Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 (düzenlendi) Şu uzay mekiğini neden sürmedim Eskişehirde diye kızıyorum kendime Gözün mangaldan bu tarafa gelmedi ki ilk gün, ikinci günde gezi ortamımız harika olunca unuttuk demek ki Yoksa sen bineceksin diye Kil, Wax ve genel temizlik bile yaptıydım yani 14 Ağustos 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Gözün mangaldan bu tarafa gelmedi ki ilk gün, ikinci günde gezi ortamımız harika olunca unuttuk demek ki Yoksa sen bineceksin diye Kil, Wax ve genel temizlik bile yaptıydım yani Ya bırak ağam,anca otoparkta ellettin kaportaya bak nasıl dedin,bende bir umutla anahtarı vereceksin sandım Şaka diyorum ağam,seneye bu zamanlar kalırsa denemek isterim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 Serhan Abim ALLAH kaza bela vermesin mis gibi araç İzmir'e geldiğinde mutlaka haberimiz olur inşallah abi İnşallah kardeşim, bende beklerim Mersin'e, araç içinde teşekkürler Serhan abi Allah kaza bela vermesin daha nice nice km le re insallah Amin abicim, cümlemize de kazasız belasız kilometreler Ya bırak ağam,anca otoparkta ellettin kaportaya bak nasıl dedin,bende bir umutla anahtarı vereceksin sandım Şaka diyorum ağam,seneye bu zamanlar kalırsa denemek isterim Büyük ihtimalle bu kadar temizini bulamayacağım için kalacaktır, o zaman istediğin kadar sende sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Büyük ihtimalle bu kadar temizini bulamayacağım için kalacaktır, o zaman istediğin kadar sende sorun yok Teşekkür ederim ağam saol. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 (düzenlendi) Merhaba Serhan abi, Kazasız belasız hayırlı günlerde kullan abi, Allah nazardan saklasın inş... Mondeo hastalığım var ve almadan gidersem gözüm açık gider diye forumun bir çok yerine yazdım daha önce de Çevremden bi dünya psikolojik baskı görüyorum, yok satarken sıkıntı olur, yok masrafı olur cart curt diye ne kadar umrumda olmasa da insanız sonuçta, takılıyor işte bazen aklımıza. Uzun yıllar binerim hesabı yaparak biraz düşük km olsun istiyorum alırken de, doğal olarak. Ama sen 118 binlerde aldın abi aracını, hemi de dizel. bakımı falan senden önce nasıl yapılmış, ya da uzun yıllar kullansan km olacak 200 bin falan işte bunlar hiç takılmadı mı abi senin kafana bi rahatlatsan beni Serhan abicim yaa, teşekkürler... Öncelikle teşekkür ederim kardeşim cümlemiz güzel günlerde kullanalım, Gerçekten binince zevk veren ve kalıcı olarak da bu zevki hissettiren bir araç Mondeo, dediğin gibi de maalesef ki bunların düşük kilometre ve az hasarlısını bulmak pek de kolay olmuyor bende aradım bayağı çünkü, bulunca da fiyat biraz yüksek olabiliyor ama onuda göz ardı etmemek gerekiyor çünkü araç hakkındaki çıtamız yüksek. ben evet 118.500 km de aldım ve tüm sorgularını hem servisten hem de 5664 den yaptım satıcının iş yerinden bir arkadaşımın uzaktan akrabası çıkması da büyük bir şans oldu Mersinden Maraş Afşin'e kadar gitmeye gerek kalmadan işi bitirdik. Aslında hangi tür araç olursa olsun bakımlarının zamanında yapıldığı biliniyorsa ve mazotuda kaçak kullanmıyorsa bu tür araçların motor ömrü 300 - 500,000 Km'ler olduğu için sorun çıkaracağını zannetmiyorum bizlerde aracımıza karşı duyarlı olduğumuz için inşallah bir sorun yaşamadan bineriz. Son olarak bir tavsiye eğer gerçekten temiz bir araç bulursanız üçüne beşine bakmadan güzel bir pazarlıkla alın çünkü her türlü övgüyü hak ediyor Mondeo. Aslında 150 200,000 km ler bizler için bir korku ama yeni nesil motorlar için sorun değil sadece tek sıkıntı insanların bakım ve kullanım yönünden yapmış oldukları hatalar. Başka yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim, biraz uzun oldu ama kusura bakma 14 Ağustos 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Temizi sağlamı denk gelir inş, hayırlısı diyelim Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim Serhan abi, hayırlı günler dilerim, saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 Temizi sağlamı denk gelir inş, hayırlısı diyelim Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim Serhan abi, hayırlı günler dilerim, saygılarımla... İnşallah, Ne demek memnuniyetle, selamlar 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2015 Korna noldu korna.... Sattım dolmuşcuya 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 (düzenlendi) Hafta sonu Çukurova daki toz muhabbeti azalınca şükür mondeomu temizleme fırsatı buldum. Temizlenince tozdan nefes aldığını hisseder oldum ya. Birde yaylaya çıkarıp daha temiz alsın dedim bir iki karede resim aldım [emoji1] 14 Eylül 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Eylül 2015 Yazar Paylaş 14 Eylül 2015 Hava filtresine bi hava bas abi [emoji3]Yarın söküp temizleyecem Eren, teşekkürler. .. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Eylül 2015 Paylaş 14 Eylül 2015 ihtiyar senin gibi parlıyor, Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Maaşallah. Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Eylül 2015 Yazar Paylaş 15 Eylül 2015 ihtiyar senin gibi parlıyor, Maşallah. Senin gibi parlıyor derken abi Teşekkür ederim abim.... Maşallah... Sağol kardeşim,,, Maaşallah. Allah kaza bela vermesin Amin kardeşim cümlemize.... Oooo gözlerim kamaştı Yok canım, senin arabanın yanında bizim ki nerde göz kamaştırma, sadece biraz parladı o kadar paşam.... Maşallah abi. Eyvallah gardaşım, eksik olma 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 Renktaş olmuşuz, bir Maşallah ta benden gelsin Araca yapılanlarda bana referans oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Ekim 2015 Yazar Paylaş 8 Ekim 2015 Renktaş olmuşuz, bir Maşallah ta benden gelsin Araca yapılanlarda bana referans oluyor. Aynen renktaş Maşallah için teşekkürler cümlemizin aracına inşallah, Referans ve yardım için her zaman beklerim, İnşallah birde senin yaptığın gibi göğüs deki boyası kalkan tuşları yapabilirsem 4 8 lik olacak hayırlısıyla 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Ekim 2015 Yazar Paylaş 8 Ekim 2015 Bi nasip olmadı şu arabaya binmek ya Gel de bin esirgeyen mi var yiğidim [emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts