Abdurrahman Balaban 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_7111_LOGIN_AC&odeme=1 buradan bakın borcunuza.. 3 numaralı seçenekten devam edin. Tescil tarihi bilinmesi lazım buda ruhsat demek 1 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Kimlik değişikliği yapıldıysa önceki kayıtları doğrulamıyor olabilir...seri no falan değişiyor sanırım değişiklik olunca..plakadan banka üzerinde sorgulayın banka üzerinden nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ana para,da düşme olmuyormuş faizde oluyormuş https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_7111_LOGIN_AC&odeme=1 buradan bakın borcunuza.. 3 numaralı seçenekten devam edin. arac satıldıgı için tescil tarihine ulaşmayınca olmayacak 1 Yorum bağlantısı
Erol Güven 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Ödemeniz gerekiyor yoksa katlıyarak gider gecmiş olsun . Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 En iyisi en yakın vergi dairesine gidip borcumu 6552 sayılı kanuna göre yapılandırın demek..taksitli yada nakit olarak aralık sonu tarihine kadar yapılandılıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 İyi de cezayı satışı yapmadan önce yemişsiniz. Bunda anormal bir durum yok ki..Satış esnasında sistemde gözükmediği için sonradan çıkmış gelmiş. Ödemekten başka çare yok. Mahkemeye falan boşuna gitmeyin. Sizin adınıza olan bir ceza sizi bağlar yani. Satış tarihinden önceki tüm cezalar ve borçlar eski sahibini bağlar.. Aracı alan için bir sorun yok. Aracı satarken borcu olmaması sonradan borcu çıkmayacak anlamı taşımıyor ülkemizde.. Endoğru cevap şimdi geçen hafta bir arkadaşıma ceza kağıdı geldi ödemezse mahkemeye verilece yazıyordu ilginç olan bu kişinin hiç aracı olmadı mesele sonradan ortaya çıktı arkadaşım bir arkadaşının arabasıyla yurdışına çıkıyor bulgaryaya radarda ceza yiyor ehliyete 3 gün kalıp dönüyor. ortalama 2 sene önce oluyor dönüşte cezayı sınırkapısın da vezneye ödüyor lakin sisteme girilmiryor.ve 2 seneli gecikmeli ceza geliyor çözdük nasıl derseniz sınır kapısına ulaştık tc nosunu verdik o ödemenin dekontunu faxsladılar vergi dairesine götürüldü borç düştü yani herşey mümkün o borç ödenecek hihihih )))))))) ve bir bilgi şuanda vergi cezası afları var faizsiz ödeme imkanları sunuluyor bildim kadarıyla inceleyin bence Yorum bağlantısı
Onur Bulut 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Satıştan önceki tarihteki ceza ise ödüceksiniz.Eger tam tersi ise itiraz edersiniz. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 2011 yılında sattığım arabama 2010 yılına ait trafik cezası benim TC numarama yazılmış hem de 2014 yılı şubat ayında, buyrun gecikmeye bakın. Ve ben 140 tl cezayı 400 küsür tl larak ödedim Yorum bağlantısı
Çözüm Zekeriya Kahraman 6 Kasım 2014 Yazar Çözüm Paylaş 6 Kasım 2014 Arkadaşlar borç 315 tl olarak ödenmiştir son çıkan yasadan yararlanırarak faiz silinmiştir 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Arkadaşlar borç 315 tl olarak ödenmiştir son çıkan yasadan yararlanırarak faiz silinmiştir Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts