Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 otopark yengeci markası vardı neydi o? 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Servet Aydın yazdı: Evvelki gece Bolu civarında bir iki test yaptık. Orta şeritte sakin sakin giderken hadi dedim, basalım. Land bu, topsipitte 220'yi gören yer uçağı..Baktım arkada kalıyor ufaktan..Namıssız meğer avans vermiş, peşin tahsilatı yaptı. Sanırım benden 30-40 km fazla hızı vardı. Bir daha Sühaya bulaşmadım Yer uçağına yetişmek bile bizim için şeref krala selam Çağlar Bayur yazdı: otopark yengeci markası vardı neydi o? Dacia ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Bunların otomatikleri çok zalim diyorlar... 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Süha Demirtaş yazdı: gelelim mevzulara Yıl olmuş 2015 halen 2009 un vidyoları ile övünüyorsun Ali Ölever abi valla üzülüyorum bak kendini geliştirememiş olmana bir adım öteye gidememiş olmana Sonuçta sevdiğimiz bir insansın ama kafama takmadan da edemiyorum ne yapalım ileri görüşlü çağdaş bir insanız. Punto'nun mondeo ya nasıl geçtiğini gaet iyi biliriz, yazılım yapıp gelmişsin araban 155hp olmuş ne yapsın 1997 model emektar lpg li 130hp mondeo kaldıki 3 takım paspas yüzünden tam gazda yapamıştım. Ama v6 mondeo nun çok övündüğün punto ya 4 boy farkı daha hız 120km olduğunu tüm FCTR istanbul ekibi bilir hemde LPG de Uzun lafın kısası başta da değidim üzere yıl 2015 her türlü testimizi yapabiliriz, reno üretimi şahinden farkı biraz olan eski mercedesin ile test ederiz, başbakanların kullandğı, valilerin kullandığı avrupada cumhurbaşkanlarının tercihi efsane olmuş sport sedan mark III Mondeo ile Evet arkadaşlar aşağıdaki vidyo forum üyemiz Ali Öleverin apaçiliklerinin kanıtı olan vidyodur.Kendisi gece gündüz ön arka sis farlarını açtığı yetmemiş birde Turbo Sadığa özenmiştir ama nafile arabası güçsüz ve yetersiz olduğu için onuda becerememiştir. Turbo Sadık kim ? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Çağlar Bayur yazdı: otopark yengeci markası vardı neydi o?Vw, imitasyon ispanik seat in tedarikcisi. Hani sende de var ya Çaylar abi dandik bi ibiza, içi mikalari felan yogurt kabi plastigi kalitesinde iste ondan [emoji16] [emoji16] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Serkan Toker yazdı: Bunların otomatikleri çok zalim diyorlar... Abi,sen bir video çekiyordun dün galiba Dikiz aynasından öylemi gördüm Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Hakan Erken yazdı: Abi,sen bir video çekiyordun dün galiba Dikiz aynasından öylemi gördüm Şimdi yükleyip millete arabalarını sattırmayalım, elimizde 3-5 tane mondi var talebi karşılayamayız.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Serkan Toker yazdı: Şimdi yükleyip millete arabalarını sattırmayalım, elimizde 3-5 tane mondi var talebi karşılayamayız.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Haziran 2015 Paylaş 24 Haziran 2015 Pazar gecesi Karabasan ın gidişine Şahit oldum iyiki evde bi mondeom var dedim Ali Eliöver işin bundan sonra çok zor hatta imkansız . 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 28 Haziran 2015 Yazar Paylaş 28 Haziran 2015 Serkan Toker yazdı: Bunların otomatikleri çok zalim diyorlar... manueli böyle ise jatco yu hayal bile edemiyorum Fatih Keskin yazdı: Pazar gecesi Karabasan ın gidişine Şahit oldum iyiki evde bi mondeom var dedim Ali Eliöver işin bundan sonra çok zor hatta imkansız .Mondeo sahibi olmak ayrıcalıktır demiş rahmetli zamanında Bulunduğu ortama prestij katan mondeo sahibi olmak ayrı bir zevk ayrı bir gurur abicim sende haklısın 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Farlar konusunda son nokta olan zirveye ulaştım bi-xenon + h1 Led + Bi-Led Japonlarında dediği gibi çakarım bilirsin 5 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Mert Erçetin yazdı: Abi efsane olmuş ya. Eyvallah kanki Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Kaç bin lümen ediyor şimdi bunlar toplam geçici körlük yapar adama Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Önde giden araç sürücüsüne kaynak maskesi şart artık. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2015 Ozan Altundal yazdı: Kaç bin lümen ediyor şimdi bunlar toplam geçici körlük yapar adama Farlara bakana evet yapar Sertaç Karginer yazdı: Çok teknolojik olmuş... Teşekkürler Hakan Erken yazdı: Önde giden araç sürücüsüne kaynak maskesi şart artık. öndekiler akıllı olduğu müddetçe sıkıntı yok Servet Aydın yazdı: Ahlaksız herif bir gece edirne yapalım derim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 ara ürün telefonla çekilen video da ışık testi izledik. siyah ekran... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Elektrikler kesidiğinde sen bu araba ile rumeli feneri yakınlarına git karadenize doğru selektör yap hiç olmazsa gemiler yolunu kaybetmesinler 4 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Bu farlar öndekini bi-illed eder, bi-illed eder ki. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 dam fotoğraf makinesi flaçını farın içine sokmuş ya la. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2015 Nam-ı diğer Kara Basan geçen hafta itibari ile çok sevdiğim kardeşimin oldu. Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansın. Forum nazarında Kara Basana teşekkür ederim kendisini kullandığım 10 ay boyunca ne istediysem yaptı. Ekonomi zamanı ekonomi (şehir dışı 4.5lt/100km), trafikte yol üstünlüğü sağlaması, fark edilebilirliği, hızlanma ise hızlanma 100-200km (17sn) , top speed ise top speed (250km) ve prestij ise prestij (mondeo bulunduğu yere kalite katar). 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Süha hayırlı olsun alana da sana da yerine ne geliyor şimdi, bundan sonra seni ufak araçlar kesmez ama 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Süha hayırlı olsun alana da sana da yerine ne geliyor şimdi, bundan sonra seni ufak araçlar kesmez ama Abi,Süha'da yıldızcı oldu.. Tekrar hayırlı olsun,artık yeni araç konusu bekliyoruz senden Süha. Yorum bağlantısı
Recommended Posts