İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Yeni Mondeom Dcy 23 Huzurlarınızda

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Mustafa Serhat

Birinci linkteki ürün çok parlak olacak ve göz alacak diye düşünüyorum, üçüncü linkteki ayak aydınlatma için uygun derim  :good1:  Diğer iç aydınlatmalar için ise benim aldığım led'ler gerçekten hoşuma gitti tavsiye ederim Mustafa...

10 lu paketten bende alayım abi.

Ön parklar için bundan 2 tane alayım diyorum.

http://tr.aliexpress.com/item/2x-T10-W5W-194-LED-5630-5730-10-smd-led-auto-car-turn-signal-external-light/32216511398.html?adminSeq=205027085&shopNumber=626996

Bir de tipini öğrenebilirsem geri vites lambalarını değiştirmek istiyorum çok düşük ışık veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

10 lu paketten bende alayım abi.

Ön parklar için bundan 2 tane alayım diyorum.

http://tr.aliexpress.com/item/2x-T10-W5W-194-LED-5630-5730-10-smd-led-auto-car-turn-signal-external-light/32216511398.html?adminSeq=205027085&shopNumber=626996

Bir de tipini öğrenebilirsem geri vites lambalarını değiştirmek istiyorum çok düşük ışık veriyor.

Bence 10'lu paketten iki tane al yedek kalır, parklara gerek yok diye düşünüyorum çünkü halojen far ampülünün yanında beyazlar pek de güzel durmuyor ama zevk tabi ki, evet anarya için olabilir  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat
(düzenlendi)

Bence 10'lu paketten iki tane al yedek kalır, parklara gerek yok diye düşünüyorum çünkü halojen far ampülünün yanında beyazlar pek de güzel durmuyor ama zevk tabi ki, evet anarya için olabilir :good1:

Benim farlar adaptif xenon abi güzel olabilir beyaz beyaz.

10 lu paket haricinde 4 tanede farkı aldım şimdilik bir paket yeterli gibi. İhtiyaç olur dersen bir pakette sana alayım abi.

Bu arada arkalarda T10 mu?

tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Benim farlar adaptif xenon abi güzel olabilir beyaz beyaz.

10 lu paket haricinde 4 tanede farkı aldım şimdilik bir paket yeterli gibi. İhtiyaç olur dersen bir pakette sana alayım abi.

Bu arada arkalarda T10 mu?

Pardon o zaman bizim ki halojen olunca  :)

Teşekkür ederim bana şimdilik aldıklarım yeterli, düşünmen yeter sağol kardeşim,

Evet arkalar klasik ama canlı bir şey nasıl buluruz bakmak lazım :good1:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

http://tr.aliexpress.com/item/Wholesale-10pcs-Lot-auto-led-T10-6smd-5050-LED-car-Light-free-shipping/884929644.html

Ayak aydınlatmalarına uyar duy olarak ama, ışığı alta değil yan tarafa verir, ona da bir film uydurmaya çalışacam bakalım  :good1:

Abi benim ayak aydınlatmaları da iki yana vuruyor aşağı değil ama gayet yeterli ve şık oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi benim ayak aydınlatmaları da iki yana vuruyor aşağı değil ama gayet yeterli ve şık oluyor.

Doğrudur Köksal, ben daha ayak aydınlatmalarına takmadığım için yeterliliği konusunda bir şey yazmak istemedim, ama sen yeterli diyorsan mesele yok  :good1:  :) Takar paylaşırız en kısa sürede  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Toprağım ledler cuk oturmuş. Ben çok beğendim. Güle güle kullan.

Eyvallah toprağım, Teşekkürler [emoji1]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aliexpres den aldığımız DC / DC çevirici USB aparatı dün akşam geldi, hafta sonu montaj yaparım inşallah, telefon şarj cihazına gerek kalmadı arabada ;)  Yardımlarından dolayı Lokman abime tekrar teşekkürler  :)  

288a24a9811fd7ccd5d3e81c6f5a3356.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Aliexpres den aldığımız DC / DC çevirici USB aparatı dün akşam geldi, hafta sonu montaj yaparım inşallah, telefon şarj cihazına gerek kalmadı arabada ;)  Yardımlarından dolayı Lokman abime tekrar teşekkürler  :)  

Hayırlı olsun abi, nasıl bir cihaz amacı şarj galiba, nasıl konumlandırmayı düşünüyorsun?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlı olsun abi, nasıl bir cihaz amacı şarj galiba, nasıl konumlandırmayı düşünüyorsun?

Teşekkürler Mustafa, evet direk şarj için yer konusunda da bakacam artık müsait bir yerler bulacam inşallah ama şöyle bir şey var çift çıkışlı olunca birisini bardaklığın içine veya yan duvarına diğerini de kol dayamanın arkasındaki çakmaklığın yanına düşünüyorum, ne dersin ?

Aliexpress artık mahkemede boşanma sebebi sayılacakmış  :D  :D  :D

:shok:  :shok:  :shok:  Yapma ya, ben daha yeniyim bana gelene kadaaaarrrrr  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Eyvallah kardeşim, sağolsun değerli forum üyeleri arkadaşlarımızın paylaşımlarından ilham alıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Forumun güzelliği de bu değil mi zaten  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Teşekkürler Mustafa, evet direk şarj için yer konusunda da bakacam artık müsait bir yerler bulacam inşallah ama şöyle bir şey var çift çıkışlı olunca birisini bardaklığın içine veya yan duvarına diğerini de kol dayamanın arkasındaki çakmaklığın yanına düşünüyorum, ne dersin ?

Arkaya bağlama fikri çok iyi abi, yolcular içinde şarj işini halletmiş olursun. Önde orjinal bir çözüm yoksa direksiyonun sol altında bulunan kapağa yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Arkaya bağlama fikri çok iyi abi, yolcular içinde şarj işini halletmiş olursun. Önde orjinal bir çözüm yoksa direksiyonun sol altında bulunan kapağa yapılabilir.

O kapağa da olabilir ama o zaman sadece şöföre özel olur hem de iki ucun ara mesafesi o kadar uzun değil....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Haklısın abi bu durumda söylediğin yerler daha mantıklı.

Yinede bir yeri delip yapıştırma derim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Haklısın abi bu durumda söylediğin yerler daha mantıklı.

Yinede bir yeri delip yapıştırma derim :)

Mecbur delecez çaktırmadan  :D  :D Ön tamponu deldik sensörler için, bunun ufacık delikleri hiç sorun olmaz  ;)

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

:shok:  :shok:  :shok:  Yapma ya, ben daha yeniyim bana gelene kadaaaarrrrr  :D  :D

Ağa'ya beleş  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağa'ya beleş  :D  :D  :D

;)  :bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhan Gürbüzol

Aliexpres den aldığım ledlere eklenti yaparak ön ve arka ayak aydınlatmalarının soketlerine uydurdum

030a4bfb54599652c2faac2ba1f68f1b.jpg

ve her yer beyaz led oldu

0db1c06dcd64dde5de88d627edb16118.jpg

ad18b72e1cf479b8cd47fb70705eeefc.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Harika olmuş ağam,güle güle kullanın.

:nazar:

Eyvallah kardeşim, Teşekkürler. ..
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Hayırlı olsun Serhan abi çok güzel olmuş :) bu bahsettiğin tarz sitelerden kredi kartı mı daha güvenli paypal mı? Sen nasıl alıyorsun abi?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...