İçeriğe Yönlendir

Kara Basan

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Ömer Türkşanlı

Yıldız? Çitan mı aldı la :D

Abi baş harfi C desem. Ankaradaydı jant yaptık birde canavara çok temiz maşallah....

Daha tüp takılmamış[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Cüneyt kardeşimize Mondeo'su sana da Yıldız'ın hayırlı uğurlu olsun Süha, gönlünüzce güzel günlerde kullanın  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Cüneyt kardeşimize Mondeo'su sana da Yıldız'ın hayırlı uğurlu olsun Süha, gönlünüzce güzel günlerde kullanın :good1:

Serhan abi senin ellerinden çıktı çıkalı maşallah forumda hala[emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abi senin ellerinden çıktı çıkalı maşallah forumda hala[emoji6]

Aynen abi, gerçekten forum dışına çıkarsa üzüleceğim bir arabaydı şükür ki dilinden anlayan bir kardeşimize gitti, güle güle kullansın Cüneyt.

Focus'da zaten forumda Muhterem de ne mutlu bana ki  çok sevdiğim ve değer verdiğim arabalar değer bilen kardeşlerimin ellerinde  :good1:  :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Aynen abi, gerçekten forum dışına çıkarsa üzüleceğim bir arabaydı şükür ki dilinden anlayan bir kardeşimize gitti, güle güle kullansın Cüneyt.

Focus'da zaten forumda Muhterem de ne mutlu bana ki çok sevdiğim ve değer verdiğim arabalar değer bilen kardeşlerimin ellerinde :good1::)

Maşallah abi Muhterem abiyi taciz ediyorum ama yok satmam diyor valla[emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Focus'da zaten forumda Muhterem de ne mutlu bana ki  çok sevdiğim ve değer verdiğim arabalar değer bilen kardeşlerimin ellerinde  :good1:  :)

Şimdiki Mondeoyuda ben alacağım  :seytan:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Şimdiki Mondeoyuda ben alacağım  :seytan:

Seve seve, ama rengi sorun olmazsa tabi ki.

Gerçi sen onuda siyaha çevirirsin fark etmez  :D

Yorum bağlantısı

Seve seve, ama rengi sorun olmazsa tabi ki.

Gerçi sen onuda siyaha çevirirsin fark etmez  :D

Siyah cilayı vura vura fırtına gri yaparım ben onu,sen hiç merak etme ağam  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Siyah cilayı vura vura fırtına gri yaparım ben onu,sen hiç merak etme ağam  :biggrin:

Zerre kadar şüphem yok ama bu rengide tatlı ya  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yok yok cidden güzel rengi var ağam  :nazar:

Eyvallah, bende ilk başta biraz yadırgasam da kil ve Wax dan sonra acayip çekici gelmeye başladı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun, yeni araçlarınızı kazasız belasız kullanın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

abi sana yıldız, Cüneyt'e de kara basan hayırlı olsun :) kazasız belasız kullanın inşallah yeni araçları  :nazar:

kara basan da 3 kuşaktır forumda oldu

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ehehe bir fordçuyu daha zehirleye zehirleye yıldızçı yaptık ya  :spiteful:  :spiteful:

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin her ikisine de.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Vatana millete ve foruma hayırlı uğurlu olsun [emoji2] Süha Abi Hayırlı işler...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süha hayırlı olsun alana da sana da yerine ne geliyor şimdi, bundan sonra seni ufak araçlar kesmez ama  :p

Teşekkürler Mehmet abicim c200 komp. geçişi yaptık ;)

Yıldız? Çitan mı aldı la :D

o sigara değil mi :D

Hayırlı uğurlu olsun[emoji106]

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Güle güle kullan kardeşim kazasız Belasız inşallah. Yakışıklı ve yeni pabuçlarıyla olan foto isterük

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...