Bülent Koç 11 Kasım 2014 Yazar Paylaş 11 Kasım 2014 iyi makine ile böyle görünüyor 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Abi Hosgeldin, yeni aracin hayirli olsun. Ford harici araclarada buyuk ilgi var burda, paylasim bekliyoruz selamlar... 1 Yorum bağlantısı
Bülent Koç 11 Kasım 2014 Yazar Paylaş 11 Kasım 2014 Abi Hosgeldin, yeni aracin hayirli olsun. Ford harici araclarada buyuk ilgi var burda, paylasim bekliyoruz selamlar... fırsat buldukça paylaşmaya çalışırım değişik arabaları çok teşekkür ederim CIA ajanlarının resmi aracı araba Amerikan elçilik çıkışlı, oradan bir profesöre sonra da aracı aldığım kişilere geçmiş... Yorum bağlantısı
Can Ergül 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 kasası çok düzgün görünüyor, maşallah güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Bülent Koç 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok memnun kaldım 1 haftadır, umarım böyle gider beraberliğimiz 2 Yorum bağlantısı
Ümit Bilir 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallahu rahman.. Yorum bağlantısı
Bülent Koç 22 Kasım 2014 Yazar Paylaş 22 Kasım 2014 Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallahu rahman.. çok teşekkür ederim, özel mesaj attım size Yorum bağlantısı
Emre Olgum 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Bujileri degistirirken cikan bujileri muhakkak isteyin ki sizi hepsini degistirdim diye kandirmasinlar cunki 2 tane bujinin yeri oyle kotu bir yerdeki ustalarin cogu onlari degistirmiyor bile 1 Yorum bağlantısı
Bülent Koç 30 Kasım 2014 Yazar Paylaş 30 Kasım 2014 Bujileri degistirirken cikan bujileri muhakkak isteyin ki sizi hepsini degistirdim diye kandirmasinlar cunki 2 tane bujinin yeri oyle kotu bir yerdeki ustalarin cogu onlari degistirmiyor bile benim durum biraz farklı, ustalarım genelde minimum 10 yıllık arkadaşlarımdır, ayrıca ben de onlarla çalışırım, daha doğrusu onlar bana yardım ederler öyle buji değiştirmeme durumu olmaz o nedenle, çok zorlansak da beraber değiştirdik 8ini de Yorum bağlantısı
Emre Olgum 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Dogrudur ben sizi bilgilendirme mahiyetinde yazmistim Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Hakikaten o çamurluklara tekerler ufak ve içerde kalıyor Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Maşallah çok güzel. Sizin Maserati piste gördüğümüz olsa gerek. İkisine birden koca bir 1 Yorum bağlantısı
Emre Olgum 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/233438-bu-da-benim-ufaklik/ bu da benimkinin son haliydi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 vesle ile. check gage tek başına anlam ifade etmeyen bir uyarıdır. göstergelere bakın anlamındadır. benzin bitiyor olabilir hraret yükseliyor olabilir vb. Yorum bağlantısı
Bülent Koç 5 Aralık 2014 Yazar Paylaş 5 Aralık 2014 Maşallah çok güzel. Sizin Maserati piste gördüğümüz olsa gerek. İkisine birden koca bir evet fırsat buldukça gidiyorum İstanbulPark'a, teşekkü ederim iyi dilekler için, tek arabalık bir platform alabilirsem artık piste explorerın çekiciliğinde gitmeyi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts