Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 İşe bak. Bir hayırlıolsun bile dememişiz Güle güle kullan. Sen hızlı gidiyon ama. Biz seni nasıl takip edecez Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 İşe bak. Bir hayırlıolsun bile dememişiz Güle güle kullan. Sen hızlı gidiyon ama. Biz seni nasıl takip edecez Teşekkürler abi yok abi ya yavaş yavaş acele ediyorum sende fazla hortum vardı değil mi aklımızda kalsın 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Var var. [emoji12] İngilizler kankam olur. Bir diyom iki gönderiyorlar. Sonra da para iadesi yapıyorlar. Hayrat fortum bu [emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Hayırlı olsun abi valla çok kral araba bu kasa 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Kasım 2014 Yazar Paylaş 7 Kasım 2014 Var var. [emoji12] İngilizler kankam olur. Bir diyom iki gönderiyorlar. Sonra da para iadesi yapıyorlar. Hayrat fortum bu [emoji12] haha biliyorum abi mevzuyu Aklımızın bir köşesinde Hayırlı olsun abi valla çok kral araba bu kasa Teşekkürler kardeşim, ee bir FR değil 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Kasım 2014 Paylaş 18 Kasım 2014 Süha benim mondiye ne yapabiliriz motora dış görünüşe mesala 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Hayırlı olsun Süha bey Teşekkür ederim Ramazan Bey Tekrar hayırlı olsun abi kilometreyi gördük [emoji1] Teşekkürler kanki Süha benim mondiye ne yapabiliriz motora dış görünüşe mesala Bir yazılım ile başlayabiliriz abi yolun adanaya düşerse her yaptığımızı buraya atmyalım fakat kayde değer bilgileri paylaşalım dimi ama işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir Vay Çakmaktaș, 2.200cc galiba bu, amma da gidiyor bayir asagi 65 derece ile egim serbest dususte. Sen bunu balonla 2000 metreden asagi sal, 0-100 5sn garanti. Bir de KaraBasan fazla iddali olmus, sonucta 2000cc aile sedani hemnde 130 hp dizel icin. Onun yerine KARA KAÇAN daha yakisir bu takaya... 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Vay Çakmaktaș, 2.200cc galiba bu, amma da gidiyor bayir asagi 65 derece ile egim serbest dususte. Sen bunu balonla 2000 metreden asagi sal, 0-100 5sn garanti. Bir de KaraBasan fazla iddali olmus, sonucta 2000cc aile sedani hemnde 130 hp dizel icin. Onun yerine KARA KAÇAN daha yakisir bu takaya... ah be Ali abi, bende düşünüyordum senin için yaşlı arabası mercedesi neden aldı diye ama şimdi sana hak vermeye başladım. Nedeni ise gayet basit göründüğü üzere şu basit tabloyu bile yaşlı gözler ile okuyamamışsın. Bu değerler tabiki fabrikasyon güce sahip 130hp makinanın işi değil bunlar grafiğe bakarsan sol alt köşede aracın kaç hp güç ürettiği ortaya çıkmaktadır Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 İşte iki yiğit çıkmış meydaneee,ikisi de birbirinden merdane... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Vay Çakmaktaș, 2.200cc galiba bu, amma da gidiyor bayir asagi 65 derece ile egim serbest dususte. Sen bunu balonla 2000 metreden asagi sal, 0-100 5sn garanti. Bir de KaraBasan fazla iddali olmus, sonucta 2000cc aile sedani hemnde 130 hp dizel icin. Onun yerine KARA KAÇAN daha yakisir bu takaya... Teşekkür ederim Ramazan Bey Teşekkürler kanki Bir yazılım ile başlayabiliriz abi yolun adanaya düşerse her yaptığımızı buraya atmyalım fakat kayde değer bilgileri paylaşalım dimi ama işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu? 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu? Benim Clioda 320 idi yahu Teşekkür ederim Ramazan Bey Teşekkürler kanki Bir yazılım ile başlayabiliriz abi yolun adanaya düşerse her yaptığımızı buraya atmyalım fakat kayde değer bilgileri paylaşalım dimi ama işte bir resim ile çok şey anlatmak buna denir Su aleti bide benimkine baglayalim beya.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Bu araç kesin 2.2 abicim. Nereden almistin bunu? Konsolosluk araci olabilir yakıtıda gayet uygun halbuki Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu? ölçülen tork değeri gps üzerinden hareket, volan veya motor gücü değil Benim Clioda 320 idi yahu Su aleti bide benimkine baglayalim beya.. clio mu renöğğgghkkkk bağlayalım bağlamak bizim işimiz Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Bu programın tam doğru ölçtüğünden emin değilim, bluetooth ile bağlanıyor ve verileri yenilerken gecikme oluyor. RaceLogic gibi bir alet olacak aslında, tunning yapan yerlerde oluyor genelde. Racelogic olmayabilir, ama şu ön cama yapıştırıp GPS ten herbirşeyi ölçen, araç ağırlığı sürücü ağırlığı gibi bilgileri girdiğimiz alet. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Bu programın tam doğru ölçtüğünden emin değilim, bluetooth ile bağlanıyor ve verileri yenilerken gecikme oluyor. RaceLogic gibi bir alet olacak aslında, tunning yapan yerlerde oluyor genelde. Racelogic olmayabilir, ama şu ön cama yapıştırıp GPS ten herbirşeyi ölçen, araç ağırlığı sürücü ağırlığı gibi bilgileri girdiğimiz alet. wi-fi ile bağlı benim ki örneğin devir de ölçüyor sapma veya gecikme olmuyor Ama kesinlikle motor gücü ve tork ölçümleri bencede %100 değildir. %90 dır dediğin alet ise budur http://www.gtechpro.com/ss.html 8 Aralık 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Süha abi fikirler güzel ilerlemen cok daha iyi senin adina çok sevindim acikcasi guzel bi mondeo st220 turbosu ( iyi is cikartiyor ebay guvencesiyle) bi enjektor takımı bide methanol ile 210 220 hp alirsin orta bir yazılımla ama en önce su kat tan kurtulup güzel bir downpipe yaptirda LA rahatlasin 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 ah be Ali abi, bende düşünüyordum senin için yaşlı arabası mercedesi neden aldı diye ama şimdi sana hak vermeye başladım. Nedeni ise gayet basit göründüğü üzere şu basit tabloyu bile yaşlı gözler ile okuyamamışsın. Bu değerler tabiki fabrikasyon güce sahip 130hp makinanın işi değil bunlar grafiğe bakarsan sol alt köşede aracın kaç hp güç ürettiği ortaya çıkmaktadır Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye O veriler komple hatali Çakmaktaş, bg 171bg tork 260 olur mu boyle matematik 2000cc dizelde, hatali o veriler. Bozuk senin obd de arabada [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Evet ben yasliyim okuyamam da senin verdigin degerler okunacak gibi de degil. Atmosferik benzinli gibi rakamlar oranlar tork ve bg arasi. Bu arada araba gayet kuvvetli bende düşünmeye başladım bu araç 2.2 tdci veya 2.3 multijet olmasın diye Bence bu motor 2.200cc ozel yapim takip surucu arabasi, bir hobi gunu imalati olmasi muhtemel... Tam kaanat icin Tupras in oralarda 215 km/h ile yan ver git bagajda anfi bagla sonra don surucu koltuguna o zaman kesin belli olur hacim... Bu araç kesin 2.2 abicim. Nereden almistin bunu? Konsolosluk araci olabilir 2.6 bile olabilir, buyukelcinin ozel kaleminin kendinden bile ozel yapim yaris sedani. Süha hocam max HP 171 iken Max tork nasıl 260 larda kalmış, 360-380 gibi olması gerekmiyor mu? Suhanin feyk degerlerini Furkan kardesim ifsaa etti. Bu programın tam doğru ölçtüğünden emin değilim, bluetooth ile bağlanıyor ve verileri yenilerken gecikme oluyor. RaceLogic gibi bir alet olacak aslında, tunning yapan yerlerde oluyor genelde. Racelogic olmayabilir, ama şu ön cama yapıştırıp GPS ten herbirşeyi ölçen, araç ağırlığı sürücü ağırlığı gibi bilgileri girdiğimiz alet. Yanlis tabi, mondi kara sıçan pardon kara kaçan nerde 171 bg nerde.... Buna orjinal ford downpipe'ı lazim Modifeyli yaris parcalarinda son nokta FoMoCo racing parts, available in local ford services. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Aralık 2014 Yazar Paylaş 8 Aralık 2014 Süha abi fikirler güzel ilerlemen cok daha iyi senin adina çok sevindim acikcasi guzel bi mondeo st220 turbosu ( iyi is cikartiyor ebay guvencesiyle) bi enjektor takımı bide methanol ile 210 220 hp alirsin orta bir yazılımla ama en önce su kat tan kurtulup güzel bir downpipe yaptirda LA rahatlasin kazasiz belasiz kullanman dilegimle abii Yavaş yavaş yapıyoruz kardeşim, yaza tamamen bitmiş olur diye düşünüyorum Buna orjinal ford downpipe'ı lazim krom içi dışı anca O veriler komple hatali Çakmaktaş, bg 171bg tork 260 olur mu boyle matematik 2000cc dizelde, hatali o veriler. Bozuk senin obd de arabada [emoji16] program gps üzerinden ivlemeye göre kütle hesabı ölçüyor abicim, değerler bence normal sıkıntyı yok Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullan. Teşekkürler Hocam amin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Kardeş Maşallah, merakla bekliyoruz artık yaz'ı 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Son okuduğum 15 mesajı hiç anlamadım ben 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Yavaş yavaş yapıyoruz kardeşim, yaza tamamen bitmiş olur diye düşünüyorum krom içi dışı anca program gps üzerinden ivlemeye göre kütle hesabı ölçüyor abicim, değerler bence normal sıkıntyı yok Teşekkürler Hocam amin Ziyaret eder test suruşune gelirim abicim bu zorlu yolda basarilar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 1.6 lar uçuyordu bu ne olacak bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts