Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 güzel fikir, sağol Eren. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Bu arada abi ben ampul tiplerinde bir fark göremedim. Bizim ki ile aynı gibi. Eğer ayak aydınlatma pozisyonu şöyle olursa verimli oluyor abim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Cam tavan çok keyifli cidden hem kışın yağmurlu havada hem yazin icerisinin ferah oluşu ile Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 sağol İbo Mert 2005 ghia da arka kiatap okuma ampülleri bile duyluydu, bu t10. ampül yönü gayet güzelmiş. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Cam tavan çok keyifli cidden hem kışın yağmurlu havada hem yazin icerisinin ferah oluşu ile Şöföre faydası yok. Herşey yolcular için Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Şöföre faydası yok. Herşey yolcular için +11111 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Şöföre faydası yok. Herşey yolcular için Olmaz mi ya al yengeyi yanina yağmurlu bir havada çek sahile koltukları yatır izle yukariyi hafif de bi müzik Bundan sonraki aracimda olmasını en çok istediğim özellik sunroof veya açılır tavan Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Lokman abi bu t10 lar ayna altına uyumlu mu baktınız mı ? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) Olmaz mi ya al yengeyi yanina yağmurlu bir havada çek sahile koltukları yatır izle yukariyi hafif de bi müzik Bundan sonraki aracimda olmasını en çok istediğim özellik sunroof veya açılır tavan Benim istediğim şuan sadece araba. 2000 model Polo falan 20 Kasım 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Lokman abi bu t10 lar ayna altına uyumlu mu baktınız mı ? Eren malesef ayna altları ampülü değişmiyor, slikonlanmış biçimde, patlayınca komple yenisini alıyorsun veya çok uğraşmak gerekir. Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Şöföre faydası yok. Herşey yolcular için Faydası olmaz mı başka araca bindiğim zaman içim daralıyor ben üstü hep açık bırakıyorum dışardaymış gibi aracın içi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Faydası olmaz mı başka araca bindiğim zaman içim daralıyor ben üstü hep açık bırakıyorum dışardaymış gibi aracın içi [emoji4] O anlamda değil abi yani seyehat halinde gökyüzüne bakamıyorum diye demiştim yağan yağmuru ön camdan izliyoruz yoksa sizin dediğinize katılıyorum tabi ki Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 (düzenlendi) O anlamda değil abi yani seyehat halinde gökyüzüne bakamıyorum diye demiştim yağan yağmuru ön camdan izliyoruz yoksa sizin dediğinize katılıyorum tabi ki Istanbul trafiğinde gayet güzel oluyor 20 Kasım 2014 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Abim emanetler kargoda halen gelmedi sabırsızızzz 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2014 Yazar Paylaş 20 Kasım 2014 Cam tavan diye boşuna diretmedim Abim emanetler kargoda halen gelmedi sabırsızızzz kafanı takma, ledler hazır 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Cam tavan diye boşuna diretmedim kafanı takma, ledler hazır Hafta sonu izmirdeyim gidip geleyim buluşalım abim 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Abi yine maaşallah on numara ilerlemeler kaydediyorsun. Bu arada arkadaşlar ben gazete seriyorum diye dalga geçiyorlardı, bir ben sermiyormuşum demek... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Abi yine maaşallah on numara ilerlemeler kaydediyorsun. Bu arada arkadaşlar ben gazete seriyorum diye dalga geçiyorlardı, bir ben sermiyormuşum demek... Ben normalde karton kesiyordum paspas ölçüsünde. Fakat karton stoğum bittiği için 3-4 kat gazete seriyorum. Eskidikçe atıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Eline sağlık Lokman Abi. Aydınlatma güzel olmuş. Olmaz mi ya al yengeyi yanina yağmurlu bir havada çek sahile koltukları yatır izle yukariyi hafif de bi müzik Bundan sonraki aracimda olmasını en çok istediğim özellik sunroof veya açılır tavan Yine işe yaramaz Ozan. Buhar olur, bişey göremezsin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 T10 led candır aydınlatma için Abim. Maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Eline sağlık Lokman Abi. Aydınlatma güzel olmuş. Yine işe yaramaz Ozan. Buhar olur, bişey göremezsin. Buğu onleyici sprey varmış Şaka bi yana sunroof olayı cidden çok güzel. Yaz aksamlarnda tamamen açıp gezmenin, veya gündüzleri de sadece camın arka kısmını hafif kaldırınca arabaya hem görsel hem icerisinin havası anlamında çok şey katıyor Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2014 Paylaş 21 Kasım 2014 Buğu onleyici sprey varmış Şaka bi yana sunroof olayı cidden çok güzel. Yaz aksamlarnda tamamen açıp gezmenin, veya gündüzleri de sadece camın arka kısmını hafif kaldırınca arabaya hem görsel hem icerisinin havası anlamında çok şey katıyor Yeni i20 tavsiye ederim ozan komple açılır tavan yapmışlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts