İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Aracı , Skoda Rapid Spaceback 1,6Tdı Dsg

Ali Gürsoy

Recommended Posts

Ali Gürsoy

Uzun zamandır eşime araç arıyorduk . 2.el olarak suv ve binek bir çok modele baktık ancak verilen paraya eşimin kullanacağı gibi bir araç bulamadık . Sene sonu yaklaşması sebebiyle 0 araçlar'da yapılan kampanyalar bizi cezbetti . Bizde almışken sıfır alalım dedik ve başladık arayışa . Leon , Golf derken baktık bu güzelliği almışız . Araç dizel ve dsg olduğu için en dolu olan elegance modeli olarak alınıyor . Cam tavan ve bi-xenon far opsiyonel olarak sunuluyor ve çok pahalıya geliyordu . Bizde beklemeyelim elinizde olanı alalım dedik ve aldık :) Araç kasko dahil 60 bin tl'ye geldi . Allah daha iyilerini sizlere versin inşallah :nazar:  :nazar: :nazar:  

Dsg şanzıman bana biraz değişik geldi , özellikle mondeo'dan indikten sonra gitmeme gibi bir his uyandırdı bende . Ancak gaz pedalı çok sertmiş mondeo'ya göre . Yakıt olarak oldukça iyi bir araç 190 tl'ye doldurdum deposunu ve bu depoyla şehirler arası 1300 km klima açık gidebilen bir yakıt sistemine sahipmiş :)

Resimlerini birazdan telefon ile yükliycem .

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Hayırlı olsun .İç hacmi ve fiyatı C segmenti, kendisi B segmenti olan güzel bi araç.Epeyce takip ettim kendisini

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Hayrılı olsun güle güle kullanın, çok güzel  :nazar:  Bagajını merak ettim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

ayırlı olsun ali ,  hem şekli, hem fiyatı, hem yakıtı daha ne olsun. :nazar:

tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ali güle güle kullanın. Çokça beğendiğim bir tipi var bu namıssızın :)

60bin'e dizel otomatik sıfır araç gerçekten günümüz şartlarında uygun. Bi-xenon olsa ne iyi olurdu :wub:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Ali Bey hayırlı olsun aracınız. Güzel araç. Allah kaza bela vermesin inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
  Mert Gülkokan yazdı:

Hayırlı olsun abi. Kampanya şartları tam nedir ? Internetteki liste fiyatları mı baz alınıyor yoksa özel kredili kampanyalar mı var ?

Liste fiyatı 62,400 tl idi . 36 ay vade ile kasko , trafik hepsi dahil 60 bin 97 tl'ye geldi . 2015'de fiyatlara %15 zam gelecekmiş .

Sani Gerşon yazdı:

Ali güle güle kullanın. Çokça beğendiğim bir tipi var bu namıssızın :)

60bin'e dizel otomatik sıfır araç gerçekten günümüz şartlarında uygun. Bi-xenon olsa ne iyi olurdu :wub:

Bende bi-xenon'lu olsun istedim ama hem ellerinde yoktu hemde + ödenecek fiyat pahalı geldi .

Ali Ozan Yurtsever yazdı:

Hayrılı olsun güle güle kullanın, çok güzel  :nazar:  Bagajını merak ettim :)

Golf'den 10cm daha geniş :) Aklıma gelmedi resimini çekmek yakında çekerim.

Bu arada iyi dileklerini ileten butün arkadaşlarıma teşekkür ederim :flowers:  :flowers: :flowers:  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Maşallah, hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Ali hayırlı olsun keyifli sürüşler..Benimde aklımı çelen bir araç, güzel tercih.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi çok güzel görünüyor maşallah.

Camlara bir film ve plaka ile çok daha oturaklı görünür :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...