İçeriğe Yönlendir

Kara Basan

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Ertan Çabuk

İşe bak. Bir hayırlıolsun bile dememişiz :)

Güle güle kullan. Sen hızlı gidiyon ama. Biz seni nasıl takip edecez :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Ertan Çabuk yazdı:

İşe bak. Bir hayırlıolsun bile dememişiz :)

Güle güle kullan. Sen hızlı gidiyon ama. Biz seni nasıl takip edecez :D

Teşekkürler abi ;) yok abi ya yavaş yavaş acele ediyorum ;) sende fazla hortum vardı değil mi aklımızda kalsın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Var var.

[emoji12]

İngilizler kankam olur. Bir diyom iki gönderiyorlar. Sonra da para iadesi yapıyorlar.

Hayrat fortum bu [emoji12]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Ertan Çabuk yazdı:

Var var.

[emoji12]

İngilizler kankam olur. Bir diyom iki gönderiyorlar. Sonra da para iadesi yapıyorlar.

Hayrat fortum bu [emoji12]

haha biliyorum abi mevzuyu :D Aklımızın bir köşesinde 

Bilgehan Arbek yazdı:

Hayırlı olsun abi valla çok kral araba bu kasa :)

Teşekkürler kardeşim, ee bir FR değil :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Arda Bülent Güzel

Süha benim mondiye ne yapabiliriz motora dış görünüşe mesala

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Süha Demirtaş
  Ramazan Karaçolak yazdı:

Hayırlı olsun Süha bey

Teşekkür ederim Ramazan Bey

Gokhan Erken yazdı:

Tekrar hayırlı olsun abi kilometreyi gördük [emoji1]

Teşekkürler kanki :D

Arda Bülent Güzel yazdı:

Süha benim mondiye ne yapabiliriz motora dış görünüşe mesala

Bir yazılım ile başlayabiliriz abi ;) yolun adanaya düşerse

her yaptığımızı buraya atmyalım fakat kayde değer bilgileri paylaşalım dimi ama ;) işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir 

BUidP5s.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Süha Demirtaş yazdı:

işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir

Vay Çakmaktaș, 2.200cc galiba bu, amma da gidiyor bayir asagi 65 derece ile egim serbest dususte. Sen bunu balonla 2000 metreden asagi sal, 0-100 5sn garanti.

Bir de KaraBasan fazla iddali olmus, sonucta 2000cc aile sedani hemnde 130 hp dizel icin.

Onun yerine KARA KAÇAN daha yakisir bu takaya...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Ali Elöver yazdı:

Vay Çakmaktaș, 2.200cc galiba bu, amma da gidiyor bayir asagi 65 derece ile egim serbest dususte. Sen bunu balonla 2000 metreden asagi sal, 0-100 5sn garanti.

Bir de KaraBasan fazla iddali olmus, sonucta 2000cc aile sedani hemnde 130 hp dizel icin.

ah be Ali abi, bende düşünüyordum senin için yaşlı arabası mercedesi neden aldı diye ama şimdi sana hak vermeye başladım. Nedeni ise gayet basit göründüğü üzere şu basit tabloyu bile yaşlı gözler ile okuyamamışsın. Bu değerler tabiki fabrikasyon güce sahip 130hp makinanın işi değil bunlar ;) grafiğe bakarsan sol alt köşede aracın kaç hp güç ürettiği ortaya çıkmaktadır :) Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
  Ali Elöver yazdı:

Süha Demirtaş yazdı:

her yaptığımızı buraya atmyalım fakat kayde değer bilgileri paylaşalım dimi ama ;) işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir 

Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
  Furkan Avcı yazdı:

Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu?

Benim Clioda 320 idi yahu :)

Süha Demirtaş yazdı:

Su aleti bide benimkine baglayalim beya..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Erdem Doğan yazdı:

Bu araç kesin 2.2 abicim. Nereden almistin bunu? Konsolosluk araci olabilir ;)

yakıtıda gayet uygun halbuki :D

Furkan Avcı yazdı:

ölçülen tork değeri gps üzerinden hareket, volan veya motor gücü değil ;)

Sami Demirpaz yazdı:

Benim Clioda 320 idi yahu :)

Su aleti bide benimkine baglayalim beya..

clio mu renöğğgghkkkk

bağlayalım bağlamak bizim işimiz ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu programın tam doğru ölçtüğünden emin değilim, bluetooth ile bağlanıyor ve verileri yenilerken gecikme oluyor.

RaceLogic gibi bir alet olacak aslında, tunning yapan yerlerde oluyor genelde.

Racelogic olmayabilir, ama şu ön cama yapıştırıp GPS ten herbirşeyi ölçen, araç ağırlığı sürücü ağırlığı gibi bilgileri girdiğimiz alet.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)
  Furkan Avcı yazdı:

Bu programın tam doğru ölçtüğünden emin değilim, bluetooth ile bağlanıyor ve verileri yenilerken gecikme oluyor.

Racelogic olmayabilir, ama şu ön cama yapıştırıp GPS ten herbirşeyi ölçen, araç ağırlığı sürücü ağırlığı gibi bilgileri girdiğimiz alet.

wi-fi ile bağlı benim ki ;) örneğin devir de ölçüyor sapma veya gecikme olmuyor ;) Ama kesinlikle motor gücü ve tork ölçümleri bencede %100 değildir. %90 dır

dediğin alet ise budur 

http://www.gtechpro.com/ss.html

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Süha abi fikirler güzel ilerlemen cok daha iyi senin adina çok sevindim acikcasi guzel bi mondeo st220 turbosu ( iyi is cikartiyor ebay guvencesiyle) bi enjektor takımı bide methanol ile 210 220 hp alirsin orta bir yazılımla ama en önce su kat tan kurtulup güzel bir downpipe yaptirda LA rahatlasin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Süha Demirtaş yazdı:

ah be Ali abi, bende düşünüyordum senin için yaşlı arabası mercedesi neden aldı diye ama şimdi sana hak vermeye başladım. Nedeni ise gayet basit göründüğü üzere şu basit tabloyu bile yaşlı gözler ile okuyamamışsın. Bu değerler tabiki fabrikasyon güce sahip 130hp makinanın işi değil bunlar ;) grafiğe bakarsan sol alt köşede aracın kaç hp güç ürettiği ortaya çıkmaktadır :) Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye :D

O veriler komple hatali Çakmaktaş, bg 171bg tork 260 olur mu boyle matematik 2000cc dizelde, hatali o veriler.

Bozuk senin obd de arabada [emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Evet ben yasliyim okuyamam da senin verdigin degerler okunacak gibi de degil. Atmosferik benzinli gibi rakamlar oranlar tork ve bg arasi.

Süha Demirtaş yazdı:

Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye :D

Bence bu motor 2.200cc ozel yapim takip surucu arabasi, bir hobi gunu imalati olmasi muhtemel...

Tam kaanat icin Tupras in oralarda 215 km/h ile yan ver git bagajda anfi bagla sonra don surucu koltuguna o zaman kesin belli olur hacim...

Erdem Doğan yazdı:

Bu araç kesin 2.2 abicim. Nereden almistin bunu? Konsolosluk araci olabilir ;)

2.6 bile olabilir, buyukelcinin ozel kaleminin kendinden bile ozel yapim yaris sedani.

Furkan Avcı yazdı:

Suhanin feyk degerlerini Furkan kardesim ifsaa etti.

Furkan Avcı yazdı:

Yanlis tabi, mondi kara sıçan pardon kara kaçan nerde 171 bg nerde....
  Erdem Doğan yazdı:

Buna orjinal ford downpipe'ı lazim :)

Modifeyli yaris parcalarinda son nokta FoMoCo racing parts, available in local ford services.
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
  Cengiz Koşak yazdı:

Süha abi fikirler güzel ilerlemen cok daha iyi senin adina çok sevindim acikcasi guzel bi mondeo st220 turbosu ( iyi is cikartiyor ebay guvencesiyle) bi enjektor takımı bide methanol ile 210 220 hp alirsin orta bir yazılımla ama en önce su kat tan kurtulup güzel bir downpipe yaptirda LA rahatlasin kazasiz belasiz kullanman dilegimle abii :)

Yavaş yavaş yapıyoruz kardeşim, yaza tamamen bitmiş olur diye düşünüyorum ;)

Erdem Doğan yazdı:

Buna orjinal ford downpipe'ı lazim :)

krom içi dışı anca :D

Ali Elöver yazdı:

O veriler komple hatali Çakmaktaş, bg 171bg tork 260 olur mu boyle matematik 2000cc dizelde, hatali o veriler.

Bozuk senin obd de arabada [emoji16]

program gps üzerinden ivlemeye göre kütle hesabı ölçüyor abicim, değerler bence normal ;) sıkıntyı yok

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullan.

Teşekkürler Hocam amin ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kardeş Maşallah, merakla bekliyoruz artık yaz'ı :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak
  Süha Demirtaş yazdı:

Yavaş yavaş yapıyoruz kardeşim, yaza tamamen bitmiş olur diye düşünüyorum ;)

krom içi dışı anca :D

program gps üzerinden ivlemeye göre kütle hesabı ölçüyor abicim, değerler bence normal ;) sıkıntyı yok

Teşekkürler Hocam amin ;)

Ziyaret eder test suruşune gelirim abicim :) bu zorlu yolda basarilar dilerim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...