Selim Dulger 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Uzun zamandır forumu üye olmadan sessiz sedasız takip ediyordum.Ama artık üye olarak katılmamın vakti geldiğini düşünüyorum.2 aydır beklediğim Ford Fiesta Trend X 1.6İ Powershift Aracım bayiye geldi. Birkaç evrak işi halledildi. Yarın teslim alacağım insallah. Ford bayisi full kasko diyerek 1370tl Fkasko teklifi çıkardı. Bende sigortam.net i aradım. Arada uçurum denebilecek bir fiyat teklifi çıkardılar. Forumda okuduğum kadarıyla detaylar önemli olduğu için size danışmak istedim. Groupama Kasko Genişletilmiş Kasko 644 tl teklif aldım.(Ford yetkili servisi ile anlaşmalı dedi. ) Teklif metnini inceleyip görüşlerinizi alabilirmiyim? Sizce teminatlar yeterli midir? Yoksa dikkat et şunu da eklettir diyebileceğiniz birşey varmı? Teklif metni (dosya upload etmeyi bulamadığım için indirme linkini ekliyorum.) teklif-detay-25631854dotpdf indir Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 iyike emmi var, ben bu işlerden hiç anlamam, sağolsun bizim yerimize hallediyor.. aracınız hayırlı olsun hocam. 1 Yorum bağlantısı
Selim Dulger 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 iyike emmi var, ben bu işlerden hiç anlamam, sağolsun bizim yerimize hallediyor.. aracınız hayırlı olsun hocam. Teşekkür ederim.Bende detayları anlamadığım için yardım almak istiyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 grupama ilginç ancak anlaşmalı servis demiş olmasın? yani kendi mekanlarında tamirat? ilk aracınızsa ve yaş azsa kasko rakamı yüksek çıkar. her kasko da aynı değildir. birtinde mini onarım yoktur dınırsız cam hasarı yoktur , kesinitili ödeme yapar vs. Yorum bağlantısı
Selim Dulger 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 grupama ilginç ancak anlaşmalı servis demiş olmasın? yani kendi mekanlarında tamirat? ilk aracınızsa ve yaş azsa kasko rakamı yüksek çıkar. her kasko da aynı değildir. birtinde mini onarım yoktur dınırsız cam hasarı yoktur , kesinitili ödeme yapar vs. Grupama nın sitesinden Anlaşmalı Tamir Servisleri kısmında Kasko,İl olarak Uşak,Servis olarak Yetkili Servis,marka Ford seçtiğimde Aracı aldığımız SADIKOĞLU PET.PAZ.OTO.TUR VE İŞL.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. çıkıyor. Bu arıza halinde yetkili serviste orjinal parçayla onarım yapılır demek sanırım. Her kasko da olmaz fakat bu kaskoda orjinal cam takılıyor denildi. Ayrıca sigortacı tarafından orjinal parça tedarik edilir yazıyor poliçede.Mini onarım hizmetide varmış. Fakat belki detaylarda birşey kaçırıyorumdur diye poliçeyide ekledim hocam konuya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 ford yetkili servisi değil. sigortanın anlaştığı bir özel servis ve çoğunda çıkma dahil muadil parça kullanılır ki hiç tavsiye etmem. hiçbir sigorta firması yarı fiyta kaskoya yetkili servise buyrun demez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 grupama ilginç ancak anlaşmalı servis demiş olmasın? yani kendi mekanlarında tamirat? Evet teklifi okudum.. Sadece bizim anlaştığımız yerlere gidebilirsiniz demiş... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 kasko 1 defa lazım olur 10 yılda bir de olsa ama tam lazım olur..... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Her kasko da olmaz fakat bu kaskoda orjinal cam takılıyor denildi. Ayrıca sigortacı tarafından orjinal parça tedarik edilir yazıyor poliçede.Mini onarım hizmetide varmış. Fakat belki detaylarda birşey kaçırıyorumdur diye poliçeyide ekledim hocam konuya. Evet her kaskoda olmaz ama, bir çok kaskoda var... Eklediğiniz şey poliçe teklifi değil... Sadece internet sitesinin görüntüsü... Teklif numaralı, sigorta şirketi teklifini incelemek gerekir... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Ford bayisi full kasko diyerek 1370tl Fkasko teklifi çıkardı. 1370 liraya eksiksiz bir Fkasko mümkün değil. Muhtemelen sürücü kısıtlaması yapılmış... Yorum bağlantısı
Selim Dulger 25 Ekim 2014 Yazar Paylaş 25 Ekim 2014 Değerli forum üyeleri teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Bende biraz araştıracağım bu konuyu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts