Misafir 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 LA bu nasıl plaka Gultepede bizim evin orada eski LK yi gördüm bugün. Araba ağlıyordu resmen.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Kasım 2014 Yazar Paylaş 4 Kasım 2014 Bu plakalar ne la. idare et La Jantsız olmuyor... Bir dost :)Eksoz güzel olmuş ama abim nakiti modifiyeye harcıyorum konforlu takılalım biraz Ruhsat fotoğrafını yollasana La. Zeyilleri yapalım. haha işlem tamamdır İmza'daki geleneği bozmuşsun ESP 'li (gerçek) bir araba almışsın Hayırlı olsun... esp nin olmasını hiç önemsemedim alırken abi ve hiç memnun değilim gazlarken lamba yanık kalıyor Yok arkadaşım yok tırt bu araba ne öyle ya eksoz spoler cam filmi falan Şaka bir yana güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile Süha, senin ellerinde daha bir değer kazanacak inşallah Kara Basan sağolasın abicim elimizden geleni bir şekilde yapıyoruz diyelim Plakaya bak[emoji56] LA bu nasıl plaka Gultepede bizim evin orada eski LK yi gördüm bugün. Araba ağlıyordu resmen.. Sonunu özel aldım beyler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Tam çözemedim, yakından bakmam lazım 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 LA bu nasıl plaka Gultepede bizim evin orada eski LK yi gördüm bugün. Araba ağlıyordu resmen.. Eee bakarsan bağ bakmaz isen dağ kardeşim Heryeri manidar Şeytan ayrıntıda rengi de siyah galiba? Siyah değil abi kara Tam çözemedim, yakından bakmam lazım Cuma günü çorlu yapalım diyoruz tatlı varmış yemelik 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Arabayi ben tarttim. Kantar şaşırdı plakalar ağır geldi galiba. 2 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Hayırlı olsun abi Allah utandırmasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Pozisyon itibari ile çok manidar.. Gel de sana bi kıymalı kaşarlı Hayrabolu ısmarlıyım. Sende bana ısmarla. Karşılıklı ısmarlaşalım. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Plakalar şekil olmuş süha reis.Ama çok da tehlikeli artık bi +18 yazısı yapıştırırsın cama Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Tehlikeli adamsın vesselam hayırlı olsun LA. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 (düzenlendi) Plakadaki LA; "La bize her yer Angara"nın la'sı değil mi? Hayırlı olsun kardeşim. 5 Kasım 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Hayırlı olsun abi Allah utandırmasın. Teşekkürler kardeşim Pozisyon itibari ile çok manidar.. Gel de sana bi kıymalı kaşarlı Hayrabolu ısmarlıyım. Sende bana ısmarla. Karşılıklı ısmarlaşalım. Saat 21:30 mahmutbey gişelerden gazlıyoruz aga Plakalar şekil olmuş süha reis.Ama çok da tehlikeli artık bi +18 yazısı yapıştırırsın cama Şeklimiz yeter beya +21 anca hahaTehlikeli adamsın vesselam hayırlı olsun LA. Tehlikesizim abi basının uydurması bunlar teşekkürlerSondan 2 rakam çok fantastik olmuş Laaa Şeytan bu ayrıntıda giZli hehe Plakadaki LA; "La bize her yer Angara"nın la'sı değil mi? Hayırlı olsun kardeşim. Aynen abi Teşekkürler kardeşim Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Süha'cım gelirsem Cupra olur mu, antismoke. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Süha'cım gelirsem Cupra olur mu, antismoke.Abim naber yaa. Nasilsin Teşekkürler kardeşim Saat 21:30 mahmutbey gişelerden gazlıyoruz aga Şeklimiz yeter beya +21 anca haha Tehlikesizim abi basının uydurması bunlar teşekkürler Şeytan bu ayrıntıda giZli hehe Aynen abi Roccoo Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Süha'cım gelirsem Cupra olur mu, antismoke. Boynumuzu öne eğer mücadeleye devam ederiz ) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Süha'cım gelirsem Cupra olur mu, antismoke. ayıp ama. 4 kapılı aile arabasına çift aşırı beslemeli aşırı teknoloji harikası makineye kontak basmak.... atmosferik zetec bile kafi buna 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Abim naber yaa. Nasilsin :)Roccoo İyiyim Soner'im çok teşekkür ederim. Sen de iyisin inşallah. Boynumuzu öne eğer mücadeleye devam ederiz ) Tamam tamam egal şartlarda gideriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 eşit şart için son 4 vitese atmamam lazım klimayı da aç gaza da 3/4 bas Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 İyiyim Soner'im çok teşekkür ederim. Sen de iyisin inşallah.Çok şükür abim.Bende iyiyim. Özledik abi görüşelim en kısa zamanda inşallah. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Kasım 2014 Yazar Paylaş 5 Kasım 2014 Bugün aracın en önemli modifiyesini gerçekleştirdim, birazdan da mondeo bölümünde konusunu açacağım yinede burada bulunsunda unutmayalım. Ünlü İngiliz fren sistemleri üreticisi EBC nin spor disk ve yine spor balatası ile ön diskleri değiştirdim. High carbon oyuklu fren diskleri aşağıdaki resimlerdedir. 300mm disk çapı ve 26.5mm kalınlığı vardır EBC Green Stuff 600 dereceye kadar dayanıklı 300hp e kadar araçlara takılabilen üründür 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts