İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Yeni Mondeom Dcy 23 Huzurlarınızda

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Abi maşallah kazasız belasız

Allah razı olsun kardeşim eyvallah. ..
Yorum bağlantısı

Ben bindim buna mersinde.

Arabaya yani :p

Sessizliği gidişi ferahlığı büyüklük ve genişliği gerçekten çok güzel.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Ya ver işte şu arabayı bana ya :p

Şşşş, lütfen sıraya girelim abiler, bak Serhan abi ne yazdı bana, araba benim  ;)  :crazy:  Parayı denkleştiriyorum şuan, 2 ay içinde alacağım  :exc1:

Hayırlı uğurlu olsun Hüseyin Allah kaza bela vermesin kardeşim, MK4 hayalini bir sofra başında şimdiden garantiliyebiliriz   ;)   :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

:biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah..Yakın olsakta bizde yıkasak ağam  :)

:nazar:

Nasip kısmet be paşam, olur bir gün inşallah  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ya ver işte şu arabayı bana ya :p

Yav atla gel dedik ya Allah Allah  :p

Yorum bağlantısı

Nasip kısmet be paşam, olur bir gün inşallah  :good1:

Ağam konuşuyoruz sürekli ama,bir gün gerçek olacak bak  :yes:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam konuşuyoruz sürekli ama,bir gün gerçek olacak bak  :yes:

Olacak olacak inanıyorum  :good1:

Eyvallah da '' ben bindim buna Mersin'de '' demeyeydin eyiydi  :p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Şşşş, lütfen sıraya girelim abiler, bak Serhan abi ne yazdı bana, araba benim  ;)  :crazy:  Parayı denkleştiriyorum şuan, 2 ay içinde alacağım  :exc1:

Hayırlısı diyelim Hüseyin, hele o zaman gelsin  :good1:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhan Gürbüzol

Öğleden sonra almış olduğumuz randevumuza gittik ve muayenemizide yaptirdik, şükür sorunsuz ve standart hafif kusurlarla gectik. İki sene kafa rahat.....

6b921478bca2c6a44f75914db4bc3b29.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Sinyaller parklara mi bağlı ? Şayet bağlıysa nasıl gectin Serhan abi hafif kusur mu dediler yoksa ben mi yanlış görüyorum. Güle güle bin abicim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sinyaller parklara mi bağlı ? Şayet bağlıysa nasıl gectin Serhan abi hafif kusur mu dediler yoksa ben mi yanlış görüyorum. Güle güle bin abicim..

Dörtlüler yanıyor büyük ihtimal...fakat ben dediğiniz şekil geçtim bir kaç sefer tüv den kusurdan bile saymadılar
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Dörtlüler yanıyor büyük ihtimal...fakat ben dediğiniz şekil geçtim bir kaç sefer tüv den kusurdan bile saymadılar

Abi dörtlü anını yakalamış olsalar çamurluktakide yanardı şayet var diye hatırlıyorum.Bu şekilde buralarda hiç müsade etmiyorlar,Malatya-Elazığ gözünü seveyim ordaki TÜV 'lerin ben 87 taunusumu 13 kusurla geçirmiştim bayada basıktı silindire soktular travers oturmuştu çamurluklardan tutup çıkarmıştık artı arabayı havaya kaldırdıklarında sağ arka helezon yerinden çıkmıştı :D:rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Teşekkür ederim Alper, sinyaller bağlı değil dörtler yanıyordu denk gelmiş
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Teşekkürler arkadaşlar sağolun  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Teşekkür ederim Alper, sinyaller bağlı değil dörtler yanıyordu denk gelmiş Hafif kusurlar standart far ayarları ile ilgili, ayar yaptırıp gittiğim halde.....

Bu mondiler hep böyle zaten farları pek ayar tutmaz. :crazy::kihkih:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu mondiler hep böyle zaten farları pek ayar tutmaz. :crazy::kihkih:

İstasyon yetkilisi ile bu far konusunun tartışmasınıda yaptım dün, ben şimdi ayar yaptırdım geldim sen ne kadar ayarsızlık varsa yazmışsın dedim sizin yaptırdığınız yerle bizim cihazımız uyuşmuyor o yüzden hata çıkıyor dedi bende yaptırmayın o zaman kimseye burada bir yer açın herkes gelsin burada yaptırsın hem de bir standart olmuş olur dedim yok olmaz biz istasyonlarımızda ticari faaliyet yapamayız kanunen yasak dedi bende güldüm ve özür dileyip ayrıldım ne diyeyim. Bir daha ki sefere ayarsız bir şekilde gidecem nasılsa hafif kusur geçecek  :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...