İçeriğe Yönlendir

C Max 1 - Dünden Bugüne

Lokman Ceritlioğlu
Çözüme git Lokman Ceritlioğlu tarafından,

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Önce sağlık abi, iyileştinmi çok çok gezdirirsin olur biter... :)

Abi yeterki sen iyiles nasil olsa daha cok piril piril goruruz c-maxi. :)

Otomatik alaydın binerdin arabaya  :p

:good1:  :bravo:

Ahmet sene 2015 otomotik daha yeni geliyor c-max e, ford utansın ne yapalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir :)

Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor.  :p  :D  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor.  :p  :D  :p

Sahibi gergin arabası gergin olmuş çok mu yani...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Servet'in kamerasından gündüz farımız.

dc055e9c6b7219fda304ac4dc11e91fc.jpg

46664c2c13a456293e938083e06b67f5.jpg

e268032d93b8d10fde510d22c9b67ad1.jpg

6dc9d80beda91c1929380e3762b2e1ad.jpg

Ayrıca bugün App plakalarımız takıldı, map sensörümüz temizlendi, ellerinize sağlık Osman ve Fatih usta

c0342ce90078a241c1fe937d4064d74e.jpg

b0529fe7e34886d1f8852e26cc7841fd.jpg

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Sağol Hakan   :good1:

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Lokman abi senin araba nerdeyse bitmiş. Bizim yeni aldığımız c max sana bırakalım 2 aylığına. Canın sıkılmaz hem. Hemde senin aracının ikizi mersinde olur. Şaka bir yana babam senin arabayi görse aynısını yap der bana. Abi aracın tekrardan hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dun hem plakalari hem de gunduz farini gördük. Gunduz farlari sahane. Ford daha iyisini tasarlayamazdi. Plaka montajı ise hayli fikir alisverisli oldu. Bir dahakine su terazisi ile gelecegiz :p gule gule kullan abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman abi senin araba nerdeyse bitmiş. Bizim yeni aldığımız c max sana bırakalım 2 aylığına. Canın sıkılmaz hem. Hemde senin aracının ikizi mersinde olur. Şaka bir yana babam senin arabayi görse aynısını yap der bana. Abi aracın tekrardan hayırlı olsun.

Arda sizin araçta tekrardan hayırlı olsun, ben Mersinde olsaydım veya siz İstanbulda iyi işler çıkarırdık. teşekkürler.

Plakaları Fatih mi aldı?

Doğrudur abim

Yakışmış Abim benimkinin çerçevesizi. :):nazar:

Sağol Mert, eski c-max te çerçevesizdi.

Dun hem plakalari hem de gunduz farini gördük. Gunduz farlari sahane. Ford daha iyisini tasarlayamazdi. Plaka montajı ise hayli fikir alisverisli oldu. Bir dahakine su terazisi ile gelecegiz :p gule gule kullan abi.

terazi şart abim  :D  :good1:

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Arabaya aynami taktınız. Yoksa sıfır arac mi aldınız. Süper olmuş. Şu siyah birde hemen kirlenmese ne olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çok sağol Mehmet.

Abi egzoz projesi plan dahilinde mi hala :biggrin:

yazmayı unuttum Eren, çift susturucu olursa yaptıracağım, tek olunca ses fazlalaşıyor biraz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...