İçeriğe Yönlendir

C Max 1 - Dünden Bugüne

Lokman Ceritlioğlu
Çözüme git Lokman Ceritlioğlu tarafından,

Recommended Posts

• 2 hafta sonra...

abi güle güle kullan, ancak ben zamanla maf sensöründe kirlenme yaptığını okumuştum,yağlı filtre olduğundan,Göksel abide'de vardı hatta o da kağıt filtreye döndü tekrar

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

önceki c-max te kaza yapana kadar kullandım abim, hiç sorun olmadı, yağı çok sıkmayacaksın, ona çok dikkat edeceksin. yaklaşok 15-20 bin kilometrede temizlik yapacaksın.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

ibo çok sağol,
dün Servet'e uğradık, 2 dakikada Submarin montajı yaptı sağolsun, normalde 2 adet orjinal Submarin var ancak kül tablası koyduğumuz yeri aydınlatmıyordu, şimdi mis oldu. ellerine sağlık Servet.

03524bff2ae1794375b137950a6f5ae2.jpg
6d78683dd28ff0e1a47bba55c5a6f0bf.jpg

92eb68f8fbef3b1a35ae9ee68fe53021.jpg

117c5ecea216d0f344a386c98ff26926.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gece aydınlatma fotoğrafı da bekleriz :)

Yazacaktım..

Matkap ile mi deldiniz orayı yoksa delik var mıydı?

0,5 mm ile başlayıp uygun radüsü yakaladık, sonrasında 1,75 mm plastik delici transformer enjeksiyon ile ışık açısı yönlendirici montajı yaptık. Son olarak kosinüs hesabı ile ışık yayan diodu uygun power chip japon ile sabitledik. Bitti
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı

Abi çok uğraşmışsınız ya keşke laser cnc ile fiber optik kesim yöntemi kullansaydınız bende var bi dahakine öyle yapalım. 3d Max de çizeriz. Hatasız uygun uber lightining techology yaparız

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Abi hangi dilde konuşuyoruz[emoji23] tornavidayla basıp delme vardı eskiden[emoji12]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi çok uğraşmışsınız ya keşke laser cnc ile fiber optik kesim yöntemi kullansaydınız bende var bi dahakine öyle yapalım. 3d Max de çizeriz. Hatasız uygun uber lightining techology yaparız

üzülme canım, kapı kollarıda seni bekler, müsait zamanda  :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

0,5 mm ile başlayıp uygun radüsü yakaladık, sonrasında 1,75 mm plastik delici transformer enjeksiyon ile ışık açısı yönlendirici montajı yaptık. Son olarak kosinüs hesabı ile ışık yayan diodu uygun power chip japon ile sabitledik. Bitti

O bi kerem rayüs taam mı, artıı Matkabınan deldiniz, caponunan tutturdunuz yane...

Sizin gibi amatör olmadığım için 10'luk çiviyi aygazda ısıtıp coss diye uygun açılı delik açmıştım.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...