Yasin Şimşek 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Maşallah abi çok güzel olmuş Jantlara astar atmadın sanırım ? bir sorun çıkarır mı ki Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Ocak 2016 Yazar Paylaş 20 Ocak 2016 Maşallah abi çok güzel olmuş Jantlara astar atmadın sanırım ? bir sorun çıkarır mı ki Teşekkür ederim, zımparadan sonra ince bir kat boya atılıp kuruduktan sonra tam boya ve üstüne vernik attım sanırım bir şey olmayacaktır kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Epeydir bakmamışım buraya, ne güzel işler olmuş Serhan. Ellerine sağlık. Kaza olayını da yeni gördüm, Allah bir daha göstermesin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Şubat 2016 Yazar Paylaş 2 Şubat 2016 Epeydir bakmamışım buraya, ne güzel işler olmuş Serhan. Ellerine sağlık. Kaza olayını da yeni gördüm, Allah bir daha göstermesin. Teşekkür ederim abi, Amin cümlemize inşallah... Süper, yalnız farlar ne öyle Bekliyoruz işte Ali, İstanbula bir yolumuz düşerse bakacağız artık Maşallah abi.Jantlar konusunda zaten herkes söylemiş ya 10 numara.Eline sağlık güle güle kullan abim Allah razı olsun kardeşim sağolasın... 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ledli geri vites lambasi ben de istiyorum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Cuma günü akşam anneannemin bacağı kırılmış ve acil olarak Elazığ a gitmem gerekti, malum işin içerisinde ameliyat falan olunca ve zaman da kısıtlı olduğu için arkadaşlarla görüşemedik kusura bakmasınlar haber dahi vermedim [emoji17] İnşallah daha bol ve müsait bir zamanda görüşeceğiz, geri dönüş yolunda güzel karlı manzaralardan bir kaç kare paylaşayım... Ve birazda Mondeo ile resimler [emoji1] Kömürhan köprüsü ve yeni tünel çalışması Erkenek tüneli çıkışı, meşhur yöresel lezzetlerin olduğu çeşme 12 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Annenize geçmiş olsun Abi. İnşallah tez zamanda Allah şifa verir. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Annenize geçmiş olsun Abi. İnşallah tez zamanda Allah şifa verir. Allah razı olsun kardeşim, anneannem şükür ameliyatı çok güzel geçti ve durumu iyi çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Allah razı olsun kardeşim, anneannem şükür ameliyatı çok güzel geçti ve durumu iyi çok şükür Geçmiş olsun Serhan Abicim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Allah razı olsun kardeşim, anneannem şükür ameliyatı çok güzel geçti ve durumu iyi çok şükür Abim çok geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Geçmiş olsun Serhan Abicim. Çok teşekkürler abicim eksik olmayın... Abim çok geçmiş olsun.. Eyvallah kardeşim Allah razı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Abi geçmiş olsun, başka sefere haber ver ama mutlaka.. 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Geçmiş olsun,Allah şifa versin.Neyse bir dahaki sefere. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Abi geçmiş olsun Alper çok teşekkür ederim... Abi geçmiş olsun, başka sefere haber ver ama mutlaka.. Teşekkürler Murat inşallah kardeşim... Geçmiş olsun,Allah şifa versin.Neyse bir dahaki sefere. İnşallah Seçkin, acil olunca arayamadım 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Geçmiş olsun abi Eyvallah kardeşim, sağolasın... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Geçmiş olsun abicim Eyvallah kardeşim teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Geçmiş olsun abi. Acil şifalar ananemize.. Eksik olma kardeşim Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Abi geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Abi geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin. Teşekkür ederim kardeşim sağolun... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Maşallah abi. Allah kaza bela vermesin... Acil şifalar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts