Sertaç Karginer 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Önce sağlık abi, iyileştinmi çok çok gezdirirsin olur biter... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Abi yeterki sen iyiles nasil olsa daha cok piril piril goruruz c-maxi. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Önce sağlık abi, iyileştinmi çok çok gezdirirsin olur biter... Abi yeterki sen iyiles nasil olsa daha cok piril piril goruruz c-maxi. Otomatik alaydın binerdin arabaya Ahmet sene 2015 otomotik daha yeni geliyor c-max e, ford utansın ne yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor. Sahibi gergin arabası gergin olmuş çok mu yani... 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Mini usb geldi. Takılma derdi ortadan kalktı. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 (düzenlendi) Servet'in kamerasından gündüz farımız. Ayrıca bugün App plakalarımız takıldı, map sensörümüz temizlendi, ellerinize sağlık Osman ve Fatih usta 19 Mayıs 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2015 (düzenlendi) Sağol Hakan 19 Mayıs 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Lokman abi senin araba nerdeyse bitmiş. Bizim yeni aldığımız c max sana bırakalım 2 aylığına. Canın sıkılmaz hem. Hemde senin aracının ikizi mersinde olur. Şaka bir yana babam senin arabayi görse aynısını yap der bana. Abi aracın tekrardan hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Yakışmış Abim benimkinin çerçevesizi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Dun hem plakalari hem de gunduz farini gördük. Gunduz farlari sahane. Ford daha iyisini tasarlayamazdi. Plaka montajı ise hayli fikir alisverisli oldu. Bir dahakine su terazisi ile gelecegiz gule gule kullan abi. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Lokman abi senin araba nerdeyse bitmiş. Bizim yeni aldığımız c max sana bırakalım 2 aylığına. Canın sıkılmaz hem. Hemde senin aracının ikizi mersinde olur. Şaka bir yana babam senin arabayi görse aynısını yap der bana. Abi aracın tekrardan hayırlı olsun. Arda sizin araçta tekrardan hayırlı olsun, ben Mersinde olsaydım veya siz İstanbulda iyi işler çıkarırdık. teşekkürler. Plakaları Fatih mi aldı? Doğrudur abim Yakışmış Abim benimkinin çerçevesizi. Sağol Mert, eski c-max te çerçevesizdi. Dun hem plakalari hem de gunduz farini gördük. Gunduz farlari sahane. Ford daha iyisini tasarlayamazdi. Plaka montajı ise hayli fikir alisverisli oldu. Bir dahakine su terazisi ile gelecegiz gule gule kullan abi. terazi şart abim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Bugün sonax temizlik günüydü 7 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Arabaya aynami taktınız. Yoksa sıfır arac mi aldınız. Süper olmuş. Şu siyah birde hemen kirlenmese ne olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Arda çok sağol, sonax işi biliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Süper olmuş abi. Güle güle kirlet. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 çok sağol Mehmet. Abi egzoz projesi plan dahilinde mi hala yazmayı unuttum Eren, çift susturucu olursa yaptıracağım, tek olunca ses fazlalaşıyor biraz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts