Serhan Gürbüzol 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Abi maşallah kazasız belasızAllah razı olsun kardeşim eyvallah. .. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Maşallah..Yakın olsakta bizde yıkasak ağam Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Ben bindim buna mersinde. Arabaya yani Sessizliği gidişi ferahlığı büyüklük ve genişliği gerçekten çok güzel. Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Ya ver işte şu arabayı bana ya Şşşş, lütfen sıraya girelim abiler, bak Serhan abi ne yazdı bana, araba benim Parayı denkleştiriyorum şuan, 2 ay içinde alacağım Hayırlı uğurlu olsun Hüseyin Allah kaza bela vermesin kardeşim, MK4 hayalini bir sofra başında şimdiden garantiliyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Ben bindim buna mersinde. Arabaya yani Sessizliği gidişi ferahlığı büyüklük ve genişliği gerçekten çok güzel. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Maşallah..Yakın olsakta bizde yıkasak ağam Nasip kısmet be paşam, olur bir gün inşallah Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Ya ver işte şu arabayı bana ya Yav atla gel dedik ya Allah Allah Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Nasip kısmet be paşam, olur bir gün inşallah Ağam konuşuyoruz sürekli ama,bir gün gerçek olacak bak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Ağam konuşuyoruz sürekli ama,bir gün gerçek olacak bak Olacak olacak inanıyorum Ben bindim buna mersinde. Arabaya yani Sessizliği gidişi ferahlığı büyüklük ve genişliği gerçekten çok güzel. Eyvallah da '' ben bindim buna Mersin'de '' demeyeydin eyiydi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Şşşş, lütfen sıraya girelim abiler, bak Serhan abi ne yazdı bana, araba benim Parayı denkleştiriyorum şuan, 2 ay içinde alacağım Hayırlısı diyelim Hüseyin, hele o zaman gelsin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Öğleden sonra almış olduğumuz randevumuza gittik ve muayenemizide yaptirdik, şükür sorunsuz ve standart hafif kusurlarla gectik. İki sene kafa rahat..... 5 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Sinyaller parklara mi bağlı ? Şayet bağlıysa nasıl gectin Serhan abi hafif kusur mu dediler yoksa ben mi yanlış görüyorum. Güle güle bin abicim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Sinyaller parklara mi bağlı ? Şayet bağlıysa nasıl gectin Serhan abi hafif kusur mu dediler yoksa ben mi yanlış görüyorum. Güle güle bin abicim..Dörtlüler yanıyor büyük ihtimal...fakat ben dediğiniz şekil geçtim bir kaç sefer tüv den kusurdan bile saymadılar Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Dörtlüler yanıyor büyük ihtimal...fakat ben dediğiniz şekil geçtim bir kaç sefer tüv den kusurdan bile saymadılar Abi dörtlü anını yakalamış olsalar çamurluktakide yanardı şayet var diye hatırlıyorum.Bu şekilde buralarda hiç müsade etmiyorlar,Malatya-Elazığ gözünü seveyim ordaki TÜV 'lerin ben 87 taunusumu 13 kusurla geçirmiştim bayada basıktı silindire soktular travers oturmuştu çamurluklardan tutup çıkarmıştık artı arabayı havaya kaldırdıklarında sağ arka helezon yerinden çıkmıştı 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Sinyaller parklara mi bağlı ? Şayet bağlıysa nasıl gectin Serhan abi hafif kusur mu dediler yoksa ben mi yanlış görüyorum. Güle güle bin abicim..Teşekkür ederim Alper, sinyaller bağlı değil dörtler yanıyordu denk gelmiş Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Geçmiş olsun abi muayene, ben de geçenlerde girdim o rahatlık güzel oluyor 2 sene Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Geçmiş olsun abi iyi günlerde kullan mondiyi... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Teşekkürler arkadaşlar sağolun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Teşekkür ederim Alper, sinyaller bağlı değil dörtler yanıyordu denk gelmiş Hafif kusurlar standart far ayarları ile ilgili, ayar yaptırıp gittiğim halde..... Bu mondiler hep böyle zaten farları pek ayar tutmaz. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Bu mondiler hep böyle zaten farları pek ayar tutmaz. İstasyon yetkilisi ile bu far konusunun tartışmasınıda yaptım dün, ben şimdi ayar yaptırdım geldim sen ne kadar ayarsızlık varsa yazmışsın dedim sizin yaptırdığınız yerle bizim cihazımız uyuşmuyor o yüzden hata çıkıyor dedi bende yaptırmayın o zaman kimseye burada bir yer açın herkes gelsin burada yaptırsın hem de bir standart olmuş olur dedim yok olmaz biz istasyonlarımızda ticari faaliyet yapamayız kanunen yasak dedi bende güldüm ve özür dileyip ayrıldım ne diyeyim. Bir daha ki sefere ayarsız bir şekilde gidecem nasılsa hafif kusur geçecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts