İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Yeni Mondeom Dcy 23 Huzurlarınızda

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Derisi soyulmuş olan eski vites topuzunu soyarak yeniden kaplamaya niyetlendim, deri bulunca yapım aşamasınıda paylaşırım.

6d0f80600121116e152fc64ee373de86.jpg

684b04c0678d12ebf49c14cbc40c7de2.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Derisi soyulmuş olan eski vites topuzunu soyarak yeniden kaplamaya niyetlendim, deri bulunca yapım aşamasınıda paylaşırım.

Ölmüş abi o. Göm sen onu..  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ölmüş abi o. Göm sen onu..  :D

Dirisini görünce korkmayasın, hortlamış la bu diye  :shok:  :vroom:

Şuan vitesi nasıl tutuyorsun abi ? 

Yeni aldığım vites topuzu ile  ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

:good1:  :bravo:  önceki c-max inkini ayakabıcıya yaptırtmıştım, orjinal gibi olduydu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:good1::bravo: önceki c-max inkini ayakabıcıya yaptırtmıştım, orjinal gibi olduydu.

Bakacam abi yapabilirsem ben olmazsa arkadaş var doğru yanına [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Serhan abi vites topuzu olayını nasıl çözdün. benim topuzun derisi de körüğün derisi de kötü  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abi vites topuzu olayını nasıl çözdün. benim topuzun derisi de körüğün derisi de kötü  :unsure2:

Abicim forumdan Ertan'da fazla varmış bir tane onu aldım, eskiyide söktüm deri alıp kaplamayı düşünüyorum bakalım olursa sana haber veririm olur mu  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Tamamdır Serhan abicim, haber bekliyorum, kolay gelsin...  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugünde yine mondeom la uğraşmak zevk verdi, öncelikle ön park sensörlerinin idareten takmış olduğum düğmesini yenisini uzun arayışlar sonucu bulduğum ledli ve nikelajlı düğme ile değiştirdim gerçi kenarındaki parça hoşuma gitmedi ama ona da bir çare bulacam inşallah.

8df7156b1c0fcf50ce552c62dc548c15.jpg

Ardından kabaran ve soyulmaya başlayacak olan ESP, dörtlü flaşör ve cam rezistans düğmelerini Mustafa SERHAT kardeşimden almış olduğum destekle reklamcıda yaptırarak kendisininde yaptığı gibi siyah folyo ile kaplayıp değişik bir versiyon yaptım buradan tekrar Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum. Göğüs ve teybin siyah renkeri ile güzel bir kombin oldu umarım beğenirsiniz, şimdilik gece görüntüleri mevcut yarında gündüz resmini eklerim. Umarım beğenirsiniz hadi bakalım [emoji1]

b1f289d50f6d5713081dbe2c22976f6c.jpg

43e4fc08a876fd556386627aec0e9d37.jpg

15827171423b04207a9c2267f3161a9e.jpg

98457ad4db4b7cd89220e45a6dcbdc83.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Çok güzel olmuş. Bir takim da krom folyo yaptır. Sıkıldikça donusümlü olarak onu yapıstırırsın[emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok güzel olmuş. Bir takim da krom folyo yaptır. Sıkıldikça donusümlü olarak onu yapıstırırsın[emoji1]

Şema elimizde nasılsa dediğin gibi abi rengarenk oynayabiliriz   :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

folyonun içini reklamcı mı temizledi sen mi

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

folyonun içini reklamcı mı temizledi sen mi

Bazılarını reklamcı bazıların ben adamın işi çoktu aldım ben yaparım dedim  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bunlarda gündüz görüntüsü

96ffb3844483eb8911ca12bf7d84fb39.jpg

33110f1afbf2eaecbf1a55a6012adcaa.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Masallah cok guzel abi.

Teşekkürler Sami [emoji106]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ellerine sağlık Serhan abi :good1::nazar:

Sağol abim Teşekkürler [emoji1]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Haftasonu yapmış olduğum ön park sensörü düğmesinin yenisi ile değiştirme işinde düğmenin çevresindeki parçayı

beğenmediğimiz için yeni bir kapak alıp düğmeye göre delik açayım dedim ve fiyat araştırmasına girdim, sadece tek bir kapağın fiyatının 320 TL [emoji15] olduğunu öğrenince biraz daha üzerinde çalışıp hafif kenarlarındaki izleri saymazsak [emoji1] güzel bir hale getirdim diye düşünüyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz...

689509bf710d71925e94b4e14e00cdd8.jpg

cb019dcaaf958b3d69ba107eca35cafc.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Abi eline sağlık, kapağı da folyo ile kaplayabilir sin.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...