Fatih Çağlar 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 (düzenlendi) Lokman abi hayırlı uğurlu olsun. C-max seninle özdeşleşmiş bir araba oldu artık benim için. Fordun yerinde olsam c-max in ismini kaldırır yerine Ford Lokman koyarım Şaka bi yana zaten güzel bir araba elinde mükemmelleşecektir. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abi. Yalnız Kara Murat yazıp birde üstüne adın yazınca bi an korktum eyvah Lokman abi hacı murat almış diye 23 Ekim 2014 tarihinde Fatih Çağlar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Hayırlı olsun Lokman abi... Şimdiden merak etmeye başladım buna nasıl modifiye işlemleri yapacaksın... 1 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Lokman Abi c max titanium iyidir, titanium x ise daha da iyidir.Benimde aklımda kalan en sevdiğim aracımdır.Kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 (düzenlendi) ismini trafik tescilde vermişler zaten F(atihin) F(edaisi).. güle güle kullanın . 23 Ekim 2014 tarihinde İhsan Yargıcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Lokman Abi hayırlı olsun. Aynı renk aynı kasa aynı versiyon. Şimdi seni ve kara muratı yakından takip etmekten başka yapacak bişey yok. Bakalım bizim arabalara daha neler yapılabilir ? Senden öğreneceğimiz çok şey var. Dediğin gibi bu kadar dolu bir arabanın en büyük eksiği ESP. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 abim allah kaza bela vermesin inşallah. kara muratın değişimi ne zaman başlıyor 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Lokman abi özüne dönmüş.Hayırlı olsun abi allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Bence en güzel c-max bunlar, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Kara Murat ha! Epey güldüm buna, hayırlı olsun Lokman. Allah kaza bela vermesin. Mutluluk getirsin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 41 X ehtiyar abim, Rabbim kaza bela vermeden gönlünce kullanmanı nasip etsin inşallah..... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Ekim 2014 Yazar Paylaş 23 Ekim 2014 iyi ve güzel dilekleriniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. beğenim bitmiş, mesajlarını beğenemediklerim sizinkileride beğendim sayın, yarın ekleme yaparım. Abi hayırlı olsun, Gebze'ye gelmişsen tatlıyıda ben ısmarladaydım ya beilemedim be abim, alacağım olsun. Lokman abim hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Sağlıkla kullan inşallah. Not: Eklemeden geçemeyeceğim, Ford bu araca ESP yi nasıl koymaz @€#$%&}! Furkan bizde bir anlasak abim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Hayırlı uğurlu olsun abim. Güle güle kullan. Maaşallah pişt bilader, rehber çökük, ara beni boya beni 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Lokman abicim hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Abi ilk izlenimler nasıl? ghia ile arasında fark hissedebildiniz mi ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 (düzenlendi) çok sağolun arkadaşlar. bugün Bismillah dedik işe koyulduk, benim prensibim, aldığım aracı alır almaz bakıma sokarım, kafamın rahat olması için. Bugün Büyükçekmece Cetaş yetkili serviste komple bakıma soktum, 625 tl. tuttu. çıkan filitreler berbattı, araç nefes almaya başladı şimdi bunu bariz belli etti. ayrıca yine motor yağ sistem temizleme yapıldı. Kara Muarat dağa taşa hazır diyemiyorum yarın lastiklerimiz değişince dağlar, taşlar, yollar bizim artık. kilometremiz tam 71000 oldu. yapılan işlem bu çıkan filitreler. evde bu malzeme vardı, bunuda bu şekilde değerlendirdim. arka bagaj ölçüsünde kestim. istetmenin altınada olanı kestim. 24 Ekim 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 Abi ilk izlenimler nasıl? ghia ile arasında fark hissedebildiniz mi ? Eren 2005 ten çok daha sessiz, içi pejodan dar geldi, bakımdan önce ağır kalıyordu, bakımdan sonra şimşek oldu. direksiyon ayarının olduğunu gördüm, hep merak ederdim şimdi çok yumuşak sevdim bunu. satan adamında haberi yok, orijinal renkli cam diyordu, camlar filimliymiş lastiklerim iyi değil bu yüzden fazla yüklenmiyorum. ilerleyen günlerde daha iyi tespitlerle karşınızda olurum. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Eren 2005 ten çok daha sessiz, içi pejodan dar geldi, bakımdan önce ağır kalıyordu, bakımdan sonra şimşek oldu. direksiyon ayarının olduğunu gördüm, hep merak ederdim şimdi çok yumuşak sevdim bunu. satan adamında haberi yok, orijinal renkli cam diyordu, camlar filimliymiş lastiklerim iyi değil bu yüzden fazla yüklenmiyorum. ilerleyen günlerde daha iyi tespitlerle karşınızda olurum. Kol dayama da ileri geri hareket ediyor abi göğüsdeki torpidoyu küçültmeleri de iyi olmuş. Diğerinde kalkma yapıyordu malesef. Birde jantlardan ötürü diğerinden azıcık daha yüksek. Tabi siz arada başka araçlar kullandınız bunu belki hissetmemişsinizdir Farlar mondeodaki gibi değilmiş demi abi? Beklediğniz gibi çıktı mı yani? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 evet güzel tespitler farı açar açmaz yukarı aşağı yapıyormuş pejoda 17'' janttı, yabancılık hiç çekmedim Eren, en güzeli herşeyin orijinal olması. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 evet güzel tespitler farı açar açmaz yukarı aşağı yapıyormuş pejoda 17'' janttı, yabancılık hiç çekmedim Eren, en güzeli herşeyin orijinal olması. Hava filtresini de söyleyecektim ama zaten görmüşsünüz abi Abi birde tavsiyem lastik değişiminden sonra bijon kapaklarına dikkat edin sürekli düşüyor. Ve sadece kapak olarak satan yok. Komple bijon değişmesi gerekiyor Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin abi. Araç için yapacağınız bir değişiklik olursa da takipte olacağım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ekim 2014 Yazar Paylaş 24 Ekim 2014 sağol abim, zaten bijon kapaklarından baya eksik var Yorum bağlantısı
Recommended Posts