Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2020 Yazar Paylaş 26 Ocak 2020 Anlatılmaz yaşanır, fotolar gerçeği az yansıtmış yılan gibi araba. Her köşesinde ayrı bir eklenti ile çok keyifli birşey. Uzunlardaki led ne marka?Teşekkür ederim, araba burada olsaydı bakar markasını söylerdim ama Mondeo sahibi olunca porsiyon da artıyor Laynnn hanı bir şey deneyecektik Afiyetler olsun Başkan... 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 26 Ocak 2020 Paylaş 26 Ocak 2020 Ama iyi yedik King in kesesine bereket Mondeo satılıksa müşteri olalım dimi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2020 Paylaş 26 Ocak 2020 Fatih Keskin yazdı: Ama iyi yedik King in kesesine bereket Mondeo satılıksa müşteri olalım dimi kalem yazmıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2020 Yazar Paylaş 26 Ocak 2020 kalem yazmıyor..Tuşlara basıyorum ama yazmıyor Evet 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2020 Yazar Paylaş 26 Ocak 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar, çok sevdiğim Mondeo aracım forumumuzun değerli üyelerinden Başkan lakaplı Fatih Keskin kardeşime satılmıştır, güzel günlerde gönlünce kullanmasını temenni ediyorum. Siz değerli dostlarıma da şahsıma ve aracıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyor yeni aracımın konusunda görüşmek üzere diyerek yönetimden konunun kapatılmasını rica ediyorum... 26 Ocak 2020 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2020 Paylaş 26 Ocak 2020 Serhan Gürbüzol yazdı: satılmıştır akabinde başka araç için bir galerideyiz,i mondy e baktı, nasıl ağbi bunlar kaç parça boya felan diye sordu? Baktırmadık gerek yok dedik, bakımları tam dedik adam emekliye ayrılayacak sanırım bundan sonra 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 26 Ocak 2020 Paylaş 26 Ocak 2020 Serhan Gürbüzol yazdı: Arkadaşlar, çok sevdiğim Mondeo aracım forumumuzun değerli üyelerinden Başkan lakaplı Fatih Keskin kardeşime satılmıştır, güzel günlerde gönlünce kullanmasını temenni ediyorum. Siz değerli dostlarıma da şahsıma ve aracıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyor yeni aracımın konusunda görüşmek üzere diyerek yönetimden konunun kapatılmasını rica ediyorum... Serhan abi hayırlı uğurlu olsun. kıymet bilen forum üyesine gittiği için çok sevindim. maşallah 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts