Lokman Ceritlioğlu 17 Nisan 2015 Yazar Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) Gündüz farlarını takarken birine zarar vermiştim, geçen fuardan 4 adet aldım, onunda biri bozuk çıktı. Hava güzel olunca söktüm panjuru, eve çıkardım gerekeni yaptım sağdan2. ledi değiştirdim soket ile bağlantıyı yaptımki kesme biçme olmasın birdahaki sefere buda tersten resim, gözünüzü almasın diye buda son halinin fotoğrafı yedek gündüz farım geldi onuda paylaşayım, göz alıcı tam istediğim gibi. Servet önermişti, 10 puan Servet'e çok teşekkürler. bu aldığım link http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-6W-New-high-quality-3-LED-COB-Daytime-Running-Light-100-Waterproof-IP67-LED/1126107682.html 17 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Helal olsun abi sana. Gündüz farlarıyla kendi emeğinle çok uğraştın. İnşallah bu sefer kesin çözüm olur uğraşmassın birdaha 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Eline sağlık abi,bayağı uğraştırdı seni bu gündüzler ama en sonunda oldukça kuvvetli ve güzel olmuş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 Çok sağolun arkadaşlar Bileğimiz kırık olsada geri kalmayız. Mert Can ve Fatih'e çok teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Aktivite kanında var, duramıyor ki! Eline sağlık ihtiyar. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Yenilenmesi güzel olmuş abi ancak keşke çerçeveler siyah kalsaydı, yazı karakterleri güzel Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Abi sabah gördüm plakaları harika. Çerçevelerin olmaması siyah arabana çok yakışacak daha önce konuştuğumuz gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Plakalar tam istediğimiz gibi olmuş abi,güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 ya siz C-maxciler maksus mu yapıyonuz,sahip olamayan-olupta elinde tutamayanları imrendirmek için he araç mı son c-maxim de borca gitti 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 ya siz C-maxciler maksus mu yapıyonuz,sahip olamayan-olupta elinde tutamayanları imrendirmek için he araç mı son c-maxim de borca gitti Sevdik verilmeden sevdik alınmazmış. Allah daha iyisini nasip eder inşallah. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 23 gün sonu bu haldelerToz içinde yatıyor yavrular 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Bukalemun gibi olmuşlar abi aynen abim hele önce bir iyileş abi, yavrularda dinlensin biraz. Sağol ihtiyar, araba kullanmayıda, motor kullanmayıda özledim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Önce sağlık abi, iyileştinmi çok çok gezdirirsin olur biter... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Abi yeterki sen iyiles nasil olsa daha cok piril piril goruruz c-maxi. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Önce sağlık abi, iyileştinmi çok çok gezdirirsin olur biter... Abi yeterki sen iyiles nasil olsa daha cok piril piril goruruz c-maxi. Otomatik alaydın binerdin arabaya Ahmet sene 2015 otomotik daha yeni geliyor c-max e, ford utansın ne yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Son eklentiler ve plakalar harika olmuş, plakalar aynı benim plakalar gibi ve en yakışanıda bu diyorum APP'ye. Garajdakilerde de hafif bir gerginlik hissettim sabırsızlıkla seni bekliyorlar abi ama hayırlısıyla düzelince gerginlikleri geçecektir Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Senin daha ön park sensörlerin feyk Serhan Abi, koymuşsun içeriye aynı babaannemin gece lamba düğmesine benzer birşey, Araban acayip gergin duruyor. Sahibi gergin arabası gergin olmuş çok mu yani... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts