Mert Yeldan 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Gelsin jilet gibi aracı vereyim içinde kalmasın hem de fırtına gri Bizi bilen biliyor Das Auto deriz başka bir şey demeyiz Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Bizi bilen biliyor Das Auto deriz başka bir şey demeyiz Görürüm Cuma günü açacağın konuyu 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Bugün sevgili mondeo ma ufak tefek yerinde dokunuşlar yaptım bakalım beğenecekmisiniz 3 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Özellikle içteki yazı süper olmuş Ağam.yalnız birşey dikkatimi çekti bu aralar göbek mevsimi var sanırım [emoji23] senin göbekte solmuş [emoji23] Ellerine sağlık ağam,renk güzel olmuş,ama keşke mavi olaymış.OEM'ciyiz sonuçta [emoji106] Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Yazı güzel olmuş ama hafif eğri gibi mi? Jant göbekleri konusunda Hakan'a katılıyorum.Mavi daha güzel olur veya hiç boyamadan parlak kalabilir? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Sabah jant göbeklerini yerine taktım ve işte görüntü. .... 4 Yorum bağlantısı
Murat Gök 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Bence bu haliyle,o parcali boyasiz halinden daha iyi. Eline saglik Serhan abim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Özellikle içteki yazı süper olmuş Ağam.yalnız birşey dikkatimi çekti bu aralar göbek mevsimi var sanırım [emoji23] senin göbekte solmuş [emoji23] Ellerine sağlık ağam,renk güzel olmuş,ama keşke mavi olaymış.OEM'ciyiz sonuçta [emoji106] Yazı için teşekkürler Hakan, göbek olayı evet mevsimden olsa gerek ama mavi yoktu arabanın boyası olunca aksiyon olsun dedim Yazı güzel olmuş ama hafif eğri gibi mi? Jant göbekleri konusunda Hakan'a katılıyorum.Mavi daha güzel olur veya hiç boyamadan parlak kalabilir? Sağol Mehmet, yazı eğri değil de metal parça üst sağdan aşağıya doğru eğik olunca öyle görünüyor, renk olayıda dediğim gibi aksiyon olsun diye ileride değiştirir mavi yaparız sorun değil Bence bu haliyle,o parcali boyasiz halinden daha iyi. Eline saglik Serhan abim. Teşekkür ederim Murat, senin jatco'da yakıyor maşallah.... Oh mondeo ! Teşekkürler Necati 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Sen işini bilirsin Ağam Estağfurullah, hep beraber bir şeyler yapıp paylaşıyoruz işte Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Sat bunu sana OV verelim abi Valla OV istiyordum ama benim de kilometre takıntım var be kardeşim, hele hele Mersin'de zor satılır bu kilometrede yine de sağol..... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 (düzenlendi) kocaman bir Maşallah 14 Mayıs 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2015 Eline sağlık ağam. Eyvallah kardeşim teşekkürler..... kocaman bir Maşallah Abi teşekkür ediyorum, cümlemizin araçlarına inşallah..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Estağfurullah, hep beraber bir şeyler yapıp paylaşıyoruz işte Büyüksün Ağam Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Abi arabanın maşallahı var buna birde smart teyp alırsan inanılmaz görsellik ve kullanımda sağlar Bugün sevgili mondeo ma ufak tefek yerinde dokunuşlar yaptım bakalım beğenecekmisinizAkşam da can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım geçen hafta tesadüfen bi yerde sıfırını buldum abi benimkide gidikti tanesi 7.5tl ye 25 tl verdim helalleştik amcayla Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 (düzenlendi) Beğenmedim, Ne o My Mondeo falan. Kocaman adama yakışıyor mu? Ver bana bak nasıl yakışıyor. 18 Mayıs 2015 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Beğenmedim, Ne o My Mondeo falan. Kocaman adama yakışıyor mu? Ver bana bak nasıl yakışıyor. Atla gel hatta eşekle de olur al ve git senden değerlimi kardeşim, itin olsun senin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Atla gel hatta eşekle de olur al ve git senden değerlimi kardeşim, itin olsun senin Abimsin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 Konuya Yeni Mesaj yazabiliyorum abi kusura bakma. Aracın temiz güzel Maşallah hemde titanium Teşekkür ediyorum kardeşim Yorum bağlantısı
Mustafa Çalışkan 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Hayırlı uğurlu olsun Serhan bey, Allah kazadan beladan korusun, Pasta-Cila zamanı gelince haberimiz olsun Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Ben teşekkür ettim Gakgom, hoş geldin sefalar getirdin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Hayırlı uğurlu olsun Serhan bey, Allah kazadan beladan korusun, Pasta-Cila zamanı gelince haberimiz olsun Şu mersonun resimlerinide görelim artık olmaz mı gakgom, Arabam konusunda bekliyoruz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Hafta sonu mondeoya beraber babamın arabasını da bir güzel kırklardık Biraderle beraber. Koltuklar silindi iç dış ve motor temizliği yapıldı. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts