Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2016 Ne diyelim, ALLAH kaza bela vermesin. Allah razı olsun kardeşim, cümlemize vermesin inşallah.... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Ağustos 2016 Paylaş 19 Ağustos 2016 Abım masallah kazasız belasız keyıfle kullan inş. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2016 Abım masallah kazasız belasız keyıfle kullan inş. Sent from my iPhone using Tapatalk Eyvallah kardeşim [emoji106] Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ağustos 2016 Paylaş 19 Ağustos 2016 Maşallah abi çok güzel bir tüketim şehir içimi şehir dışımı acaba merak ettim ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2016 (düzenlendi) Teşekkürler Sinan, 2 defa Adana, 1 defa Kızılbağ yaylası, 2 defa Tömük ve geri kalanı şehir içi 80 90 km süratle.... 19 Ağustos 2016 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2016 Geçenlerde mondeoma yapmış olduğumuz bixenon ve gündüz farı çalışmasında yerine büyük gelen orjinal mercek kapaklarını sağolsun Ahmet Çıplak kardeşimle beraber farları tekrar açarak ince bir çalışma sonucunda değiştirdik ve işte sonuç, ellerine sağlık Ahmet.... 6 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Video bekliyorum abi. Harika bir görüntü oluşmuş.. Yorum bağlantısı
İsa Acar 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Kıskandırıyor abi maşallah, nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 Kendisi ile birkaç gündür bayağı bir gezerek güzel kilometre kareleri yakaladık yine [emoji1] [emoji1] 3 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Abi araba figururnun onundeki beyaz yuvarlak nedir Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 Abi araba figururnun onundeki beyaz yuvarlak nedirBixenondan dolayı kısa far arızası veriyor ve o şekil oluyor, normalde far ışığı şekli olması lazım... Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Beyni kandiramiyor muyuz airbag isigini bile sonduruyorlar ona istinaden diyorum [emoji1] ? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 Beyni kandiramiyor muyuz airbag isigini bile sonduruyorlar ona istinaden diyorum [emoji1] ?Dün yetkili servise gittim arkadaşlar bilgisayar bağladılar ama bixenonla ilgili bir opsiyon bulamadık, ama dediğin gibi kandırılabilir tabi ki [emoji1] bakacağız artık... 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Bazılarını reklamcı bazıların ben adamın işi çoktu aldım ben yaparım dedim Abi bu folyoyu nasıl yaptınız . Benimde digital klima mahvoldu focus 2.5 kasa. Onada bu şekilde birşey yapılabilirmi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2016 Abi bu folyoyu nasıl yaptınız . Benimde digital klima mahvoldu focus 2.5 kasa. Onada bu şekilde birşey yapılabilirmi.Dijital baskı formatını özelden atmaya çalışayım, şu sn izindeyim yanımda değil olur mu ? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Dijital baskı formatını özelden atmaya çalışayım, şu sn izindeyim yanımda değil olur mu ?Tamam abi acelesi yok. Yalnız o klima ekranını komple yapılabilir mi. Gri renk olarak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Selective'de olurda benim Titanium Mondeomda niye olmasın diyip izinde olmamında verdiği rahatlıkla ayna sinyal modifiyesini yapayım dedim. Biraz farklı ve birazda daha önce yapmış olduğum bixenon modifiyesindeki gündüz farının sinyale de dönüşmesi olayında kullanılan pleksi uygulamasının aynısı olsun diyerek sinyalleri de ayna kapağını keserek pleksi uyguladım ve arkasına led bağladım. Daha sonrada çamurluk sinyallerinden enerjisini alıp kapı kartonunun içinden geçirip aynaya ulaştım ve sonuçta bence güzel ( umarım sizde beğenirsiniz ) bir işi de sonuçlandırdım.Konuyu birazda resimle süsleyeyim ve yorumlarınızı alayım  Önce ayna kapağını ölçülendirip kestim ve pleksiyi yerleştirdim,Ardından test ettim,Daha sonrada araçta montaja başladım, Ve sonuç 15 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Abi nefis olmuş, far ile çok uymuş. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Abi nefis olmuş, far ile çok uymuş. Eyvallah Hüseyin Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Herkes teknik eleman olabilir ama Elektronik Teknik Elemanı olamaz 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Çok güzel olmuş abi ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Vosvogen stayla olmuş. Eline sağlık tekrardan abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Eylül 2016 Yazar Paylaş 8 Eylül 2016 Herkes teknik eleman olabilir ama Elektronik Teknik Elemanı olamaz Estağfurullah abi bir şeyler oluyor işte [emoji1] [emoji1] Çok güzel olmuş abi ellerine sağlık. Eyvallah kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts