görüntüleri mevcut yarında gündüz resmini eklerim. Umarım beğenirsiniz hadi bakalım [emoji1] 8 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Çok güzel olmuş. Bir takim da krom folyo yaptır. Sıkıldikça donusümlü olarak onu yapıstırırsın[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mart 2016 Yazar Paylaş 12 Mart 2016 Çok güzel olmuş. Bir takim da krom folyo yaptır. Sıkıldikça donusümlü olarak onu yapıstırırsın[emoji1] Şema elimizde nasılsa dediğin gibi abi rengarenk oynayabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 folyonun içini reklamcı mı temizledi sen mi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mart 2016 Yazar Paylaş 12 Mart 2016 folyonun içini reklamcı mı temizledi sen mi Bazılarını reklamcı bazıların ben adamın işi çoktu aldım ben yaparım dedim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Masallah cok guzel abi.Teşekkürler Sami [emoji106] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Ellerine sağlık Serhan abi Sağol abim Teşekkürler [emoji1] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mart 2016 Yazar Paylaş 14 Mart 2016 Haftasonu yapmış olduğum ön park sensörü düğmesinin yenisi ile değiştirme işinde düğmenin çevresindeki parçayı beğenmediğimiz için yeni bir kapak alıp düğmeye göre delik açayım dedim ve fiyat araştırmasına girdim, sadece tek bir kapağın fiyatının 320 TL [emoji15] olduğunu öğrenince biraz daha üzerinde çalışıp hafif kenarlarındaki izleri saymazsak [emoji1] güzel bir hale getirdim diye düşünüyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz... 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Abi eline sağlık, kapağı da folyo ile kaplayabilir sin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts