Mehmet Polat 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Kimin adına alacaksınız? GATA Haydarpaşa Hastanesi'nde de (1987-2003) görev yapmış ağabeyim adına alacağım. Amaç ayağım yerden kesilsin ve az yaksın ise kesin alın. O kadar mı kötü Mahmut Bey... Daha dolu bir araç almanı öneririm abi Çok da boş sayılmaz ama doldukça fiyat da doluyor Tolgahan... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 GATA Haydarpaşa Hastanesi'nde de (1987-2003) görev yapmış ağabeyim adına alacağım. O kadar mı kötü Mahmut Bey... Oyak üye numarası olmadan alınamıyor. Şubat - Mart döneminde çok zam gelmezse yaklaşık 6 bin lira karınız var. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Bizim işyerinden 3 arkadaşımda fiyatlar çok ugun diyerek niyetlendiler hatta öğle arası showrooma araçları incelemeye gittiler. Hayırlısı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Güzel araç. Otomatiğini öneririm abi. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Ziya Deniz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Daha önceden 2009 dizel focus şimdi ise 2009 megane 3 kullanan birisi olarak meganın yol tutuş ve direksiyon hissiyatı dışında focustan geri olmayan hatta bazı konularda focustan daha üstün bir otomobil olduğunu düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Naylon denince akla gelen renault ama yeni connectlerin çamurluklari da plastik yani. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 Daha önceden 2009 dizel focus şimdi ise 2009 megane 3 kullanan birisi olarak meganın yol tutuş ve direksiyon hissiyatı dışında focustan geri olmayan hatta bazı konularda focustan daha üstün bir otomobil olduğunu düşünüyorum. Aynı yaşta her iki dizel araca da sahip olup, kullanan bir arkadaşımızdan bu yorumu duymak beni rahatlattı. Teşekkürler.... Naylon denince akla gelen renault ama yeni connectlerin çamurluklari da plastik yani. Naylonlar çoğalıyor desene... Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 Babam 39,5 yıl üzerinden askeriyeden emekli olmasına rağmen oyaktan nefret etmesi sebebiyle kaydını sildirmesi yüzünde bugün renodan sıfır araç almama engel olmuştur Gerçekten çok uzun süre görev yapmış baban. Keşke üyeliğini sildirmeseydi. İlla ki arkadaşlarından, yakınlarından kampanyadan yararlanmayanlar vardır. Onların haklarından yararlanabilirsin istersen.... Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 O kadar mı kötü Mahmut Bey... 2015 model Megane'dan bahsediyorsunuz, Tofaş Şahin gibi yorumlar yapılıyor. Beğenmeyenler de sanki BMW'ye, Mercedes'e biniyor... Bu fiyata böyle bir araç yok, Megane kesinlikle kötü bir araç değil, o sınıftaki araçların hepsi birbirine yakın, kampanyayı kaçırmayın derim. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 2015 model Megane'dan bahsediyorsunuz, Tofaş Şahin gibi yorumlar yapılıyor. Beğenmeyenler de sanki BMW'ye, Mercedes'e biniyor... Bu fiyata böyle bir araç yok, Megane kesinlikle kötü bir araç değil, o sınıftaki araçların hepsi birbirine yakın, kampanyayı kaçırmayın derim. Teşekkürler Ceyhun Bey. Tereddütlerim ortadan kalktı sayılır. Pazartesi ya da Salı günü başvurumu yapacağım inşaallah... Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Oyak üyeliği olan birinin hakkını kullanarak kendi adımıza alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 Oyak üyeliği olan birinin hakkını kullanarak kendi adımıza alabilir miyiz? Bildiğim kadarıyla kredi, ruhsat, her şey üye adına oluyor... Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Başka biri adina alamazsiniz sadece üye esi adina alabiliyor 1 Yorum bağlantısı
kadir dedecan 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Donanım idare eder gibi Hocam; Gündüz Farları, Elektronik Denge Programı (ESC), Cruise Control, Arka Park Sensörü, Ön Sis Farları, LED Gündüz Farları, Elektronik Klima, Eller Serbest Renault Card Sistemi , Follow-Me Home, Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Yol Bilgisayarı, Deri Direksiyon, Ön Koltuk Kol Dayanağı, Arka Koltuk Kol Dayanağı, Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi, USB Bağlantısı, Bluetooth Bağlantısı, 16" Alüminyum Alaşımlı Jantlar hocam bu yazdıkların özellikler benim 2004 model megane 2 dynamıgue bile çogu var. bu özellikler diger marka araçlarda standart sayılıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 hocam bu yazdıkların özellikler benim 2004 model megane 2 dynamıgue bile çogu var. bu özellikler diger marka araçlarda standart sayılıyor Fazlasına gerek yok Kadir Kardeşim. Memur adamız biz, ekonomi ön planda bizde. Hem sıfır dizel, hem fazlasıyla lüks bütçemizi çok aşar. Bu arada ya senin 2004 model Megan II zamanının çok ilerisindeymiş, ya da otomotiv sektörü 10 yılda fazla ilerleyememiş... Yorum bağlantısı
Can Ergül 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Fordla kıyaslandığında yol tutuş biraz zayıf ve direksiyon çok hissiz, oyuncak gibi. Onun dışında genel olarak ben beğeniyorum, dizel focus 2 yi 2 gün kullanıp dizel megane'la değiştirmişti kiralama firması, megane'a binince kulaklarım rahatladı ne yol sesi var içeride ne motor sesi Bence donanım özellikleri de yeterli, illa almışken en dolusu olsun takıntısı yok nasolsa. Hem sıfır araba, döşemede sigara yanığı çamurlukta çizik camda çatlak ön takımda ses yok... Sıfır araba işte insan daha ne ister ki Bence alın hocam, en azından kafanız rahat olur.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 skoda rapid deki kampanyya bakın derim. kaçmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 Fordla kıyaslandığında yol tutuş biraz zayıf ve direksiyon çok hissiz, oyuncak gibi. Onun dışında genel olarak ben beğeniyorum, dizel focus 2 yi 2 gün kullanıp dizel megane'la değiştirmişti kiralama firması, megane'a binince kulaklarım rahatladı ne yol sesi var içeride ne motor sesi Bence donanım özellikleri de yeterli, illa almışken en dolusu olsun takıntısı yok nasolsa. Hem sıfır araba, döşemede sigara yanığı çamurlukta çizik camda çatlak ön takımda ses yok... Sıfır araba işte insan daha ne ister ki Bence alın hocam, en azından kafanız rahat olur.. Teşekkür ederim Can, bahsettiğin konulardan dolayı iki kez ikinci el deyip sıfır araç almıştım. Dörder yıl kullanıp sıfır gibi satmıştım. Bu sefer kısmetse en az on yıl kullanmak düşüncesindeyim bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 skoda rapid deki kampanyya bakın derim. kaçmaz Üstad Leon olsun, Rapid olsun dizellerinde rakamlar yüksek benzinli 1.2 TSİ lerde ise tereddütlüyüm... Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 skoda rapid deki kampanyya bakın derim. kaçmaz Mobil sitede birşey göremedim kampanya nedir abi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Bayiye gidin. 60 bin tl nin bir kismi pesin kalani 36 ay faizsiz odeme kaldi ise kis lastigi de ayrica hediye. Dsg 1.6 tdi Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 2016 kampanyası açıklanmış, bilginize; Fiyatlar: http://forum.donanimhaber.com/m_94629627/mpage_166/tm.htm Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 2016 kampanyası açıklanmış, bilginize; Fiyatlar: http://forum.donanimhaber.com/m_94629627/mpage_166/tm.htm Geçen yılki kampanyadan yararlanmayı ciddi bir şekilde düşünmüş o nedenle de bu konuyu açmıştım. Ancak nasipte ikinci el Focus almak varmış. .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts