Misafir 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 EE varken tek eksigim koniydi cok aramistim bulmuştum ama fiyati beni asmisti senin arabada görmek beni mutlu etti abi Maşallah Kara oğlana hayırlı olsun Cengiz,avatarını yeniden düzenleyebilirmisin ? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Cengiz,avatarını yeniden düzenleyebilirmisin ? Abii olmiyoo ters dönüyor bende var bir gariplik ama cözemedim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Abii olmiyoo ters dönüyor bende var bir gariplik ama cözemedim Ben sıfırlıyacağım avatarını,yeniden dene bakalım. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Güncel bir kaç resim atalım 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Süha'cım sökmüşken yay da yapsaydın. Güle güle kullan. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2015 Paylaş 1 Haziran 2015 Mondeo'ya o logo gitmemiş Sühacım,sök onu sen sök Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Haziran 2015 Yazar Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Yurt dışından sipariş verdiğim h1 Led ler bugün geldi bende farın içine özel olarak yaptığım ledleri geçici bir süre için iptal ettim h1 Bi-Led + Bi-xenon la atışlara başladım. Test aşamasındayız bakalım görelim durumlar ne olacak bu da vidyosu Süha'cım sökmüşken yay da yapsaydın. Güle güle kullan.Abi şuanlık yay düşünmüyorum hayırlısı diyelim Mondeo'ya o logo gitmemiş Sühacım,sök onu sen sök Abi bilen selam verir, bilmeyen öğrenir 3 Haziran 2015 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Buradan bakınca bile kör oldum.. Karşına çıkana Allah kolaylık vere.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Süha öncelikle Koni'ler hayırlı olsun, test aşamasıda okey alacak gibi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Buradan bakınca bile kör oldum.. Karşına çıkana Allah kolaylık vere.. karşıdan gelen merceksiz xenonlara vede yol vermeyenlere ızdırap olurum Mis miss das is Süha öncelikle Koni'ler hayırlı olsun, test aşamasıda okey alacak gibi Teşekkürler abicim O zaman selam olsun ola o zaman 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Suha baskan, kaç gündür evdeyiz göremedik makinayı. Leylek gibi olmuş ya acil yay istiyor bak diyim. Ledler bir harika.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2015 Yazar Paylaş 4 Haziran 2015 Suha baskan, kaç gündür evdeyiz göremedik makinayı. Leylek gibi olmuş ya acil yay istiyor bak diyim. Ledler bir harika.. Alıp taksam, beğenmez isem geri iade edebileceğim bir aksesuarcı tanıdık var ise olur 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Alıp taksam, beğenmez isem geri iade edebileceğim bir aksesuarcı tanıdık var ise olur Herhangi birinden al nasıl olsa çok beğeneceksin. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Maşallah, ben seni hiç geçmeyecem abim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Alıp taksam, beğenmez isem geri iade edebileceğim bir aksesuarcı tanıdık var ise olur sökme takma parasıda iade olacak ise mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Haziran 2015 Yazar Paylaş 5 Haziran 2015 Herhangi birinden al nasıl olsa çok beğeneceksin. bir inşaat bulayımda kıvırttırayım Maşallah, ben seni hiç geçmeyecem abim. Abimize saygımız sonsuz, haddimizi biliriz sökme takma parasıda iade olacak ise mantıklı detay kovalıyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 Maşallah Süha konilendin sonunda çok iyi olmuş.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin Kara basana Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Haziran 2015 Yazar Paylaş 7 Haziran 2015 Maşallah Süha konilendin sonunda çok iyi olmuş.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Nazar değmesin Kara basana Teşekkür ederim abi, cümlemizi Allah nazardan korusun inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Alıp taksam, beğenmez isem geri iade edebileceğim bir aksesuarcı tanıdık var ise olur Ümraniyede var biri,kendisi bu konuda uzman,taksitte kolaylık yapar al tak kullan ödeme seneye başlar Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 Ümraniyede var biri,kendisi bu konuda uzman,taksitte kolaylık yapar al tak kullan ödeme seneye başlar :)r kim bu ya merak ettim bende denemek istiyorum abi :D Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 emekli kasa aile sedanı ne hallere gelmiş 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Haziran 2015 Yazar Paylaş 7 Haziran 2015 emekli kasa aile sedanı ne hallere gelmiş Düzeltiyorum , mk3 mondeo vali kasa 'dır 4 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2015 Paylaş 7 Haziran 2015 kim bu ya merak ettim bende denemek istiyorum abi :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts