Süha Demirtaş 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Kardeş Maşallah, merakla bekliyoruz artık yaz'ı Yazın bir mersin yaparım inşallah abicim Şimdilik ghia X jantı arıyorum. Son okuduğum 15 mesajı hiç anlamadım ben niye yav biz bu işin giriş seviyesindeyiz. Ziyaret eder test suruşune gelirim abicim bu zorlu yolda basarilar dilerim Beklerim her daim kardeşim haberleşelim 1.6 lar uçuyordu bu ne olacak bilmiyorum abicim süersportların yasal üst yasal hız sınırlarında seyir ediyoruz o bile çok bize 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Resimlerde dediğim gibi araö şuanda fabrikasyon gücünde yazılım olarak. Mekanik olarak ise K&N kutu içi filtre ve susturucu iptali vardır. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 K&N filitre bu araçta fark ettirdimi Süha? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 K&N filitre bu araçta fark ettirdimi Süha? Abim vallahi anlayamadım değişikliği, sürekli trafik içerisindeyim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 araba güçlü anlayamazsın tabi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 bi ara da 0-10 km/h ölçümü yap . Çıkan farkı fizik kanuuna göre masaya yatırırız 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 bi ara da 0-10 km/h ölçümü yap . Çıkan farkı fizik kanuuna göre masaya yatırırız Tamam yarın ölçerim abi her hızlanmanın ölçümü mümkün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ooo android mi aldın sonunda malumgps te doğru rakam görebilmek şart Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 ooo android mi aldın sonunda malumgps te doğru rakam görebilmek şart Bu ölçümler dandroid den ama hassas ve tek tek ölçüm için iphone şarttır 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Süha o değil de 1.6 dizeller 136 olmuş napcaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 hız bilgidi obd den geliyorsa olmaz. gps ile fark kaç? 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Tekrar hayırlı olsun. Golf de güzel arabaydı, sen gerçekten bu işten anlıyorsun. Birde sorum var. Şu ana kadar kullandığın arabaların içinde en çok hoşuna giden hangisiydi. 2 Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Aracınız hayırlı olsun bende de 17 jantlı yazılımlısı var (167 hp-394 tork) yakın zamanda A200 kasa Mercedes le denedim benzinli 156 hp lik 7 ileri otomatik şanzımanlı aracı 3üncü viteste fark atarak geçtim, şuan piyasada bu paralara daha iyisi yok... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Kazasız belasız iyi günlerde kullan süha 41 kere maşallah. Konuyu takibe alıyorum hemen zira çok güzel şeyler yapacağına eminim akşamları konuya bakarken okurken çok büyük keyif alacağım sayende. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Süha iş başında Oooo başkan,haber verseydin cila atmaya gelirdik. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Süha o değil de 1.6 dizeller 136 olmuş napcaz. abicim ne yapacaz, kınalıya bekleriz haha ifade almak bizim işimiz hız bilgidi obd den geliyorsa olmaz. gps ile fark kaç? gps kapalı iken çalışmıyor sanırım gps Tekrar hayırlı olsun. Golf de güzel arabaydı, sen gerçekten bu işten anlıyorsun. Birde sorum var. Şu ana kadar kullandığın arabaların içinde en çok hoşuna giden hangisiydi. Teşekkürler, en çok hoşuma giden Fiesta ST idi. Vites geçişleri bile çok özeldi, direksiyon turundan fren performansına kadar özeldi. Hayal edip inandığınız her şeyi yapar Aracınız hayırlı olsun bende de 17 jantlı yazılımlısı var (167 hp-394 tork) yakın zamanda A200 kasa Mercedes le denedim benzinli 156 hp lik 7 ileri otomatik şanzımanlı aracı 3üncü viteste fark atarak geçtim, şuan piyasada bu paralara daha iyisi yok... Tanışmak görüşmek isteriz, etkinliklerimize katılın, mondeoları yan yana getirip resimlerini çekelim dertleşsinler biraz Kazasız belasız iyi günlerde kullan süha 41 kere maşallah. Konuyu takibe alıyorum hemen zira çok güzel şeyler yapacağına eminim akşamları konuya bakarken okurken çok büyük keyif alacağım sayende. Teşekkürler, güzel dileklerin ve temennilerin için teşekkürler abi Süha iş başında Lokman abim sayende araba daha yeni bir görünüm kazandı diyebilirim teşekkürler. Takipteyim devamını bekliyorum abi ) Maşallah Eyvallah kardeşim Oooo başkan,haber verseydin cila atmaya gelirdik. yaparız abicim ne demek, bu işlerin virtözü sensin her daim saygımız sonsuz. Seninle cila yapmak onur verir bana 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Hayırlı olsun Süha, fırça ile yıkama yazık boyaya Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Güncel resimler ve Lokman abimin plakalık led hediyesi görünümü Otoparkta bizden büyüyüğü yok 7 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 Plaka lambası güzel olmuş. Mercekli led t10 yakışır parklara abi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Aralık 2014 Yazar Paylaş 21 Aralık 2014 Plaka lambası güzel olmuş. Mercekli led t10 yakışır parklara abi güzel fikir, fakat önden bahsediyorsan, sinyaller ile ayn renk yansın istiyorum, amerikan parkta yapacağım çift olsun 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 İphone için program ne kullanıyosun abi ölçmede Yorum bağlantısı
Recommended Posts