Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Güzel makina.. Keyif alacaksın... Güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Abi maşallah on numara bir makine. Senin ellerinde daha güzel bir hal alacağından eminim. Şimdiden hayırlı olsun, kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayırlı olsun Süha.Kazasız belasız keyifli şürüşler dilerim... Bakalım modifakasyonlarından sonra ortaya ne çıkacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Hayirli olsun reis. Allah kaza bela vermesin. Ne zamandir forum a girmiyorum. Senin konuni gorupte yazmamak olmaz dedim. [emoji6] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: siyah mı bu?Hah abi bak bu siyah işte.. Maşallah, güle güle kullan kardeşim. Allah kaza bela vermesin. 26 Ekim 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Ayhan Sırtıkara yazdı: Çok güzel 2013 vardı kaçırdın Hocam, daha 20 binde değildi. Ecoboost mu? Kaça gitti? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Hayırlısı olsun kardeşim. Çok deli alet. Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. Böyle temiz araçların forum içinde kalması heveslendirici. Birde bu zamanda araç ne satılır, ne alınır diyorlar. Ancak son 1 senedir en çok bu zamanda alım satım konusu görüyorum forumda. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Süha'cığım tekrardan hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.. En kısa zamanda Hakan'ın garajına bekliyorum seni Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Halis Parlak yazdı: Ecoboost mu? Kaça gitti? Ecoboost 71 bin istiyorlardı, altında gitmiştir. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Mondeo'nun siyahi bir baskadir. Kazasiz belasiz surusler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Ayhan Sırtıkara yazdı: Ecoboost 71 bin istiyorlardı, altında gitmiştir. Ecoboost için çok para olsa da araç temizmiş demek ki.Hayırlısı.. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış hoşgeldin yeniden Ford'a 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 süha hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı olsun Süha, Mondeo'ya alıştıktan sonra C segmentine dönüş yapmak uzak gelecek, Mondeo bağımlılık yapabilir 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Ayhan Sırtıkara yazdı: Uvvv hayırlı olsun, jantları yok mu bunun. Sağol abicim teşekkürler , mk4 selective alıyordum ama ET değeri değişmiş olmadı malesef. Şimdilik bu şekilde iyi abicim konfor herşey Çağlar Bayur yazdı: siyah mı bu? Asaletin ve mondeo nun rengi Alper Başdemir yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. Amin cümlemize inşallah Serdar Göktaş yazdı: hayırlı olsun Süha, Allah kaza bela vermesin. gelişmeleri ilgiyle takip etmeye devam edeceğiz gibi görünüyor yine teşekkürler hocam, yavaş yavaş bir şeyler yapacağız Sani Gerşon yazdı: Suha hayırlı olsun. Osman usta nin orada ki alet senin miydi yoksa Sağol sani yok benimki değildi Mükremin Kocataşkın yazdı: Hayırlı olsun Süha, mutluluk getirsin. Teşekkürler abicim çok naziksin Oğuzhan Çakır yazdı: Maşallah abim güle güle kullan Allah kaza bela vermesin Sağol kardeşim darısı başına Sertaç Karginer yazdı: Hayırlı olsun Süha kardeşim. Böyle bakımlı bir arabanında forumda kalması çok iyi olmuş Teşekkürler forumdan alınmayacakta nereden alınacak ama değil mi Semih İzgi yazdı: Olmuş! eyvallah bro Ayhan Asil yazdı: Hayırlı olsun Süha Teşekkür ederim Mehmet Özyürek yazdı: Güzel makina.. Keyif alacaksın... Güle güle kullan... Teşekkürler abicim umarım kısa sürede sıkılmam Mert Boran yazdı: Abi maşallah on numara bir makine. Senin ellerinde daha güzel bir hal alacağından eminim. Şimdiden hayırlı olsun, kolay gelsin. Teşekkürler kardeşim rahat durmayız biz illaki Serkan Dalgıç yazdı: Hayırlı olsun Süha.Kazasız belasız keyifli şürüşler dilerim... Bakalım modifakasyonlarından sonra ortaya ne çıkacak. OOO serkan abi özledik senide bu pazar bekliyoruz Soner Çalkaya yazdı: Hayirli olsun reis. Allah kaza bela vermesin. Ne zamandir forum a girmiyorum. Senin konuni gorupte yazmamak olmaz dedim. [emoji6] Sağol kardeşim düşünmen yeter kralsın Korhan Şenörer yazdı: Hah abi bak bu siyah işte.. Maşallah, güle güle kullan kardeşim. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler cümlemize kazasız belasız inşallah 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Emre Demir 48 yazdı: Hayırlı olsun . Teşekkürler Kerem Minaz yazdı: Hayırlısı olsun kardeşim. Çok deli alet. Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. Böyle temiz araçların forum içinde kalması heveslendirici. Birde bu zamanda araç ne satılır, ne alınır diyorlar. Ancak son 1 senedir en çok bu zamanda alım satım konusu görüyorum forumda. Teşekkürler Kerem, klişeleri yıkarız biz bu işler kısmet işi aga zamanı pek olmaz inancındayım Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Hakan Erken yazdı: Süha'cığım tekrardan hayırlı olsun,güzel günlerde kullan.. En kısa zamanda Hakan'ın garajına bekliyorum seni Teşekkür ederim Hakan abi, uğrak yerimiz malum Gürçay Hüseyin yazdı: Mondeo'nun siyahi bir baskadir. Kazasiz belasiz surusler dilerim. Siyahın yeri gerçekten farklı teşekkürler Fatih Çağlar yazdı: Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış hoşgeldin yeniden Ford'a Bu son liman olacağı inancındayım artık alacak başka araç kalmadı forrda Mehmet Kazancıoğlu yazdı: süha hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin inşallah Teşekkür ederim abicim Serhat Çerçi yazdı: Hayırlı olsun Süha, Mondeo'ya alıştıktan sonra C segmentine dönüş yapmak uzak gelecek, Mondeo bağımlılık yapabilir Kesinlikle katılıyorum, teşekkürler Ersen Tapan yazdı: Süha güle güle kullan Teşekkürler Ersen 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Süha Demirtaş yazdı: Teşekkür ederim Hakan abi, uğrak yerimiz malum Eyvallah kardeşim.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 (düzenlendi) Onur Oflaz yazdı: hayirli olsun abi. degisimleri takipteyiz teşekkürler bakalım zaman buldukça bir şeyler yapacağım inşallah Sami Demirpaz yazdı: Abim hayirli olsun, kendime almisim gibi sevindim Artik pes pese mondeolarla takilacagiz Ust sinifin tadina varinca digerleri oyuncak geliyor. Prestij standart. Teşekkürler kardeşim, anlatımlarından zaten bu aracı unutamadığın belli idi Segment D Eren Erdoğan yazdı: Hayırlı olsun Serhan abim gözü bakmıştı,forumda kalması çok iyi olmuş Allah kaza bela vermesin Teşekkürler bende iki gözüm gibi bakmaya devam edeceğim hayırlısı ile Lokman Ceritlioğlu yazdı: Süha hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. dikkat et bu 2.0 şakası olmaz. gaza bastımı gider. chipe falan gerek yok, hakkını verir. Serhan ve Şahine de buradan teşekkürler. Lokman abim teşekkürler, 1.6 yı 2.0 gücüne almıştık. Şimdi de 2.0 ı 2.2 gücüne alırız Serkan Çevik yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah , çok güzel araba. Teşekkür ederim Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullan Süha. Sağol Mehmet hocam Hakan Gürsu yazdı: Kazasız belasız bin Karabasan'a. Teşekkürler abi şehir içinde illaki görürsün sol şeridde beni hehe Hakan Kurt yazdı: Bunu kaç beygir yapacan[emoji1] 165hp max yeterli diye düşünüyorum Galip Kandemir yazdı: hayırlı uğurlu olsun.form artık balına kasaya yöneliyor.demedi demeyin Bir rüzgar var ama bakalım hayırlısı Selçuk Bakış yazdı: Hayirli uğurlu olsun, tekeri düz basar inşallah Amin cümlemizin inşallah. Allah kaza bela göstermesin bizlere Metehan Şahin yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Amin cümlemize Murat Ersel Çevik yazdı: Süha kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin Teşekkürler abi, senin içinde aynı şekilde inşallah Serhat Böcek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun,Allah tekerini düz bastırsın. Amin teşekkürler Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hayırlı olsun Süha, Allah ağız tadıyla,kazasız belasız cezasız binmek nasip etsin. Amin çok teşekkürler Fatih Ada yazdı: Suha hayırlı olsun. Teşekkürler Fatih Serhat Böcek yazdı: Aklıma bir şey takıldı kara basan korkulu rüya anlamına geldiğine göre bu araç kimlerin korkulu rüyası olacak? Şuanda listede, A180 cdı, kia pro ceed, volvo s60 gerekli dersleri çok çok iyi aldılar hehe Fikri KELEŞ yazdı: çok iyi ya Teşekkürler Fikri darısı başına Ozan Altundal yazdı: Hayırlı olsun abi tekrardan, maşallah çok güzel. Bunu da otomatik çizme makinelerinde yıkama ama Serhan abi cilasini eksik etmezdi Teşekkürler kardeşim, istersen seneye sana satayım yine Otomatik yıkama makinası onun adı ve onlar candır 28 Ekim 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Hayırlı olsun Süha.Bakalım senin elinde ne hale gelecek mondeo 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Ekim 2014 Yazar Paylaş 28 Ekim 2014 Can Ergül yazdı: güle güle kullanın, kazasız belasız.. Teşekkür ederim Sadık Taşyürek yazdı: bir kaç gün önce Serhan ve Şahin ile birlikte bindiğim ve gerek gidişine, gerekse konforuna hayran kaldığım kara basanın hayırlı olsun Süha. güle güle kullan... çok Sağol abi, bu sefer göremedim seni mersinde başka zamana hayırlısı ise Osman ozturk yazdı: Hayırlısı olsun,bu akşam mondeo akşamı oldu.Huzur içinde binmenizi dilerim. Bir anda siyahlar ve mondeolar sardı forumu Çok naziksiniz Teşekkür ederim Konuralp Aracı yazdı: Her kasası ayrı güzel, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah. Bu konuda size sonuna kadar katılıyorum, kötü mondeo yok gerçekten Serkan Toker yazdı: Mondeo başkadır... Bambaşka Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun yere basan bir araç.... Teşekkür ederim üstün bir yol hakimiyeti var gerçekten test ettim onayladım İbrahim Can yazdı: Süha abi hayırlı olsun güle güle kullan inş. [emoji4]Mondiye kocaman maşallah... Çok sağol kardeşim Önder Özcan yazdı: hayırlı uğurlu olsun Süha.mmmmmhhhh,misssss Teşekkürler abi, tavsiye ederim Rıfat Çakar yazdı: Hayırlı olsun kaptan , hem yakışıklı , hem giderli bir araç. Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim kardeşim, yarım gaz 180 gidiyor ama diyim hehe Serkan Ünsalan yazdı: hayırlı olsun Teşekkür ederim İ.Göksel Yaman yazdı: Maaşallah. Böylesi arabaların Forum içinde kalması sevindirici. Allah kaza bela vermesin. Ağız tadıyla binmek, nasip etsin inşallah. Amin teşekkür ederim, Cümlemize Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Serkan KARADAĞ yazdı: Hayırlı olsun Süha Abi. Teşekkür ederim kardeşim Yasin Kahveci yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Süha Abi.Allah kaza bela vermesin. Amin Teşekkür ederim Emin Önal yazdı: Tekrar hayırlı olsun Süha Sağol Emin darısı sana jatco mondi Safak Acar yazdı: Maşallah Güle güle kazasız belasız inşlh. kara basar Sağol kardeşim ama dediğin gibi son harf değişince bir başka olmuş hehe Ali Eren yazdı: Hayırlı olsun Süha. Güle güle kullan. :nazar: Teşekkürler Ali hocam Aykut Can yazdı: Abi hayirli olsun. Kazasiz belasiz insallah. Teşekkür ederim kardeşim Amin cümlemize inşallah mustafa şimşek yazdı: Hayirli uğurlu olsun. Teşekkür ederim Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim abi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Otomatik çizme makinesinde yikatmazsan seneye alabilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts