İçeriğe Yönlendir

Mondeo 4 - Yeni Mondeom Dcy 23 Huzurlarınızda

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

:nazar:  Yakıyor he zamanki gibi Serhan abi, maşallah... ;):nazar:

Allah razı olsun kardeşim  :)

Serhan abi bu cam sokmeye bi yer care bulursan ardindan ben gelecem [emoji4] bendede azar azar islenme basladi

İnşallah Ayberk, yeni aldığım farlar gelsin bir çaresine bakacam ve paylaşacam olacak inşallah  :good1:

Ağam,harika olmuş [emoji122]

Eyvallah paşam, senin güzel paylaşımların sayesinde  ;)

Eline sağlık Serhan. Güzel olmuş.

Teşekkürler abicim  :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhan Gürbüzol

Geçenlerde bir arıza hasıl oldu mondi de, sağ arka kapı kilidi kafasına göre takılmaya başladı kapı açma kolu (içerideki) tam çekmiyor ve bu yüzden bazen yarım bazen de hiç çekmiyor vaziyette kalıyordu bu nedenle de elle kapatmak zorunda kalıyorum. Bakıma gittiğimizde servise söyledim ve baktılar ve kilit değişecek dediler, fiyat dedim 750 TL diyince kalsın dedim [emoji1] ben bir söküp bakayım ve bugün dağıttım ama sonuç olmadı maalesef [emoji17]

Bakacaz artık, bu arada telefonla destek aldığım Mustafa Serhat kardeşime de teşekkür ediyorum rahatsız ettik pazar pazar....

7263d658f49e346b525e68e17ec4f597.jpg

f1a0475c733ef9c48a0166e7f2051674.jpg

Ankaradan YASİN ' den aldığım farlarımız da geldi Tolgahan ' a teşekkür ediyorum zahmet verdik, geçen Ankara toplantısında dağıtılan FCTR anahtarlığından ve bana da bir tane ayıran Murat'a da teşekür ediyorum Tolgahan onuda getirdi sağolsun....

d73bbd65b155f88d7d884c5484435bdc.jpg

78e01c137e7d844265e82cba00c52678.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bir haftalık yağmur ve çiseleme sonucu oluşan kirliliği attım üzerinden, ardından içinide bir güzel makine ile aldıktan sonra nikelaj kısımları Polish ile parlatıp balkondan baktım ve temizlik sana çok yakışıyor be mondim diye içimden geçirip resmini çektim [emoji1] [emoji1]

584d0e7e3c82f418bde13dfefa7e97e1.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Bir haftalık yağmur ve çiseleme sonucu oluşan kirliliği attım üzerinden, ardından içinide bir güzel makine ile aldıktan sonra nikelaj kısımları Polish ile parlatıp balkondan baktım ve temizlik sana çok yakışıyor be mondim diye içimden geçirip resmini çektim [emoji1] [emoji1]

Maşallah bakanın elinde daha bir güzel duruyor Serhan Bey [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah bakanın elinde daha bir güzel duruyor Serhan Bey [emoji3]

Teşekkür ederim Emre hocam, bakıyoruz işte kendi çapımızda [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, ellerine sağlık Serhan abicim... ;)  :nazar:

Teşekkür ederim İsa, eksik olma kardeşim...

Yorum bağlantısı
Atilla Atıcı

Malumunuz üzere 2006 model Mondeo MK3 aracımı forum arkadaşımız Süha'ya satmıştım, fazlasıyla sancılı ve hiç sevmediğim araba arama sürecini geçen hafta sonlandırdık şükür ve Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bulduğum 2008 model MK 4 Mondeo titanyum'u aldım. 118,500 Km de, lokal 4 parça boyalı, ağır bakımları yapılmış, lastikleri sıfır ve 60,000 Km ye kadar servis bakımlı ve temiz kullanılmış bir araç, özellikleri malumunuz olduğu için yazmıyorum.

Bu arada araba arama sürecinde kendisini bir kaç defa rahatsız ettiğim ve hiç sıkılmadan yardımcı olan Mert Can Üzger kardeşime, arabamı aldıktan sonra geri dönerken yanına uğradığımız ve kardeşimle beni ağırlayan Mehmet KAYA kardeşime ve çok sayıda araç ilanı gönderip bu aracıda bulan Arda Bülent Güzel kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum.

Sözü resimlere bırakıyorum.....

Kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam,maşallah diyorum.

Sırada ne var :)

Allah büyük diyelim kardeşim, bir şeyler çıkar zahir  :unsure2:  :yes:

Kazasız belasız iyi günlerde kullanınız.. :)

Çok teşekkür ederim Atilla bey, amin  :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Uzun süreden beri arayıp bir türlü bulamadığım ve sonunda Ankara'dan Tolgahan ve Tuncay ustamızın yardımları ile tampon panjurunda kırık olan nikelajı dün gönderdiler ve bugün kargo geldi ve montajını yaptım, kardeşlerime teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

8d0279508eebbda1932093de9a79c657.jpg

Kırık hâli

b6aa35cb44d9f9aaab5484e8d6312228.jpg

Ve montaj sonrası

4ce92f0106468d80cbbf9b3afb33e5e0.jpg

Panjurun kendisi boyasız olduğu için değiştirmeye gerek kalmadı lazım olan varsa yardımcı olurum...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi kazasız belasız maşallah.

Teşekkür ederim, eksik olmayın [emoji106]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güzel günlerde kullan abim. Çok yakışmış :flowers:

Diline sağlık kardeşim [emoji1]
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Bugun ise giderken kilometreye baktim ve seni andim abi kulaklarin cinladiysa bendendir [emoji1] [emoji1]

e7a33c0b6f1811e81ea99ce8b2fd4f9b.jpg

1939bc31d43f1545deb886d7fe211382.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Uzun süreden beri arayıp bir türlü bulamadığım ve sonunda Ankara'dan Tolgahan ve Tuncay ustamızın yardımları ile tampon panjurunda kırık olan nikelajı dün gönderdiler ve bugün kargo geldi ve montajını yaptım, kardeşlerime teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

Panjurun kendisi boyasız olduğu için değiştirmeye gerek kalmadı lazım olan varsa yardımcı olurum...

Ellerine ve cebine sağlık Serhan abicim :)

Bugun ise giderken kilometreye baktim ve seni andim abi kulaklarin cinladiysa bendendir [emoji1] [emoji1]

Serhan abiden alışkanlık oldu km fotoları paylaşmak :) ben de şimdilik bu var ama sabah 099099 değerini kaçırdım, ona çok yanıyorum... :)

go8akZ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Serhan abiden alışkanlık oldu km fotoları paylaşmak :) ben de şimdilik bu var ama sabah 099099 değerini kaçırdım, ona çok yanıyorum... :)

Abi saka maka mondeolar 100bin olmuslar abooov [emoji1] [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ellerine ve cebine sağlık Serhan abicim 

Serhan abiden alışkanlık oldu km fotoları paylaşmak :) ben de şimdilik bu var ama sabah 099099 değerini kaçırdım, ona çok yanıyorum... 

:nazar:  Nice 99binli kilomereler olsun kazasız belasız kardeşim   

Pozantı'ya gidiyordum sabah erken ben de rakım farkından çınlıyor sanıyordum  :D

Nice güzel kilometrelere kardeşim  :nazar:

Çok güzel olmuş abi  :good1:

Teşekkür ederim kardeşim, eksik olma  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

:nazar:  Nice 99binli kilomereler olsun kazasız belasız kardeşim   

Amin abi, sağ olasın...  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...