İçeriğe Yönlendir

Araç Için Şarjlı Süpürge Tavsiyesi....

Ramazan Çetin

Recommended Posts

Ramazan Çetin

Aracımı çoğu zaman kendim temizlemek istiyorum.Bunun için şarjlı süpürge almak istiyorum  biraz kararsız kaldım bu konuda .Nette gezerken şöyle bişey de gördüm ne derseniz kullanan varmı veya tavsiyeniz

http://www.hepsiburada.com/liste/actto-arac-cakmaklik-girisli-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otvz47&categoryId=20035765&rcm=a.ap#Gorseller

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ramazan bu çok dandik bir ürün.Fiyatına aldanma.Bence alacaksan bir defa al.Mesela şöyle bişey gibi..

http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-av1205-arac-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otkalav1205&categoryId=20035765

Bu ürünü kullandım çok iyi çekiyor aracı çalıştırarak kullanırsanız daha verimli çalışıyor aynı ev süpürgesi gibi

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Categories/Index/730

tarihinde Aydın Aladağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Gerek yok, kendine en 30x30 gibi ölçüde mikrofiber bez al, bunu ıslat sık, sonra tüylü tarafıyla halıyı sil, tozları kumları vs. bir köşede topla ve bezle bastırıp al, bende süpürge var ama bez taktiğiyle çok kolay oluyor, sil-silkele iş tamam, ayrıca süpürgelerin alayı tırt, boşa para harcama, mf bez yeter, tüyü uzunlardan al ama :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Aracımı çoğu zaman kendim temizlemek istiyorum.Bunun için şarjlı süpürge almak istiyorum  biraz kararsız kaldım bu konuda .Nette gezerken şöyle bişey de gördüm ne derseniz kullanan varmı veya tavsiyeniz

http://www.hepsiburada.com/liste/actto-arac-cakmaklik-girisli-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otvz47&categoryId=20035765&rcm=a.ap#Gorseller

Ben aldım denedim aynı gün iade ettim hiç bir işe yaramaz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gerek yok, kendine en 30x30 gibi ölçüde mikrofiber bez al, bunu ıslat sık, sonra tüylü tarafıyla halıyı sil, tozları kumları vs. bir köşede topla ve bezle bastırıp al, bende süpürge var ama bez taktiğiyle çok kolay oluyor, sil-silkele iş tamam, ayrıca süpürgelerin alayı tırt, boşa para harcama, mf bez yeter, tüyü uzunlardan al ama :)

BİM de eskiden kısa tüylü vardı. Şimdi bir tarafı uzun tüylüler gelmiş. Gayet başarılı ve ekonomik.

Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder.  ;)

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

BİM de eskiden kısa tüylü vardı. Şimdi bir tarafı uzun tüylüler gelmiş. Gayet başarılı ve ekonomik.

Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder.  ;)

7 buçuk yıldada araç 3 kere değişir sanırım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Degerli abilerim cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.once Ali abimin dedigi mikro fiberlerden bi deneyip olmazsa Ugur abimin dedigi aleti almayi dusunuyorum :)

Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder. ;)

Kerem bey analiz iyi olmus [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ramazan,Manisa çıkışında Shell varya,git oraya 1 tl at güzelce süpür olsun bitsin :) Yılda kaç kere kullanıyoruz ki? Kaç tane aldım hepsi heder olup gitti :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Bazi mesajlari sonradan gordum (telefondan dolayi) black decker da fena degil gibi.aslinda benim verebilecegim max o civarda zaten 80-90 tl

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Tüm şarjlı tip süpürgelerin, ömrü çok kısa oluyor. Daha sonra takılan bataryalar da orjinal batarya gibi düzen tutmuyor, diğer arkadaşların da dediği gibi benzinlikler de komoprösörle hava tutup, sonra da otomatik süpürge ile emdiriseniz daha sağlıklı olur. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

7 buçuk yıldada araç 3 kere değişir sanırım :D

benimki 8 yaşında, daha değişmedi, değişince telafi ederekdeğişirim ama, A dan D sınıfına direk   :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Ramazan,Manisa çıkışında Shell varya,git oraya 1 tl at güzelce süpür olsun bitsin :) Yılda kaç kere kullanıyoruz ki? Kaç tane aldım hepsi heder olup gitti :(

Sevgili Ugur abimin gazina gelip 1 saatlik ogle arasinda benzinlikte aracimi hem supurup hem kopurtup hemde basincli suyla yikadim.biraz vakit olaydi şu wd40 ile yikamayi deneyecektim [emoji1] bu da mesai arkadasim ve tosbagam 9fdcfeb28004d3af53bab8e2a4382340.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Ben sinbo almıştım sigara külünü zor çekiyo :))

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ben sinbo almıştım sigara külünü zor çekiyo :))

abi çekmeyi geçtm çekmyo zaten ama motor da kafasına göre bi çalışıyo bi çalışmıyo :D

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Sevgili Ugur abimin gazina gelip 1 saatlik ogle arasinda benzinlikte aracimi hem supurup hem kopurtup hemde basincli suyla yikadim.biraz vakit olaydi şu wd40 ile yikamayi deneyecektim [emoji1] bu da mesai arkadasim ve tosbagam

"şu wd40 ile yikamayi deneyecektim "  nasıl bir şey merak ettim...

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

"şu wd40 ile yikamayi deneyecektim " nasıl bir şey merak ettim...

Hikmet bey forumda wd40 ile ilgili bi konu vardi daha yeni. Wd40 ile arac temizligi yapanlar cikti forumda olurdu olmazdi tartismalari vardi. O konuya atfen yazdim [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Ben konuyu bilmediğim için, acaba çıkmayan lekelere falan  kullanıyor diye düşünmüştüm. Teşekkürler Ramazan Bey.

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

Ben konuyu bilmediğim için, acaba çıkmayan lekelere falankullanıyor diye düşünmüştüm. Teşekkürler Ramazan Bey.

Rica ederim hikmet bey. Wd40 in cok etkili oldugu soyleniyor bazi konularda
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Emre Şimşek

Horttt :)

Bu konuyu hatırlıyorum zamanında takip etmiştim ama o zaman sadece araç için bir süpürge düşünüyordum.

Şimdi ise ev için (tabi bu fırsatla araba için de) düşünüyorum :)

Çok saç döküyorum, kendimi bildim bileli saçlarım dökülür ama şükür kellik yok. Ama ne kadar şampuan denediysem tam manada fayda sağlamıyor.

Sırf bu yüzden eve pratik bir süpürge arıyoruz. Arabada da iş görebilecek şarjlı bir süpürge olacak inşallah.

İlk mesajlardan birinde paylaşılmış olan Black&Decker iyi midir? Yoksa daha iyisini kullanan bilen gören var mı?

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Şarjlı süpürge ararken epey bir modeli inceledim. Mağazalarda testler yaptım. Sonunda fiyat /performans olarak Kenwood HV190 da karar kıldım. Özelliklerde akü lü olduğu yazıyor. Çekiş gücü çok iyi. Normal şarjlı süpürgelerin içinde birleştirilmiş kalem pil tarzında güç üniteleri var.Akü nün daha uzun ömürlü olacağını düşündüm. 14.4v gücünde.  Ayrıca aksesuarları arasında araçta şarj etme imkanı da olduğu yazıyor. 140tl ye malum siteleden birinden aldım.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...