İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Otomatik Cam Kaldırma / İndirme

Atakan Ulusoy

Recommended Posts

Atakan Ulusoy

Arkadaşlar Otomatik cam kaldırma modülü taktırmaya karar verdim..

ama Sıkıntı yaratmayacak kaliteli birşey taktırmak istiyorum parası mühim değil..

Basık tutunca tüm camları kaldıran  yine kapalı camları basık tutunca açabilen termikli orjinallerdeki gibi iş yapan bir model önerirmisiniz.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Marka bilmiyorum ama araştırıp sıkışmayı önleyici model bulmak gerekir. Yoksa tehlikeli sonuçları olabilir.

Yorum bağlantısı
enver volkan bayrakcı

aynısı nı bende sordum arkadşlar pek önermedi .. bir de trend modelined arada sıkışma olmasın diye camlar otomatik duruyormu denemedim ama kullanma klavuzunda yazıyor

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Önermeyenler olabilir ama 20 liralık termikli olmayan bir modeli bende kullanmak istemem kullanmamda.. Kaliteli bir Model arıyorum o yüzden arkadaşlara danışıyorum

Yorum bağlantısı
Şakir Koplay

Aracımın ilk sahibi taktırmış modül sanırım. Orjinal değilmiş. Çok başım ağrıdı. 4 camın 4 ü de farklı zamanlarda sorun çıkardı. Modülü iptal ettik 250 lira masraf yaptık, düzelttik yeniden sorunlar baş göstermeye başladı. Çok dikkat edin aman diyim.

Yaşadığım sorunlara gelirsem;

İlk başlarda modül camları kapatmamaya başladı, üstelik içerden de kapatamıyordum. Aracın başından bir saat ayrılamadığımı bilirim.

Sağ ön cam kendi düğmesinden açılıyordu yalnız kapanmıyordu. Sadece 4lü düğmeden kapanıyordu.

Şöför kapısının camını açmak için basıyordum tepki vermiyordu yolda giderken 10dakka sonra birden kendiliğinden iniveriyordu ve kalkmıyordu.

Modül yüzünden çok çektim. Hala daha çekiyorum. Orjinal 4lü cam düğmesi almak zorunda kaldım 200 liradır bu parça.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Acaba söktüğünüz Cam kaldırma modülünü marka/ Model / Fotosu vs bulaşmamız gereken hangisi ise onu anlayabileceğimiz bir bilgi varmıdır?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Arkadaşlar Otomatik cam kaldırma modülü taktırmaya karar verdim..

ama Sıkıntı yaratmayacak kaliteli birşey taktırmak istiyorum parası mühim değil..

Basık tutunca tüm camları kaldıran  yine kapalı camları basık tutunca açabilen termikli orjinallerdeki gibi iş yapan bir model önerirmisiniz.

Teşekkür ederim.

Atakan Bey; genellikle sonradan takılan ürünler kumanda ile kilitleme yapmayı müteakip camları kaldırır. Bu da cam kapalı iken cam motorunu kapatma hareketine zorladığından zaman içinde sorunlar yaşanmakta. Orjinal bir ürün varmıdır bilmiyorum. Ancak bir ihtimal IDS ileaçılabilen ya da OBD üzerinde gizli bırakılmış bir özellik olabilir. Öncelikle bunu araştırmanızı tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy
Ancak bir ihtimal IDS ileaçılabilen ya da OBD üzerinde gizli bırakılmış bir özellik olabilir. Öncelikle bunu araştırmanızı tavsiye ederim

Aracın Titanium X paketini kullanıyorum zaten +GP paketli olanlarında dahi cam kaldırma modülü olduğunu zannetmiyorum..

Birde bu cam kaldırma modüllerindeki Termikli ( Yani Cam sona dayandığında akım artışını algılayıp akımı kesen) olanları var.

Yani bu işin orjinali yan sanayisi hepsi aynı mantığı kullanıyor.. Sadece birisi daha profesyonel tasarım yapılıyor ve belli testlerden sonra piyasaya sürülüyor 

bazıları ise Elektronikten çat pat anlayan Ufak çaplı Firmaların piyasaya sürdükleri var..

Ben Kaliteli olanlarını buldum lakin test etme şansım olmadı. Bir ara taktırıp test edeceğim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...