Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 geçmiş olsun abim benim ALLAH Cana birşey vermesin.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 geçmiş olsun abim benim ALLAH Cana birşey vermesin.. Amin kardeşim, önemli olanda cana bir şey gelmemesi zaten Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Abi usta iyiymiş güzel boya atmış. Allah beterinden korusun.. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Serhan abi çok geçmiş olsun, en kötüsü bu olmuş olsun abi... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 güzel olmuş, son olsun bu Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Eskisinden de güzel olmuş, kazasız belasız kullanman dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Aralık 2015 Paylaş 3 Aralık 2015 Geçmiş olsun abi,Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 Abi usta iyiymiş güzel boya atmış. Allah beterinden korusun.. Aynen Kemal, teşekkür ederim,.. Serhan abi çok geçmiş olsun, en kötüsü bu olmuş olsun abi... Çok teşekkürler İsa inşallah... güzel olmuş, son olsun bu Maşallah. İnşallah abi amin... Tekrar gecmis olsun abi. Eyvallah kardeşim... Geçmiş olsun, güzel günlere eşlik etsin inşallah. Teşekkür ederim, cümlemizin inşallah... Eskisinden de güzel olmuş, kazasız belasız kullanman dileğiyle... Sağol Sertaç... Geçmiş olsun abi,Allah beterinden korusun. Eyvallah Fatih'cim, amin cümlemizi.... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Arabayı aldığımdan beri aklımda olan ve en sonunda doğum günüm olan 12.12.2015 tarihinde kendime hediye olarak aldığım ST jantlarımın montajını yaparak arabamı jantlardan dolayı Focus görüntüsünden Mondeo görünümüne çevirdik çok şükür. Jant ve lastik işi bittikten sonra da yurtdışından getirttiğimiz USB şarj cihazınında montajını kol dayamanın arka tarafına çakmaklığın yanına yaptım ve gayette güzel oldu Buyrun resimlere.... Montajdan öncede sabah bahçede bir güzel yıkadım pakladımArdından lastikcinin yolunu tuttuk ve yeni lastikler takılıp balans yapıldı, montaja geçildi. Bir eski bir yeni jantVe montajlı hali Aldığım ikinci el lastikler konusunda da bayağı şanslı çıktım Bu hafta sonunu da böylece bitirdik, haftaya jantları boyayacam inşallah 6 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Serhan abi bu ne aşktır yaa? ellerine, alnından akan tere sağlık ... 14 Aralık 2015 tarihinde İsa ACAR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Serhan abi bu ne aşktır yaa... '' Lanet olsun seviyorum uleynnnn '' diye haykırmak istedim İsa 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Jantlar yakışmış abi, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Eline emeğine sağlık abim. Konuşuyor yine canafar.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Jantlar yakışmış abi, güle güle kullan Teşekkür ederim Alper Eline emeğine sağlık abim. Konuşuyor yine canafar.. Eyvallah abicim, forumumuzda ki arkadaşlardan görerek elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz... Jantlar altın vuruş olmuş ağam. Severim altın vuruşları bilirsin... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Hayırlı uğurlu olsun abim, Araba bir başka olmuş Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Jantlar harika olmuş Ehtiyar. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Jantlar güzel olmuş, dediğiniz gibi diğer jantlar arabayı focus yapıyor 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Abi bu usbler sadece şarj amaçlı değil mi ? Teyple vs. bi bağlantısı yok sanırım ? Maşallah jantlar deyim yerindeyse cuk oturmuş, kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Hayırlı uğurlu olsun abim, Araba bir başka olmuş Eyvallah kardeşim. Jantlar güzel olmuş, dediğiniz gibi diğer jantlar arabayı focus yapıyorDeğil mi ? [emoji1] Abi bu usbler sadece şarj amaçlı değil mi ? Teyple vs. bi bağlantısı yok sanırım ? Maşallah jantlar deyim yerindeyse cuk oturmuş, kazasız belasız. Teşekkürler Burak, evet sadece şarj amaçlı...Jantlar harika olmuş Ehtiyar. Güle güle kullan. Eyvallah kardeşim eksik olma [emoji1] Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Abi jantlar çok güzel olmuş emeğine sağlık. Bende bu jantlardan arıyorum c max için. Maliyeti ne oldu sana? Lastiklerle birlikte aldın galiba dimi abi? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Abi jantlar çok güzel olmuş emeğine sağlık. Bende bu jantlardan arıyorum c max için. Maliyeti ne oldu sana? Lastiklerle birlikte aldın galiba dimi abi?Teşekkürler Fatih, 1100 TL ye malodu lastiklerle beraber ama üzerindeki lastiklerin ikisi iyi değildi bende 4 tane 2014 model Bridgestone aldım ikinci el 350 TL ye. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Teşekkürler Fatih, 1100 TL ye malodu lastiklerle beraber ama üzerindeki lastiklerin ikisi iyi değildi bende 4 tane 2014 model Bridgestone aldım ikinci el 350 TL ye. Anladım abi. Benim de baktığım bikaç yerde jant fiyatları 1000 TL civarı. Pek de yok zaten. Diyarbakır da buldum bi tane lastikle beraber 1150 demiş. Nasıl olur bilemedim. ilan linki var ama yayında değilmiş. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-ford-focus-mondeo-jant-takimi-237622548/pasif-ilan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts