Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Hem de sıfır galiba bu. Çıkma değil 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Abi artık ayna altlarını led yaparsın. Bunlar tazedir kolay açılabilir Geçen biraderin c-maxa yaptım gözünün yaşına bakmıyorum artık. Çok zarar gören yerleri silikonla telafi ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Abi artık ayna altlarını led yaparsın. Bunlar tazedir kolay açılabilir Geçen biraderin c-maxa yaptım gözünün yaşına bakmıyorum artık. Çok zarar gören yerleri silikonla telafi ediyorum.Öğreniyorsun... Lokman abi hani bize çikulatt. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2016 Yazar Paylaş 23 Aralık 2016 Hem de sıfır galiba bu. Çıkma değil cidden sıfır yollamış Hayırlısı olsun abim. sağol abim Öğreniyorsun... Lokman abi hani bize çikulatt. abim 3 dk sürmedi bitmesi Abi artık ayna altlarını led yaparsın. Bunlar tazedir kolay açılabilir Geçen biraderin c-maxa yaptım gözünün yaşına bakmıyorum artık. Çok zarar gören yerleri silikonla telafi ediyorum. Eren o konuda beceriksizim, yapamam kıyamam Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Hakan görsün Orijinal ford un katlanır Buda burda kapak olsun Almanyadan çikoleta da gelmiş ellam. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2016 Yazar Paylaş 23 Aralık 2016 Almanyadan çikoleta da gelmiş ellam. geldi yendi ve çoktan gideceği yere getti Hüso Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2016 Yazar Paylaş 23 Aralık 2016 bidahaki sefere fordclubtr için özel istek yapacağım, mandelina daha yumuşak Çb. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 yeşil mandalin olsa da bardağa katık yapsak Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2016 Yazar Paylaş 23 Aralık 2016 yaparız bea, Selimpaşa kontrol ederiz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 geldi yendi ve çoktan gideceği yere getti Hüso Afiyet olsun demek düşer. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 bidahaki sefere fordclubtr için özel istek yapacağım, mandelina daha yumuşak Çb. Ooooo OEM Aynanın kalitesi buradan belli nede olsa OEM şaka bir yana çok iyi olmuş abi,biliyorsun benim aynalarda OEM )) Güzel günlerde kullan abi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Koltuk aralarına filan düşmüş vardır belki, varsa haftaya geleyim abi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 9 Şubat 2017 Paylaş 9 Şubat 2017 @Lokman Ceritlioğlu Abim maşallah. Rabbim nazarlardan saklasın. Her sayfayı her satırı @Eren Erdoğan kardeşimin konusu gibi hiç üşenmeden zevkle okudum. Zaten C-Max' imi bu haliyle seviyordum, şimdi aşık oldum Öncelikle senin ve emeği geçen herkesin eline, ayağına sağlık. Lütfen yakın bir zamanda buluşma ya da etkinlik düzenleyelim. Canlı canlı görmek isterim Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 (düzenlendi) S max dan C max a geçiş yaptım.Bu konunun önemli kısımlarını tamamen okudum.Çok faydalı sayfalar var.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.yalnız resimler kaybolmamış olda daha iyi olurdu.Konu c max 2 sayfasında açılmış.bizim araçlar makyajlı diye biliyorum.C max 1 de boşuna aramışım. 16 Aralık 2017 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Aralık 2017 Paylaş 16 Aralık 2017 S max dan C max a geçiş yaptım.Bu konunun önemli kısımlarını tamamen okudum.Çok faydalı sayfalar var.Emeği geçenlerin ellerine sağlık.yalnız resimler kaybolmamış olda daha iyi olurdu.Konu c max 2 sayfasında açılmış.bizim araçlar makyajlı diye biliyorum.C max 1 de boşuna aramışım.Merhaba Mustafa Bey, konuyu C Max - 1 bölümüne taşındım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts