İçeriğe Yönlendir

C Max 1 - Dünden Bugüne

Lokman Ceritlioğlu
Çözüme git Lokman Ceritlioğlu tarafından,

Recommended Posts

İbrahim Can

Hanımı zor ikna ettim aşağı inmeye frene basması için :D deli damgası yemeyi göze alıp indik ama :good1::D

tabi kameranın odaklanma sorunundan ötürü ışık dağınık görünüyor. Çıplak gözle sonuç o kadar da kötü değil :)

Zahmet verdik sana cok sagol[emoji2] Müsait bizamanda takayım ozaman[emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak
(düzenlendi)

Fırsat bulursam yarın bi gece çekimi yapayım fikir vermesi için :) gündüz çekimi atmıştım daha önce. Yine atayım :)

Dün 0->100 programında (NTV Galiba) Bosch güvenlik sistemleri test ediliyordu. (ESP, Trafikte öndeki araca göre hız ayarlama, Öndeki araç durduğunda otomatik fren vs. toplam 28 güvenlik sistemi). Bişey dikkatimi çekti. Otomatik fren testinde kullanılan golf te Eren deki gibi çakarlı orta fren ışığı vardı. Demeki güvenlik ve uyarı amacıyla ani frende çakarlı orta fren ışığı olması das auto da yada güvenlik paketinde standart.

http://www.tvyo.com/0dan-100e/video/0dan-100e-24-bolum

26. dakikada görebilirsiniz.

tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Abi o sistem bizim arabada şöyle oluyor. Geçenlerde izmirde 100 km hızla giderken önüme aniden bir köpek çıktı ve ani bir fren yaptım araç yavaşladığında baktım dörtlüler yanıyordu. Arkamadaki araçlarda bu sayede yavaşladı tabi :) sonra araştırdım ki 90 km hızla giderken ani fren yaparsan dörtlüler aktif oluyormuş.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Abi o sistem bizim arabada şöyle oluyor. Geçenlerde izmirde 100 km hızla giderken önüme aniden bir köpek çıktı ve ani bir fren yaptım araç yavaşladığında baktım dörtlüler yanıyordu. Arkamadaki araçlarda bu sayede yavaşladı tabi :) sonra araştırdım ki 90 km hızla giderken ani fren yaparsan dörtlüler aktif oluyormuş.

Demek onu koymayı akıl etmişler. Ama ne koyarlarsa koysunlar ESP koymamışlar ya dün izlediğim testlerden sonra bizim arabalar hep eksik geliyor bana.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

işlerin yoğunluğu nedeniyle foruma fazla giremiyorum..  konuyu daha yeni gördüm, 19 sayfayı tek tek okudum

.Lokman abi,  Maşallah  çok güzel araç güle güle kazasız belasız kullan inşallah. :nazar:  :nazar:

Tam hatırlıyamadım ama mangal başında görüştüğümüzde bu araç varmiydi abi ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu güzel bir özellik Eren  :good1:

Demek onu koymayı akıl etmişler. Ama ne koyarlarsa koysunlar ESP koymamışlar ya dün izlediğim testlerden sonra bizim arabalar hep eksik geliyor bana.

aynen haklısın Fatih.

işlerin yoğunluğu nedeniyle foruma fazla giremiyorum..  konuyu daha yeni gördüm, 19 sayfayı tek tek okudum

.Lokman abi,  Maşallah  çok güzel araç güle güle kazasız belasız kullan inşallah. :nazar:  :nazar:

Tam hatırlıyamadım ama mangal başında görüştüğümüzde bu araç varmiydi abi ? 

sağol abim, galiba yoktu Şafak. 

Yeniden hayırlı olsun abim, iyi günlerde kullan :nazar:

teşekkürler abim.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Denemek lazim :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Lokman abi ledler ışık şiddeti olarak nasıl malum üzerindeki sarı ışıklar yetersiz, ben de değiştirmek istiyorum değişimi kolay mı acaba ?

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Ok abi. Bu arada makine güzelmiş. Oem diyo renk de siyah güzel olacak gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

uysun diye siyah aldım abim çok sağol. 

Mert orijinal olana uyar diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

uysun diye siyah aldım abim çok sağol. 

Mert orijinal olana uyar diye düşünüyorum.

Abim uymaz. :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

yapma Mert :(

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Niye uymasin oval sony teyp var zaten?

Oval mi o dikkatli bakalım. :)

Lokman Abi'de ki  bu tipten. 

1848605371cn.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Oval mi o dikkatli bakalım. :)

Lokman Abi'de ki bu tipten.

O yandaki çerçeve ayrılıyor diye biliyorum ancak yanlışım olabilir

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

O yandaki çerçeve ayrılıyor diye biliyorum ancak yanlışım olabilir

Mert çerçeveden ayrılmıyormu? ben ayrılıyor biliyordum tüh :(

Malesef ayrılmıyor. O teybin çerçevesizleri var ya abi focusta hep onlarla karıştırılıyor fakat kuga ve c-max'lerde bu şekilde. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çerçeve ayrılmıyor en azından ben ayıramamıştım, öyle bir opsiyon koymamışlar, ayrısa bile oval bölgenin takılma şekli farklı olmaz yerine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Mert çerçeveden ayrılmıyormu? ben ayrılıyor biliyordum tüh :(

Abi zaten bu cihazları montaj yapacağın yerden almak daha mantıklı aslında. İmkanın var ise iptal edip göksel abi ile irtibata geç onun cihaz oldukça güzel montajı da orada yaptırdı aldığı yerden cozum uretirler elbet
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Abi .er.eve işi kurtarmayabilir teybi taşıyan bağlantı farklı, seninkisinde kilitleniyor bir yuvaya ovallerde vidalanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...