Saim Halıcı 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Merhaba arkadaşlar c max aracımın mesaj ekranında düşük sıvı seviyesi uyarısı var nasıl düzeltebiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Cam suyu ilavesi yaparak düzeltebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 vay be cam suyu azalınca uyarı mı veriyor ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 cam suyu mevcut Sensör doğru okuma yapmıyor o zaman Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Cam yıkama sıvısı azaldığında çıkan mesajda yanlış hatırlamıyorsam cam yıkama sıvısı olduğu belirtiliyordu. Bu mesaj farklı bir durum için olabilir mi? Yorum bağlantısı
Konuralp Aracı 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Az önce benim arabanın (mondeo ama sanırım cmax tan farklı değildir) kullanıcı kitabından kontrol ettim, cam yıkama sıvısı azaldığında çıkan mesaj "Cam yıkama sıvısı seviyesi düşük" şeklinde oluyormuş. Kullanıcı kitabında düşük sıvı ile ilgili başka da bir mesaj göremedim. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Cam yıkama suyu seviyesi düşünce bu uyarıyı verir. Yağmurlu va çamurlu bi yolda sık sık cam yıkamayı kullanınca bana da aynı uyarı gelmişti. İlk Akaryakıt istasyonunda takviye yapınca hemen düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 vay be cam suyu azalınca uyarı mı veriyor ? Nİye şaşırdınız? Sizin araçta normalde vermesi lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Benim aracimda su bittigi halde hic bi uyari gelmemisti [emoji15] simdi sogutma sivisi ve yag seviyesini kontrol ediyor mu peki 2.5 kasalar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Soğutma suyunu kontrol etmez. Cam suyunu ve motor yağını kontrol eder. Benim aracimda su bittigi halde hic bi uyari gelmemisti [emoji15] simdi sogutma sivisi ve yag seviyesini kontrol ediyor mu peki 2.5 kasalar Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Az önce benim arabanın (mondeo ama sanırım cmax tan farklı değildir) kullanıcı kitabından kontrol ettim, cam yıkama sıvısı azaldığında çıkan mesaj "Cam yıkama sıvısı seviyesi düşük" şeklinde oluyormuş. Kullanıcı kitabında düşük sıvı ile ilgili başka da bir mesaj göremedim. +1 uyarı bu şekilde abim. Sadece "düşük sıvı seviyesi" yazıyorsa başka birşey olabilir. Nİye şaşırdınız? Sizin araçta normalde vermesi lazım. Bende aracı aldıktan 8-9 ay sonra fark ettim. Gördüğümde sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Farklı duyguları bir arada yaşadım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts