İçeriğe Yönlendir

Kara Basan

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Hayırlı olsun, kazasız belasız. Maşallah. :bravo:

Teşekkürler abicim, cümlemize inşallah :)

Hayırlı olsun Sühacım.

Sağol abicim seninkiler kadar kaliteli olmasada ne yapalım bizde idare ediyoruz :)

Ne marka aldın Süha, kaç tl?

Benim gibi italyan hayranına bu soru sorulur mu hiç abicim :D

golf bendeykenden de bu kadar gidiyor mu :p mondeoya kafa tutar mı yoksa kısık mı bendeki hali :p

Mustafa asıl sorunu şimdi fark ettim :D yukarda araç bilgisi golf diyor ama bilgiler mondeo nun orayı düzeltmemişim yeni profil oluşturmadan eskisini editledim ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Sağol abicim seninkiler kadar kaliteli olmasada ne yapalım bizde idare ediyoruz :)

Makinanın kalitesi yeter beya  :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Makinanın kalitesi yeter beya :)

Class D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süha Demirtaş

Hep litre yazıyoruz yıllara göre km de yakılan rakam belli olmuyor. Şu anda mondeo ile 100km/26TL - 100km/7.3lt 1lt mazot 3.6TL

Görende arabaları senelerce kullanıyorum sanacak :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ad072b22337b711a90b617328b3a4878.jpg

İstanbul şehir içi, hergün 57km ikitelli-mköy git gel ortalaması bu BP bir harika dostum ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

ad072b22337b711a90b617328b3a4878.jpg

İstanbul şehir içi, hergün 57km ikitelli-mköy git gel ortalaması bu BP bir harika dostum ;)

Bp iyi demiştim :)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maslak Bp, diğerleri yalan, avcılar Bp farklı mesela, oradan alacağıma Opetten alırım daha iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Mondeo'ya BP'nin iyi geldiğini Emmi'de söylemisti :) Jetta'da tüketim ve performans değil de ses cok fark ediyor. BP ile daha sessiz.

banada performans lazım ses mühim değil :)

Bp iyi demiştim :)

Bakalım test başladı kardeşim ;)

Maslak Bp, diğerleri yalan, avcılar Bp farklı mesela, oradan alacağıma Opetten alırım daha iyi.

Abi bilgi ve tecrübelerine sonsuz güven içindeyim başka bp den almam o halde, 15 günde bir depoyu fullüyorum nasılsa maslağa yolumuz düşer bu süreçte ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Süha Demirtaş

09/01/2015 tarihinde maslak BP den doldurduğum yakıtı 01/02/2015 tarihinde yine aynı istasyon ve pompadan doldurdum. 815km toplam yapılan mesafede harcanan yakıt 57lt oldu. Gerçek değer 6.9lt/100km, yol bilgisayarındaki değer 6.7lt/100km ki bu ölçüm oldukça yakın mondeo bu konuda başarılı oldu. Güncel pompa fiyatı ile 6.9lt X 3.59TL = 24.7TL/100km Tüm yapılan km istanbul şehir içi olup ağırlık olarak ikitelli-mecidiyeköy arasındadır. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Maşallah diyelim o halde kara basan'a  :nazar:

eyvallah abi ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tüketim konusunda da yazdım, şu soğuk kış günlerinde bile maslak bp den aldığım yakıtın ortalaması ve harcamasının resimleri ;) bu bp bir harika dostum ama tüm istasyonlar aynı mı bilemem 57lt ile şehir içi 900km yapsın yeter gari :D

d1000093dc568b26abc6c8b2894acf3a.jpg

bdddd8bd2ac624b32a816af51fd50ce7.jpg

Yapılan km 488 , kalan 466 ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Motor 1.6'mı acaba ? :biggrin:

Cevabı erdemin alıntı ile yapıyorum abi malum :)

2.3 Multijet az yakıyor diyorlardı da inanmıyorduk :shok:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...