Serhan Gürbüzol 5 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2015 (düzenlendi) Güzel bir kilometre değeri yakaladım, nice 123.456' lara 5 Ağustos 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Kazasız belasız nice kmlere inşallah abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2015 Paylaş 5 Ağustos 2015 Serhan hocam aracın hayırlı uğurlu olsun. Gakkoma yakışır. Üşenmeyip bütün konuyu okudum. Herşey yerli yerinde olmuş. Ellerine sağlık. En çok plakayı beğendim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2015 Serhan hocam aracın hayırlı uğurlu olsun. Gakkoma yakışır. Üşenmeyip bütün konuyu okudum. Herşey yerli yerinde olmuş. Ellerine sağlık. En çok plakayı beğendim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Eyvallah Gakgom Bi vermedin şu arabayı bana Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2015 Bi vermedin şu arabayı bana Geldinde almadın mı ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2015 Evet sağolsun Köksal kardeşim den almış olduğum kil'i ve hediyesi olan Wax'ı uygulamak bu güne kısmetmiş, bayağı bir uğraştıktan sonra sonuç harika oldu. Buyrun resimler... Kil ' den sonraki hali bu Bunlar da Wax ' dan sonraki resimler 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Oooo hey maşallah ağam,yakıyor yahu Şenlikte beraber yakalım dedim Paşam Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Şenlikte beraber yakalım dedim Paşam Ağam bizim ki sönük kalır ya Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Ağam bizim ki sönük kalır ya Sönük kalsın iyidir iyiiiii Birde siyah olaydı benim mondeo bak sen ne yakardı ortalığı var ya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Sönük kalsın iyidir iyiiiii Birde siyah olaydı benim mondeo bak sen ne yakardı ortalığı var ya İşte her araçta siyah olmuyor ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 İşte her araçta siyah olmuyor ağam Bir dahakine diyelim o zaman, siyah ve otomatik Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Bir dahakine diyelim o zaman, siyah ve otomatik Ağam istersen siyah cila getireyim,atalım otelin parkında.Akşama simsiyah olur Ama vites zor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2015 Ağam istersen siyah cila getireyim,atalım otelin parkında.Akşama simsiyah olur Ama vites zor Neden olmasın, sevinirim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Neden olmasın, sevinirim Benden günah gitti Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 Makinayı hafta sonu gördüm gayet güzel ve temizdi. Özellikle vites oranlarına hayran kaldım. 6. vites 2500 devirde 140 km ile gidiyor. Tam uzun yol aracı Teşekkürler Mert, aynen dediğin gibi tam uzun yol aracı inan ki zerre yormuyor insanı Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 Eskişehir e gidiş ve dönüşte güzel kilometre kareleri yakaladım, 4 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Şu uzay mekiğini neden sürmedim Eskişehirde diye kızıyorum kendime Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Serhan Abim ALLAH kaza bela vermesin mis gibi araç İzmir'e geldiğinde mutlaka haberimiz olur inşallah abi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Serhan abi Allah kaza bela vermesin daha nice nice km le re insallah 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Merhaba Serhan abi, Kazasız belasız hayırlı günlerde kullan abi, Allah nazardan saklasın inş... Mondeo hastalığım var ve almadan gidersem gözüm açık gider diye forumun bir çok yerine yazdım daha önce de Çevremden bi dünya psikolojik baskı görüyorum, yok satarken sıkıntı olur, yok masrafı olur cart curt diye ne kadar umrumda olmasa da insanız sonuçta, takılıyor işte bazen aklımıza. Uzun yıllar binerim hesabı yaparak biraz düşük km olsun istiyorum alırken de, doğal olarak. Ama sen 118 binlerde aldın abi aracını, hemi de dizel. bakımı falan senden önce nasıl yapılmış, ya da uzun yıllar kullansan km olacak 200 bin falan işte bunlar hiç takılmadı mı abi senin kafana bi rahatlatsan beni Serhan abicim yaa, teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts