Süha Demirtaş 20 Şubat 2015 Yazar Paylaş 20 Şubat 2015 Ahlaksız herif part 3 puhahah Bunlar görmekten keyif aldığımız hareketler. Abi yapma bunu Hayırdır kardeşim Sisler çok kötü. Karşıdakini kör edecek şekilde... hiç alakası yok ... ! Makinanın asaleti yetiyor sağol abicim malum adı gibi kara basar Hayırlı olsun hayırlı olsun Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 sağol abicim malum adı gibi kara basar Akşam görseydik iyidi kara saplayanı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 (düzenlendi) Zaten bir tek sisler acik Park sis bizim gibi işimiz, göz almak için başka yöntemlerimiz var Akşam görseydik iyidi kara saplayanı Haha kara saplaya saplaya tamponun ön tarafınj yamultmuşuz ) 22 Şubat 2015 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 Uzun uğraşlar ve emekler sonucu far modifiye işlemimi tamamladım. Aracın kendi orjinal farları duruyor, bunların yerine trend far alıp ilkere gönderip yeni tip hella dan mercek taktırdım. Diğer bir işlem olarak ise bi-led uygulamasını gerçekleştirdim. Her bir farın içerisinde 7 adet ultra hi power ledler kullandım, her biri 20watt olup far başına 140watt toplamda 280watt güce sahiptir. Farların uzun kuvvetini ve çalışma prensibini yeni bir konu açıp detaylı olarak anlatacağım. 11 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 abi güle güle kullan merak ediyorum şu ledleri tam şimşek çarpar bunda şimdi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 (düzenlendi) Güzel olmuş ancak şöyle eğimli biraz ergonomik olaydı daha hoş dururdu bence. 15 Mart 2015 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Mart 2015 Yazar Paylaş 15 Mart 2015 abi güle güle kullan merak ediyorum şu ledleri tam şimşek çarpar bunda şimdi yarın bir video çekerim Ooo reiss. Sanada bu yakisir eyvallah kardeşim uzayan kol bizden olsun Güzel olmuş ancak şöyle eğimli biraz ergonomik olaydı daha hoş dururdu bence. abi haklısın estetiğe yönelik bir çalışma yapmadım. 3 ay olmuştu artık sıkıldım direk bitsin diye uğraştım fakat açısı oldukça geniş bakış açısını buna göre ayarladım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Benzerini kangoya yaptığımda Selçuk dalga geçmişti, merceği tuğla tutuyor diye 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 güle güle kullan Süha, video çok yahşiydi, onuda ekle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Cok kotu olmus Suha, hele o sari sari bilyeler ne? Yavas yavas bitiriyorsun Karakaçan in orjinalligini. Orjinal out, Apaçi mod in Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Yonetimden konu basliginin Kara Kaçan olarak degistirilmesini, ayrica asagidaki resmin ilk posta eklenmesini rica ederim. 8 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Eline sağlık.Lens kullanmadın mı?Sanki sadece led var gibi gördüm.LEns var ise bu ebatta nerden buldun?30m altında kimsede yok tu. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2015 Paylaş 15 Mart 2015 Eline sağlık.Lens kullanmadın mı?Sanki sadece led var gibi gördüm.LEns var ise bu ebatta nerden buldun?30m altında kimsede yok tu.Oktay Abi, uc uca eklemis cinden aldigi cree led fenerden soktuklerini, yapmis iste biseyler, benim merak ettigim araba ne zaman tutusacak kisa devreden? Malzemeyi bundan sokmus arkadas, 4 tane aldim yetti diyore. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Süha yine nokta atışı yapmışsın...Çok fena duruyorlar,akşam nasıl acaba merak ediyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Gayet şık duruyor Süha. Güle güle kullan kardeşim.. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Farlar ve ozellikle led'ler cok hosuma gitti. Elinize emeginize saglik. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mart 2015 Yazar Paylaş 16 Mart 2015 (düzenlendi) Farların vidyosu aşağıdadır. İlk başta Sarı renkli çakan Led'ler dir. Diğer renk bilindiği üzere bi-xenon 16 Mart 2015 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 (düzenlendi) İnsiginia'da zamanında 3 power led 30 derecelik lens kullandım Golf için yaptığımın yarısı kadar etkiliydi ve o bile ciddi fark ediyordu Buda fena olmuş.Odak kısmı iyi dengelenmiş.ellerine sağlık. Sadece ledlerin uzun hüzmsi olarak bir video değil mi bu? 17 Mart 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Mart 2015 Yazar Paylaş 17 Mart 2015 Benzerini kangoya yaptığımda Selçuk dalga geçmişti, merceği tuğla tutuyor diye Tuğla ile ne alakası varmış abi anlayamdım güle güle kullan Süha, video çok yahşiydi, onuda ekle. Teşekkürler abi ekledim Cok kotu olmus Suha, hele o sari sari bilyeler ne? Yavas yavas bitiriyorsun Karakaçan in orjinalligini. Orjinal out, Apaçi mod in 2002 model mersodan orjinaldir sıkıntı yok abi Eline sağlık.Lens kullanmadın mı?Sanki sadece led var gibi gördüm.LEns var ise bu ebatta nerden buldun?30m altında kimsede yok tu. teşekkürler Oktay abi, Lensi var ama kullanmadım amaç ışığın mümkün olduğunca yayılmış bir şekilde saçılmasını sağlamaktı benim için ve istediğim gibi oldu. Bir binanın 6.katına kadar çıkabilmekte Süha yine nokta atışı yapmışsın...Çok fena duruyorlar,akşam nasıl acaba merak ediyorum.. Teşekkürler abi kendi en kısa zamanda yakinen gösteririm Gayet şık duruyor Süha. Güle güle kullan kardeşim.. Teşekkürler Kerem'cim abi video bugun gelıo dımı o iş tamam Farlar ve ozellikle led'ler cok hosuma gitti. Elinize emeginize saglik. Teşekkür ederim İnsiginia'da zamanında 3 power led 30 derecelik lens kullandım Golf için yaptığımın yarısı kadar etkiliydi ve o bile ciddi fark ediyordu Buda fena olmuş.Odak kısmı iyi dengelenmiş.ellerine sağlık. Sadece ledlerin uzun hüzmsi olarak bir video değil mi bu? abi dediğim gibi bunlar ultra hipower led her bir tanesi 17watt dan oluşuyor 14.4volt ta. Vidyoda xenon ile beraber olanıda var sadece led lerin olduğu anda var abi. ilk baştaki sadece led'ler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts