Ramazan Çetin 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Aracımı çoğu zaman kendim temizlemek istiyorum.Bunun için şarjlı süpürge almak istiyorum biraz kararsız kaldım bu konuda .Nette gezerken şöyle bişey de gördüm ne derseniz kullanan varmı veya tavsiyeniz http://www.hepsiburada.com/liste/actto-arac-cakmaklik-girisli-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otvz47&categoryId=20035765&rcm=a.ap#Gorseller Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Ramazan bu çok dandik bir ürün.Fiyatına aldanma.Bence alacaksan bir defa al.Mesela şöyle bişey gibi.. http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-av1205-arac-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otkalav1205&categoryId=20035765 5 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Ramazan bu çok dandik bir ürün.Fiyatına aldanma.Bence alacaksan bir defa al.Mesela şöyle bişey gibi.. http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-av1205-arac-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otkalav1205&categoryId=20035765 Bu ürünü kullandım çok iyi çekiyor aracı çalıştırarak kullanırsanız daha verimli çalışıyor aynı ev süpürgesi gibi http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Categories/Index/730 17 Kasım 2014 tarihinde Aydın Aladağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Ramazan bu çok dandik bir ürün.Fiyatına aldanma.Bence alacaksan bir defa al.Mesela şöyle bişey gibi.. http://www.hepsiburada.com/liste/blackdecker-av1205-arac-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otkalav1205&categoryId=20035765 aynısını kullanıyorum hocam, çok memnunum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Gerek yok, kendine en 30x30 gibi ölçüde mikrofiber bez al, bunu ıslat sık, sonra tüylü tarafıyla halıyı sil, tozları kumları vs. bir köşede topla ve bezle bastırıp al, bende süpürge var ama bez taktiğiyle çok kolay oluyor, sil-silkele iş tamam, ayrıca süpürgelerin alayı tırt, boşa para harcama, mf bez yeter, tüyü uzunlardan al ama 17 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Aracımı çoğu zaman kendim temizlemek istiyorum.Bunun için şarjlı süpürge almak istiyorum biraz kararsız kaldım bu konuda .Nette gezerken şöyle bişey de gördüm ne derseniz kullanan varmı veya tavsiyeniz http://www.hepsiburada.com/liste/actto-arac-cakmaklik-girisli-oto-supurgesi/productDetails.aspx?productId=otvz47&categoryId=20035765&rcm=a.ap#Gorseller Ben aldım denedim aynı gün iade ettim hiç bir işe yaramaz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Gerek yok, kendine en 30x30 gibi ölçüde mikrofiber bez al, bunu ıslat sık, sonra tüylü tarafıyla halıyı sil, tozları kumları vs. bir köşede topla ve bezle bastırıp al, bende süpürge var ama bez taktiğiyle çok kolay oluyor, sil-silkele iş tamam, ayrıca süpürgelerin alayı tırt, boşa para harcama, mf bez yeter, tüyü uzunlardan al ama BİM de eskiden kısa tüylü vardı. Şimdi bir tarafı uzun tüylüler gelmiş. Gayet başarılı ve ekonomik. Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 BİM de eskiden kısa tüylü vardı. Şimdi bir tarafı uzun tüylüler gelmiş. Gayet başarılı ve ekonomik. Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder. 7 buçuk yıldada araç 3 kere değişir sanırım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 7 buçuk yıldada araç 3 kere değişir sanırım Ben 7 kere değiştiriyorum. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Degerli abilerim cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.once Ali abimin dedigi mikro fiberlerden bi deneyip olmazsa Ugur abimin dedigi aleti almayi dusunuyorum BİM de eskiden kısa tüylü vardı. Şimdi bir tarafı uzun tüylüler gelmiş. Gayet başarılı ve ekonomik. Yada bizim burada benzin istasyonlarında 1 Tl ye çalışan ve deli emiş gücü bulunan makineler var. 89 Tl ile 89 defa çalıştırırsın. Ayda 1 aracı içini süpürsen 89 ay, buda 7,4 yıla tekabul eder. Kerem bey analiz iyi olmus [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ramazan,Manisa çıkışında Shell varya,git oraya 1 tl at güzelce süpür olsun bitsin Yılda kaç kere kullanıyoruz ki? Kaç tane aldım hepsi heder olup gitti 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Bazi mesajlari sonradan gordum (telefondan dolayi) black decker da fena degil gibi.aslinda benim verebilecegim max o civarda zaten 80-90 tl Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Tüm şarjlı tip süpürgelerin, ömrü çok kısa oluyor. Daha sonra takılan bataryalar da orjinal batarya gibi düzen tutmuyor, diğer arkadaşların da dediği gibi benzinlikler de komoprösörle hava tutup, sonra da otomatik süpürge ile emdiriseniz daha sağlıklı olur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 (düzenlendi) 7 buçuk yıldada araç 3 kere değişir sanırım benimki 8 yaşında, daha değişmedi, değişince telafi ederekdeğişirim ama, A dan D sınıfına direk 18 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 18 Kasım 2014 Yazar Paylaş 18 Kasım 2014 Ramazan,Manisa çıkışında Shell varya,git oraya 1 tl at güzelce süpür olsun bitsin Yılda kaç kere kullanıyoruz ki? Kaç tane aldım hepsi heder olup gitti Sevgili Ugur abimin gazina gelip 1 saatlik ogle arasinda benzinlikte aracimi hem supurup hem kopurtup hemde basincli suyla yikadim.biraz vakit olaydi şu wd40 ile yikamayi deneyecektim [emoji1] bu da mesai arkadasim ve tosbagam 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Sinbo almayın da black. Decker iyidir 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ben sinbo almıştım sigara külünü zor çekiyo ) Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Ben sinbo almıştım sigara külünü zor çekiyo ) abi çekmeyi geçtm çekmyo zaten ama motor da kafasına göre bi çalışıyo bi çalışmıyo Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 Sevgili Ugur abimin gazina gelip 1 saatlik ogle arasinda benzinlikte aracimi hem supurup hem kopurtup hemde basincli suyla yikadim.biraz vakit olaydi şu wd40 ile yikamayi deneyecektim [emoji1] bu da mesai arkadasim ve tosbagam "şu wd40 ile yikamayi deneyecektim " nasıl bir şey merak ettim... Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 19 Kasım 2014 Yazar Paylaş 19 Kasım 2014 "şu wd40 ile yikamayi deneyecektim " nasıl bir şey merak ettim...Hikmet bey forumda wd40 ile ilgili bi konu vardi daha yeni. Wd40 ile arac temizligi yapanlar cikti forumda olurdu olmazdi tartismalari vardi. O konuya atfen yazdim [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Ben konuyu bilmediğim için, acaba çıkmayan lekelere falan mı kullanıyor diye düşünmüştüm. Teşekkürler Ramazan Bey. Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Ben konuyu bilmediğim için, acaba çıkmayan lekelere falanmıkullanıyor diye düşünmüştüm. Teşekkürler Ramazan Bey.Rica ederim hikmet bey. Wd40 in cok etkili oldugu soyleniyor bazi konularda Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Horttt Bu konuyu hatırlıyorum zamanında takip etmiştim ama o zaman sadece araç için bir süpürge düşünüyordum. Şimdi ise ev için (tabi bu fırsatla araba için de) düşünüyorum Çok saç döküyorum, kendimi bildim bileli saçlarım dökülür ama şükür kellik yok. Ama ne kadar şampuan denediysem tam manada fayda sağlamıyor. Sırf bu yüzden eve pratik bir süpürge arıyoruz. Arabada da iş görebilecek şarjlı bir süpürge olacak inşallah. İlk mesajlardan birinde paylaşılmış olan Black&Decker iyi midir? Yoksa daha iyisini kullanan bilen gören var mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ekim 2015 Paylaş 19 Ekim 2015 Burada 5 yıldız alan ürünler var. Bir bakıp tavsiye veren olur mu? http://www.hepsiburada.com/sarjli-supurgeler-c-159445?puan=5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 (düzenlendi) Şarjlı süpürge ararken epey bir modeli inceledim. Mağazalarda testler yaptım. Sonunda fiyat /performans olarak Kenwood HV190 da karar kıldım. Özelliklerde akü lü olduğu yazıyor. Çekiş gücü çok iyi. Normal şarjlı süpürgelerin içinde birleştirilmiş kalem pil tarzında güç üniteleri var.Akü nün daha uzun ömürlü olacağını düşündüm. 14.4v gücünde. Ayrıca aksesuarları arasında araçta şarj etme imkanı da olduğu yazıyor. 140tl ye malum siteleden birinden aldım. 16 Kasım 2015 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts