Okan Tansel 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Oy Abim benim kazasız belasız günlerde kullan. var olmak için var olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Hayırlı olsun abi kamera ben de alacam [emoji122] [emoji122] 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun Serhan abi ,iyi günlerde kullan.. Aslında ışık patlaması olmayacak olsa, önü çekecek kamerayı arkaya, arkayı çekecek kameranın montajını da öne yapmalı ki kör nokta sıfır olsun... Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Bugünde kamera montajını hallettim Güle güle kullanalım [emoji1] Genelde herkesin yaptığı gibi tavandan yan direkten ve sigorta tablasının altından kabloyu geçirip arka çakmaklıktan enerji aldığım icin resimlemedim anladınız siz onu [emoji106] Biz bilmiyoh biz acemiyik bizim için fotolu anlatım Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Güzel gözüküyor Serhan bey. İyi günlerde keyif için kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Şubat 2016 Yazar Paylaş 22 Şubat 2016 Oy Abim benim kazasız belasız günlerde kullan. var olmak için var olsun inşallah Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim. Seninde ellerine sağlık motor temizliği bir harika olmuş... Hayırlı olsun abi kamera ben de alacam [emoji122] [emoji122] Sağol Kemal, kesinlikle görüntü harika tavsiye etmeleri boşa değilmiş yani... Hayırlı olsun abim Eyvallah yiğidim Hayırlı olsun Serhan abi ,iyi günlerde kullan.. Aslında ışık patlaması olmayacak olsa, önü çekecek kamerayı arkaya, arkayı çekecek kameranın montajını da öne yapmalı ki kör nokta sıfır olsun... Teşekkürler İsa, aslında olabilir ama işte ışık parlaması sıkıntı olur diye düşünüyorum.... Güzel gözüküyor Serhan bey. İyi günlerde keyif için kullanın inşallah. Çok teşekkürler hocam inşallah... Ağam,hayırlı olsun.Güle güle kullan. Eyvallah Paşam... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Şubat 2016 Yazar Paylaş 22 Şubat 2016 Biz bilmiyoh biz acemiyik bizim için fotolu anlatım Erdem inan resim çekmedim ama şöyle anlatayım kardeşime, tavan döşemesi ile ön camın birleşim yerini hafifce kaldırıp kabloyu oraya yerleştirip sağ ön direkteki plastiğin altından da torpidonun altına oradan halıfleksin altından orta konsolun kenarından vitesin oradaki çakmaklığa kadar yetiyor kablo, şayet benim gibi arka çakmaktan alacaksan adaptöre ek kablo yapmak lazım lehim ile, umarım anlatabilmişimdir olmazsa video çeker eklerim olur mu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Şubat 2016 Yazar Paylaş 22 Şubat 2016 Geçmiş olsun serhan abiTeşekkür ederim Samet sağolasın... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Şubat 2016 Yazar Paylaş 27 Şubat 2016 Yıkama, Wax ve sonrası [emoji106] 8 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Maşallah abi güzel bakıyorsun araca. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Şubat 2016 Yazar Paylaş 28 Şubat 2016 Maşallah abi güzel bakıyorsun araca.Teşekkürler Sami bakıyoruz işte [emoji1] Maşallah Ağam .Eyvallah Paşam [emoji106] Maşallah Ağam .Eyvallah paşam [emoji1] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Hay maşallah kız gibi Eyvallah toprağım, teşekkürler.... Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Ellerine sağlık Serhan abicim, nazar değmesin, maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Ellerine sağlık Serhan abicim, nazar değmesin, maşallah... Eyvallah kardeşim, Amin cümlemizin aracını korusun Rabbim... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Mart 2016 Yazar Paylaş 3 Mart 2016 Derisi soyulan ve nikelajında atma olan vites topuzunu da değiştirdim 4 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Yapılan en güzel değişimden bir tanesidir,vites topuzu. Hayırlı olsun ağam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Mart 2016 Yazar Paylaş 3 Mart 2016 Sağol kardeşim Yapılan en güzel değişimden bir tanesidir,vites topuzu. Hayırlı olsun ağam. Katılıyorum kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Mart 2016 Yazar Paylaş 6 Mart 2016 ÇOK UĞRAŞMA NAZAR DEĞDİRECEN sehven böyüüük harflerle yazmışım. SEHVEN Yorum bağlantısı
Recommended Posts