Yasin Kahveci 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Arkadaşlar merhabalar.500 TL ye kadar kompakt bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Canon SX170 hoşuma gitti ancak emin olamadım.Varsa başka tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Canon EOS 20d semi pro magnezyum gövde DSLR var bende onu vereyim Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Alper Keskin yazdı: Canon EOS 20d semi pro magnezyum gövde DSLR var bende onu vereyim Benim D100 den farkı yoktur Hocam onun.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Biraz bütçe arttirip sony nex alabilseniz keşke. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Yasin Kahveci yazdı: Arkadaşlar merhabalar.500 TL ye kadar kompakt bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Canon SX170 hoşuma gitti ancak emin olamadım.Varsa başka tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Yasin bey bahsettiğiniz sx170 kalem pille çalışan modeliydi yanlış hatırlamıyorsam. Bence bataryalı bir makina ilk planda daha mantıklı olur diye düşünmekteyim. Yorum bağlantısı
Necati Dur 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Kompakt makinelerde Sony bana göre canon ve nikondan daha başarılı. "S" serileri hariç Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Ekin Güney yazdı: Yasin bey bahsettiğiniz sx170 kalem pille çalışan modeliydi yanlış hatırlamıyorsam. Bence bataryalı bir makina ilk planda daha mantıklı olur diye düşünmekteyim. +1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 (düzenlendi) http://shop.usa.canon.com/estore/images/33060_5_l.jpg burda görünüyor arkadaşlar pilli olmadığı 9 Kasım 2014 tarihinde Yasin Kahveci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Arkadaşlar tam bu arifede sizlerden ciddi manada yardım bekliyorum. Aşağıdaki makinelerden siz olsanız hangisini alırdınız veya bunların yerine şunu al diyebileceğiniz bir makine var mı ? Şimdiden teşekkürler. Canon SX170 Canon SX500 Samsung WB1100 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Samsung kullandım memnundum, ama canonlar da iyi. Canon'un dslr 'ını kullanıyoruz, bence hangisini beğendiyseniz alınabilir, hepsi işinizi görecektir. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Ekin Güney yazdı: Yasin bey bahsettiğiniz sx170 kalem pille çalışan modeliydi yanlış hatırlamıyorsam. Bence bataryalı bir makina ilk planda daha mantıklı olur diye düşünmekteyim. sx 170 bataryalıdır. Yasin Kahveci yazdı: Arkadaşlar tam bu arifede sizlerden ciddi manada yardım bekliyorum. Aşağıdaki makinelerden siz olsanız hangisini alırdınız veya bunların yerine şunu al diyebileceğiniz bir makine var mı ? Şimdiden teşekkürler. Canon SX170 Canon SX500 Samsung WB1100 Bütçe çok sıkıntılı. Durumu herhalde benden iyi anlayan olamaz zira geçen ay bende aynı durumdaydım. Kuzenim hediye olarak alacaktı seçimi sınırlı bütçe ile bana bıraktı. Ben tercihimi SX600 HS olarak kullandım. Daha önce iki canonum oldu ikisinden de memnundum, düşük olan modeli ablama sattım düşürdü, samsung wb150F aldı canondan daha özellikli ama resimleri pcye atınca canonu mumla aradık. Benim kullandığım A2200'yi yine ablam düşürdü lens bozuldu, Kendi bütçemle alacak olsam muhtemelen yine aynı modeli veya A3300 IS alırdım ucuz olsun diye. Sonuçta kompakt bir makine için o kadar parayı kendim vermezdim. Hediye olunca SX600 HS'yi seçtim, HS sistemi IS(görüntü sabitleme)'nin yanı sıra tripodsuz gece çekimleri için var. Ama işin açığı yeni makineyi pekte kurcalayamadım ama çekimleri falan gayet başarılı, Deseniz ki A2200 ile dağlar kadar fark var mı? zoom harici pek yok gibi. Yine makine alacak olsam, canondan vazgeçmem. Hep memnun kalmışımdır, tavsiyem üzerine alanlar olmuştur, pişman olan olmadı şimdiye kadar. Ben hızlıal.com'dan 399 TL'ye çanta ve kart hediyeli olarak aldım, yine aynı siteden yedek bataryasını 11 TL'ye aldım. İlk şarj ile o kadar kurcalama ve en az 250 resim çektim anca boşaldı batarya, Yedeği doldurdum şu hala devam ediyor. Samsung kesinlikle önermiyorum, Flaş için çok bekletiyor, Işık düzgün değilse resim çekimleri çok kötü (bence canona göre) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/powershot-sx260-121-mp-30-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesisiyah.html Kullandığım makine tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 Benim canon ixus 255 riva yolunda bir kaç dakika içinde çalındı. Yol kenarına çekim amacıyla mini tripodla koymuştuk bir kaç dakika içinde döndüğümüzde makina yerinde yoktu Neyse yerine ixus 265 aldım, fiyatı daha uygun (GG, 320 TL) Sanki 255 kadar kaliteli değilmiş gibime geliyor, ergonomik ve tekniik bazı ufak sorunlarını düzeltmişler, izlenimlerimi yazarım. Temel Özellikler 12x optik zoom ve ultra geniş açı Mükemmel kaliteyle 24x'e kadar zoom Düşük ışıkta harika çekimler 16,0 Megapiksel CMOS Güçlü DIGIC işleme Her koşulda sabit çekimler Kablosuz olarak görüntü paylaşın ve yedekleyin NFC, akıllı telefon ile paylaşımı kolaylaştırır Tek bir çekimle 6 tane birbirinden farklı görüntü Film özeti ile kolay çekim 1080p filmler 7,5 cm (3,0 inç) LCD 32 sahne tespiti özellikli otomatik mod Daha fazla çekim için enerji tasarrufu Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 Panasonic dmc tz 25 de bakabilirsiniz made in japan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 hacı şenyurt yazdı: Panasonic dmc tz 25 de bakabilirsiniz made in japan Önceden TZ3'üm vardı çok iyi bir makinaydı. Ancak ixus düşük ışıkta o seriden daha iyi bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts