Şahin Topaloğlu 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Dehşet bişey olacak gibime geliyor...Frenlere asılmadan önce kemerinin takılı olduğuna emin ol kardeşim... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 eşit şart için son 4 vitese atmamam lazım klimayı da aç gaza da 3/4 bas Kaçmış cupranın top speedi görelim ? bi soru sorayı mı ithal edene Bilgili çocuklar bocanegraları var yazılımlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Kaçmış cupranın top speedi görelim ? Bilgili çocuklar bocanegraları var yazılımlı ilgili fotoyu bulaamdım sen bi zahmet koyvrsen Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Dehşet bişey olacak gibime geliyor...Frenlere asılmadan önce kemerinin takılı olduğuna emin ol kardeşim... Frenlerin performansını merak ediyorum abi gerçekten ama test edemiyorum 400km rodaj süresi var diskin balataya alışma süresi ise 5-6 frene basış ile bitmiş oldu ilgili fotoyu bulaamdım sen bi zahmet koyvrsen Cuma gecesi tuğla konuşur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 bi soru sorayı mı ithal edene n eden yeşil alayım kırmızı almayayım; neden kırmızı alayım yeşil almayayım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 eşit şart için son 4 vitese atmamam lazım klimayı da aç gaza da 3/4 bas Mondeo'yu kastettim. Beya 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Mondeo'yu kastettim. Beya R ye tak yeterli tedbir..... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 n eden yeşil alayım kırmızı almayayım; neden kırmızı alayım yeşil almayayım Bugün anlattı abi kırmızılar 900 dereceye kadar dayanan ürünler imiş. Seramik malzeme içeriyormuş ve %80 oranında daha az toz çıkıyormuş. Sarı var onunda bir üstü sarının üstleride var iki tane onlarda yarış ve pist araçları içinmiş. Cadde de kullanılamaz diyor tutması için ısınması lazım diyor, piste çıkarken takıyorsun gün sonunda çöpe atıyorsun Mondeo'yu kastettim. Beya Ooo mondeo mu şimdi iyi oldu ) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Bugün anlattı abi kırmızılar 900 dereceye kadar dayanan ürünler imiş. Seramik malzeme içeriyormuş ve %80 oranında daha az toz çıkıyormuş. Sarı var onunda bir üstü sarının üstleride var iki tane onlarda yarış ve pist araçları içinmiş. Cadde de kullanılamaz diyor tutması için ısınması lazım diyor, piste çıkarken takıyorsun gün sonunda çöpe atıyorsun Ooo mondeo mu şimdi iyi oldu ) doğrusunu öğrenmek isterse. 1 takım kırmızı stuff karşılığı kurs veririm ... ilet.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 bi soru daha koptu gönlümden... ilk disk üstünde mikron balata tabakası oluşturma prosedürünü kim yaptı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 sektör argosunda , disk yakma da derler bu işleme? 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 hayırlı olsun süha. Teşekkür ederim abi bi soru daha koptu gönlümden... ilk disk üstünde mikron balata tabakası oluşturma prosedürünü kim yaptı? Tüm test ve işlemler şahsım tarafından gerçekleştirildi doğrusunu öğrenmek isterse. 1 takım kırmızı stuff karşılığı kurs veririm ... ilet.... Bu derece bir samimiyetim yok abi ama çelik fren borularına terfi etmem konusında ısrarcılar. Senin cupra için 500tl komple kit Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Çok agresif duruyor. Maşallah diyelim. Bu değişiklik üzerine çelik fren hortumu ve özel bir fren hidroliği öneriyorlardı.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Karabasan ne ayak LA...[emoji574] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 (düzenlendi) Hmmm, neden acaba önce iniş takımları elden geçiyor. 6 Kasım 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Hayırlı olsun Suha.Ben demiştim bu araç acayip birşey olacak muhtemelen zamanla.Bu işlemin maliyeti ne oldu acaba 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Hayırlı olsun kardeşime güle güle kullan demek ki VAG grubu kesmemiş 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Diskler fena olmuş.. teşekkürler abicim Çok agresif duruyor. Maşallah diyelim. Bu değişiklik üzerine çelik fren hortumu ve özel bir fren hidroliği öneriyorlardı.. Bu daha başlangıç kardo Karabasan ne ayak LA...[emoji574] Kiminin rüyası kimin kabusu abi 19 veya 20 feci durur :p diyim 16" iyidir bro konfor öncelik Hmmm, neden acaba önce iniş takımları elden geçiyor. yavaş yavaş acele ediyoruz abi Hayırlı olsun Süha.... TEşekkürler Cengizciğim Beni izlemeye devam edin.. das is Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler sağolun Hayırlı olsun Suha.Ben demiştim bu araç acayip birşey olacak muhtemelen zamanla.Bu işlemin maliyeti ne oldu acaba Teşekkürler abi malum makina kuvvetli böyle şeyler şart piyasa rakamı 900-950TL Hayırlı olsun kardeşime güle güle kullan demek ki VAG grubu kesmemiş Teşekkürler kardeşim, vag da bir yere kadar hehe 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts