İçeriğe Yönlendir

Kara Basan

Süha Demirtaş

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Golf ü Mustafa kardeşime verdikten sonra, çok değişik arabalara niyetlendim. İlk sırada Sami kardeşiminin ilk elden sahibi olan arkadaşının 2008 Opel Corsa Gsi 1.6 T aracına niyetlendim. Fiyat konusunda anlaşamayınca bu sefer rotayı 2010 model alfa romeo Mito 1.4 T 155hp ye çevirdim. Rakamsal olarak anlaştım fakat marka sıkıntısı ve parça sıkıntısından ötürü bundanda vazgeçtim. Sonra başka araçlarda kafamda yer buldu ama bir türlü netleştiremedim. Velhasıl ford da sahibi olmadığım ve bana hitap edecek son araç mondeo 2.0 tdci dı. Bir inceleme sonucu Serhan abinin aracı satmaya hazırlandığı bilgisine vardım, aracın geçmişine bakıncada Sabri abimizin onayından geçtiğini görünce hemen Serhan abiyi aradım. Rakamda anlaştık ve atladım anne memleketi mersine vardım.

Sağolsun Serhan abi ve Şahin abi beni mersinde karşıladılar yemek yedik notere gittik sonrada araca baktım :)

Sözü fazla uzatmayalım malum burası dost meclisi insanın yazdıkça yazası geliyor. Aracın mersinde bugün bakımını yaptırdım otobanda 1-2 test ettim ve birkez daha aldığıma mutlu oldum. Sağolsun Mehmet abide 1 saat içinde kasko ve trafik işlerini halletti. İstanbula varınca plaka değişecek ve birkaç modifiye işlemi yapılacak yavaş yavaş.

Makina 2006 model 2.0 tdci 130hp 6 ileri Manuel Ghia versiyon lakabıda Kara Basan'dır ve bitişik yazılmaz :D

Taze taze sıcak resimler

cb176bbcf8f4938540d95521472eb9db.jpg

eafba46801c902c7ece70ae28e2807f4.jpg

20e768f08a010a01e23bdf5993851d59.jpg

5bc62c8a093f00638628145759b2ea8d.jpg

342e3c65a8b6a62155fafe19719d1d76.jpg

• Beğen 29
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

hayırlı olsun Süha abi çok beğendiğim kasası mondeonun  senin elinde güzel bi görünüme ve ciğere kavuşacağından eminim :good1:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

araç bir yerden tanıdık geliyor  :exc1: hayırlı uğurlu olsun her 2 tarafa da...  :bye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun Süha. Yine rahat durmayıp kaputun altına gireceksin dimi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Süha hayırlı olsun tekrardan. Çayımızı beğenmişsindir inşallah. Tekrar beklerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hayırlı olsun Süha abi çok beğendiğim kasası mondeonun  senin elinde güzel bi görünüme ve ciğere kavuşacağından eminim :good1:  :nazar:

Teşekürler kardeşim, makina uzunda çok ciğerli ama biraz daha ihtiyacı var :)

Iyi günlerde kullan Süha

Teşekkürler hocam

araç bir yerden tanıdık geliyor  :exc1: hayırlı uğurlu olsun her 2 tarafa da...  :bye:

Teşekkür ederim, tanıdık ile alış veriş daha güzel

Hayırlı olsun Süha. Yine rahat durmayıp kaputun altına gireceksin dimi :)

Nedemişler abicim, yazılımsız tdci balkonsuz eve göbeksiz erkeğe benzer :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Uvvv hayırlı olsun, jantları yok mu bunun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

hayırlı olsun Süha, Allah kaza bela vermesin. gelişmeleri ilgiyle takip etmeye devam edeceğiz gibi görünüyor yine :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Suha hayırlı olsun. Osman usta nin orada ki alet senin miydi yoksa :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Maşallah abim :) güle güle kullan :) Allah kaza bela vermesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Süha kardeşim. :) Böyle bakımlı bir arabanında forumda kalması çok iyi olmuş :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abim hayirli olsun, kendime almisim gibi sevindim :) 

Artik pes pese mondeolarla takilacagiz :) Ust sinifin tadina varinca digerleri oyuncak geliyor.

Prestij standart.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun :) Serhan abim gözü bakmıştı,forumda kalması çok iyi olmuş :bravo: Allah kaza bela vermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Suha hayırlı olsun. Osman usta nin orada ki alet senin miydi yoksa :)

her gördüğün siyahı kara basan sanma bea

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

her gördüğün siyahı kara basan sanma bea

Basgan bi seyler citlatti ama :)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Süha hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. dikkat et bu 2.0 şakası olmaz. gaza bastımı gider. chipe falan gerek yok, hakkını verir. :) Serhan ve Şahine de buradan teşekkürler.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serkan Çevik

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah , çok güzel araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...