Süha Demirtaş 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 4 kapı hoparlör değişimi yaptım, bagaja sub bağlayıp müzik sistemini tamamlamış oldum çok şükür Kapı içi bar resimleri 10 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Tel maşa koaksiyel, izalasyon sıfır langur lungur zirildirak çalar, bizim burda İmdat Taksi duraginin arabalarinin ses sistemi aynisi [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Ses kalitesi nihayet aracın kalitesi ile eşit oldu,güle güle kullan Sühacım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 Güle güle dinle Süha.. Teşekkürler canım Tel maşa koaksiyel, izalasyon sıfır langur lungur zirildirak çalar, bizim burda İmdat Taksi duraginin arabalarinin ses sistemi aynisi [emoji14] abi sen mi yazıyorsun bunları ? Mercedesi şahin gibi kullanıp yerleri her ıslak gördüğünde yanlamaya çalışan biri olarak Mondeo bu D class tavsiye ederim hayırlı olsun abim. Teşekkür ederim abim Maşallah diyelim. sağol kardom Ses kalitesi nihayet aracın kalitesi ile eşit oldu,güle güle kullan Sühacım. teşekkürler abicim, bagajda nargile herdaim hazır kıta Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 abi sen mi yazıyorsun bunları ? Mercedesi şahin gibi kullanıp yerleri her ıslak gördüğünde yanlamaya çalışan biri olarak Mondeo bu D class tavsiye ederim Tabi ben yaziyorum genç, ha Şahin ha Mercedes zaten senin için nasilsa ikiside arkadan itişli ayni diil mi? Ahh pardon Reno idi mercedes senin bir iddaana gore Senin gibi onden cekisli arabamin arkasi atsin yanlasin diye arka teker altina tepsi koymuyorum en azindan [emoji16] Mondeo D class hakkaten, DeDe klas yaşli emekli amca arabasi, insallah 80 yasima yasarim soz o zaman dede isi mondi alicam ayni seninki gibi, 90 li yillarda burokratlik yapmis 70 yaş ustu agirkanli emekli insan tasima araci senin kasa mondi 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız çok hoş gorunuyor ozellıkle arka iç kısmı ev gibi geniş Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Deli bu Suha Çakmaktaş Abi,sanırım uyuyor Süha,kalkınca ortalık toz duman olur yine Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Abi,sanırım uyuyor Süha,kalkınca ortalık toz duman olur yine Uykuya tutturuyor orucu desene, aksam saat 8 gibi iftar oncesi uyanir anca ayilip saat 10 gibi cevap yazabilir, yuklenelim hazir uykudayken Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Ali, iki dakka huzur ver adama 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Ali, iki dakka huzur ver adama Ben onun bitmez istirabiyim Servet Abi, sayisiz kere tokatlayaniyim... Ona araba konusunda huzur yok, yenilgiye doymayan pehlivana itina ile tokadimi atarim. 8 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Haziran 2015 Yazar Paylaş 21 Haziran 2015 Yeni uyandım iftarı yapalım yazarız Bekle beni Ali Ölever abi bekle to be cont... 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Son resim çok fena olmuş. Süha ne yapacak merakla bekliyorum. Çocukları pistten alalım lütfen. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Son resim çok fena olmuş. Süha ne yapacak merakla bekliyorum. Çocukları pistten alalım lütfen.Biseycik olmaz, en kotu bi daha tokatlar yollarim evine. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 Yeni uyandım iftarı yapalım yazarız Bekle beni Ali Ölever abi bekle to be cont...Bekliyorum genç, hatta beklerken de youtube da sana Sabiha gokcende 10 araba boyu fark attigim, baska bir gun de Kagithane tuneline gömdüğüm onlarca video yu izleyeyim de canim sıkılmasin bol bol güleyim egleneyim [emoji1] Ortaya karisik Suha ya tokat silsilesi... 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Evvelki gece Bolu civarında bir iki test yaptık. Orta şeritte sakin sakin giderken hadi dedim, basalım. Land bu, topsipitte 220'yi gören yer uçağı..Baktım arkada kalıyor ufaktan..Namıssız meğer avans vermiş, peşin tahsilatı yaptı. Sanırım benden 30-40 km fazla hızı vardı. Bir daha Sühaya bulaşmadım 7 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Bekliyorum genç, hatta beklerken de youtube da sana Sabiha gokcende 10 araba boyu fark attigim, baska bir gun de Kagithane tuneline gömdüğüm onlarca video yu izleyeyim de canim sıkılmasin bol bol güleyim egleneyim [emoji1] Ortaya karisik Suha ya tokat silsilesi... gelelim mevzulara Yıl olmuş 2015 halen 2009 un vidyoları ile övünüyorsun Ali Ölever abi valla üzülüyorum bak kendini geliştirememiş olmana bir adım öteye gidememiş olmana Sonuçta sevdiğimiz bir insansın ama kafama takmadan da edemiyorum ne yapalım ileri görüşlü çağdaş bir insanız. Punto'nun mondeo ya nasıl geçtiğini gaet iyi biliriz, yazılım yapıp gelmişsin araban 155hp olmuş ne yapsın 1997 model emektar lpg li 130hp mondeo kaldıki 3 takım paspas yüzünden tam gazda yapamıştım. Ama v6 mondeo nun çok övündüğün punto ya 4 boy farkı daha hız 120km olduğunu tüm FCTR istanbul ekibi bilir hemde LPG de Uzun lafın kısası başta da değidim üzere yıl 2015 her türlü testimizi yapabiliriz, reno üretimi şahinden farkı biraz olan eski mercedesin ile test ederiz, başbakanların kullandğı, valilerin kullandığı avrupada cumhurbaşkanlarının tercihi efsane olmuş sport sedan mark III Mondeo ile Evet arkadaşlar aşağıdaki vidyo forum üyemiz Ali Öleverin apaçiliklerinin kanıtı olan vidyodur.Kendisi gece gündüz ön arka sis farlarını açtığı yetmemiş birde Turbo Sadığa özenmiştir ama nafile arabası güçsüz ve yetersiz olduğu için onuda becerememiştir. Turbo Sadık kim ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Evvelki gece Bolu civarında bir iki test yaptık. Orta şeritte sakin sakin giderken hadi dedim, basalım. Land bu, topsipitte 220'yi gören yer uçağı..Baktım arkada kalıyor ufaktan..Namıssız meğer avans vermiş, peşin tahsilatı yaptı. Sanırım benden 30-40 km fazla hızı vardı. Bir daha Sühaya bulaşmadım Sühanın aracında olmama rağmen,nasıl uzadık gittik ben bile anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts