Metin Mustafa Oral 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 Lokman Abi ben epeydir forumdan uzak kaldım sen GRL yi göndermişsin yabancı yerler gitmişsin neyseki geri dönüp yine yolunu bulmuşsun ve 34 sayfa olmu bir sürü değişiklik yapmışsın hepsi çok hoşuma gitti bagaj aydınlatmasına kabloyu verdiğin yer hariç (abi çakmağa taksan en azında daha iyi değilmiydi) kaza yapmışsın hafiften geçmiş olsun. Tüm yenilikler için tebrik ediyorum arabanı iyi günlerde kullanmanı diliyorum, bir arkadaşın dediği gibi "Allah arabanın altına güneş göstermesin" cümlemizin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 arkadaşlar çok sağolun, daha iyisi sizlerin olsun. Harika işler, güle güle kullan Lokman. Videodaki aynanın dış plastiği tam oturmamış. Düşerse kafadan 50 lira haberin olsun. abi gözünden birşey kaçmıyor maşallah. dün farkına vardım oturttum abi. Lokman abi,çok güzel işler çıkmış ortaya..Yardımımız olduysa ne mutlu bize.. Güle güle kullan abi. Hakan olmaz olurmu, Durmuş ustayla tanıştırdın beni bagaj aydınlatmasına kabloyu verdiğin yer hariç (abi çakmağa taksan en azında daha iyi değilmiydi) kaza yapmışsın hafiften geçmiş olsun. Metin sağol, Grl pert oldu yoksa hala ona biniyordum bagaj aydınlatmasından paralel çektim, sokettli, istediğin zaman çıkarabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 (düzenlendi) buda içten kapatıp açma 9 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 (düzenlendi) hemide çok abi 9 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 (düzenlendi) Abi sigara sana yakışmayan tek dumanlı sağlıksız cisim. Ellerine,cebine,uğraşan yardımcı olan arkadaşalarında ellerine,yüregine sağlık. Düğme harbiden olmamış.Aklındadır zaten orijinal cam açma düğmesini en kısa sürede takıp bağlamalısın. Kontagı kapatınca kapanıyor değil mi? 9 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 sağolun arkadaşlar. Oktay kapıyı kitleyince kapanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Güle güle kullan abi sende benim gibi düğme mağdurusun bende ön tampona park sensörü taktım ama uygun bir düğme bulamadım hala aramadayım 1 Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Metin sağol, Grl pert oldu yoksa hala ona biniyordum bagaj aydınlatmasından paralel çektim, sokettli, istediğin zaman çıkarabilirsin. Tekrar geçmiş olsun, bu arada aynalar da hayırlı olsun harika olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Lokman abi bu kasa c-maxlerde tampon vernik atmasi krinik bi sorun mu acaba,bizim aracta da var ayni sorun ön arka her ikisinde de hemde. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Alptu siyahlarda varmış malesef. Güle güle kullan abi sende benim gibi düğme mağdurusun bende ön tampona park sensörü taktım ama uygun bir düğme bulamadım hala aramadayım aynen Serhan arayışlar sürüyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Lokman abi aracın çok güzel olmuş gerçekten kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah. Bu da bizim C-max http://img500.yukle.tc/image.php?id=1099IMG_0177.JPG 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Maşallah renk aynı, boya korumamı yapıldı? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Maşallah renk aynı, boya korumamı yapıldı? Evet Lokman abi boya koruma yapılmıştı geçen yaz.Siyah çok sıkıntılı bi renk bakım açısından ve o vernik atmaları da çok sinir bozucu. Hem ön hem de arka tampon vernikleri attı. Aradaki tek fark cam tavan-sunroof farkı,mercekli farlar ve sizin araçtaki extralar 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Cam tavan dışındakiler istenirse yapılabilir ama çok masraflı olur. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Cam tavan dışındakiler istenirse yapılabilir ama çok masraflı olur. Cam tavanın zevki ayrıdır tabi ama ben sunroof olmasını daha çok seviyorum,bizim araçta da sunroof var zaten Bİ de vites topuzunun dibindeki derinin oturdugu bi çerçeve var plastik onun tırnakları kırılmış.Vitesi özellikle 4 e ve geriye takınca tırnak olmadığı için kalkıyo iç mekanizma görünüyo.o kısıma sağlam bi çözüm bulanabilir mi? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 sunroof bambaşka, abim çok kötü bir nokta orası, çıkmacıdan baksana. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Lokman abi bu kasa c-maxlerde tampon vernik atmasi krinik bi sorun mu acaba,bizim aracta da var ayni sorun ön arka her ikisinde de hemde. 2004 den 2010 a kadar gördüğüm bütün siyah c-maxlarda tampon vernik atması olayı ile karşılaştım.Şimdiye kadar 3 tane cmaxımız oldu hepsi de griydi Canınızı sıkıyorsa boyatıp geçin bence. Cam tavanın zevki ayrıdır tabi ama ben sunroof olmasını daha çok seviyorum,bizim araçta da sunroof var zaten Bİ de vites topuzunun dibindeki derinin oturdugu bi çerçeve var plastik onun tırnakları kırılmış.Vitesi özellikle 4 e ve geriye takınca tırnak olmadığı için kalkıyo iç mekanizma görünüyo.o kısıma sağlam bi çözüm bulanabilir mi? Bahsettiğiniz olay benim aracımda da vardı. körükle birlikte vites topuzunu söktüm. güçlü bir yapıştırıcı ile körüğün alt kısmını (kare bölüm) çevreleyecek şeklide palstik kelepçe yapıştırdım.İyice kuruduktan sonra yerine taktım. 7-8 aydır tık demedi şükür Aradaki tek fark cam tavan-sunroof farkı,mercekli farlar ve sizin araçtaki extralar +Koltuklar Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 2004 den 2010 a kadar gördüğüm bütün siyah c-maxlarda tampon vernik atması olayı ile karşılaştım.Şimdiye kadar 3 tane cmaxımız oldu hepsi de griydi Canınızı sıkıyorsa boyatıp geçin bence. Bahsettiğiniz olay benim aracımda da vardı. körükle birlikte vites topuzunu söktüm. güçlü bir yapıştırıcı ile körüğün alt kısmını (kare bölüm) çevreleyecek şeklide palstik kelepçe yapıştırdım.İyice kuruduktan sonra yerine taktım. 7-8 aydır tık demedi şükür +Koltuklar Cevaplar icin tesekkur ederim. Kronikmis demekki vernik olayi.Vites topuzuna da bi guzellik dusunecez artik.korugu yerine otutturan cerceveyi o kadar ince plastikten yapmislar ki kirilmamasi anormal.. Dediginiz gibi birde yari deri koltuk farki var 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Nisan 2015 Yazar Paylaş 16 Nisan 2015 D1s 5500k mükkemelmiş. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts