Murat Dere 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Mert Boran yazdı: Senin mi abi? Biz Lokman Abi'nin sandiydik? Benim, sensin, şu, bu, ooo piti piti, başucuma koydum. Tencere yuvarlanmış, seninki benden kara. Görünen köy, uzakta değildir. Bilmem abartabildim mi? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 kadir dedecan yazdı: abi allah hayırlı ugurlu neşeyle binmeyi nasip eder inşallah. Bir biz bulamadık böyle adam gibi bir c-max. Cmax yoksa focus olsun dedik onuda bulamadık. eren bu konuda yardımlarını bekliyorum kardeşim. Tabi her zaman beklerim seve seve Yorum bağlantısı
Emin Önal 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Lokman Ceritlioğlu yazdı: isim babası Emin Önal Murat Dere yazdı: Kara Murat benim! Aslında bu ismi koyarken biraz çekincelerim vardı, yanılmadım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Lokman Ceritlioğlu yazdı: Çok sağol, teşekkür ederim. Eren 3. Stop flash rolenin siparişini verdim. Servet duydunmu? Abi siyallere bağla bence 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Abim güzel günlerde kullan kazasız belasız inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Bunun egzostu nerede? Bir tane mi, hiç mi yok? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Abi siyallere bağla bence ben beceremem, bu tarafa gelirsin, karnımızı doyurur işe koyuluruz, hele bir gelsin bakalım. Cem Işık yazdı: Abim güzel günlerde kullan kazasız belasız inşallah.. teşekkürler Cem, Amin, cümlemiz inşallah. Mükremin Kocataşkın yazdı: Bunun egzostu nerede? Bir tane mi, hiç mi yok? çok yakında bu sinenada Bugün tekrar resimledim led kesin ancak üst mavimsi, alt taraf sarı yanıyor 30 Ekim 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Abi ledler dipsiz ampul tipte ise menüsü falan yoktur.Sogutuculu bir şeye benziyor ise menüleri karıştır derim.Dipsiz ise sonradan değişim yapılmış olabilir.Resimde gördüğüm kadarı ile bu pleksi çubuga oldukça güçlü led gerekiyor.Gündüz bu kısımları ve led giriş tarafını müsait olduğunda resimleme şansın olursa her şey kısmen netleşir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Oktay menüde hiç bişi yok, gündüz resimlerim Oktay, teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
kadir dedecan 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Eren Erdoğan yazdı: Tabi her zaman beklerim seve seve bir ara özelden görüşelim istersen Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Lokman abim hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. İşlerimin yoğunluğundan ötürü çok ne yazık ki eskisi gibi aktif olamıyorum forumda ancak takip edebildiğim kadar sizleri takip etmeye çalışıyorum.. C-Max çok güzel maşallah.. 31 Ekim 2014 tarihinde Serhat S. Yazıcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 kadir dedecan yazdı: bir ara özelden görüşelim istersenBekliyorum Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Hayırlı olsun abi....pejo sende emanet duruyordu... 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Serhat, Şahin, Selçuk çok sağolun. Şahin aynen öyle oldu. Oktay bu resimler sana. 31 Ekim 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 (düzenlendi) Çağlar abi nerden başlıyorsun kesmeye 31 Ekim 2014 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Plastik askıymış bu. Yaparım ben bundan. :kıskançghiasahibismilesi: 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Eren Erdoğan yazdı: Çağlar abi nerden başlıyorsun kesmeye Kesme Servet'in, boyama Çağların Mert Boran yazdı: Plastik askıymış bu. Yaparım ben bundan. :kıskançghiasahibismilesi: Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Lokman Ceritlioğlu yazdı: Kesme Servet'in, boyama Çağların Hatlar karıştı abi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Çok güzel olmuş abi güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Ampul duyu resmi ve iç kısmı nasıl geniş mi?Bunlarıda resmetme şansın olursa projelendirebilriz.İlker ustamda orijinal Audi çubukların ledlerinden geceucusunda satışta vardı ilan kalkmış sanırım.O ledlerden alınıp kendi sogutucunsan sökülüp buna göre sogutucu yapıp her 2 tarafada konunca işlem tamam olacaktır.Haricen bulanacak seramik tabanlı micro ledlerde Servet ustamında dediği gibi olur.3 watt olanlar var ama ışık yetmez.İlker ustamdaki oynamaya değer. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Oktay derin bilgiler için teşekkürler. bir ara farın iç yapısına bakmak şart oldu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Birde bu plekside kesitler düz yani Audi lerdeki gibi dereceli değil gibi anladım ama yüksek ışıkta oldukça iş görecektir.Çakma olanlardan çok daha iyi olan uygulama olur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts